18976
-
#1564 meg amikor a bíró beszél egy játékossal akkor a bíró és a spíler élesen marad viszont ami körülötte van az homályos! rengeteg ilyen apróságot tettek bele ami nagyon megnöeli a fílinget:) a zene is rohadt jó benne! -
#1563 jaja... meg figyeljétek meg a bevonuláskor amikor végigpásztázza a sorban álló játékosokat a kamera a háttér úgy behullámzik... kurva jó effekt! -
#1562 megpróbálom akkor settingsbe...
ezek a homályosítások rohadtul teccenek :)
-
#1561 De mondja már meg valaki, hogy állítja be
nembiztos, hogy jól csináltam -
#1560 Az amint tudom cserélem -
#1559 jah settings :)) -
CzKaresz22 #1558 Settingsbe programokba -
#1557 hogyhogy kívűl?hol? -
#1556 sztem megy de én csak kivül tudtam beállítani
és nem igazán tudok még cselezni úgy mint WE-be -
#1555 most akkor rendesen megy gamepaddal vagy várjak amig vki rájön a megoldásra?:) -
#1554 dunno.azislehet.egy alaplapra integralt 'csoda'-rol van szo,bar eleddig nem akadt vele gond.koszi az 5leteket sracok mentem melozni.ha hazaertem kiprobalom a javaslatokat -
#1553 Hát akkor lássuk...
1. Menük
Sokat nem mutat belőlük a demó, de amit látunk korrekt és nagyon jól kezelhető. Gyors és minden olyan helyen van amit rögtön észreveszünk. Nem kelle ennél dizájnosabb layout szerintem egy focis játékba. Ez pont elég. Bár mondjuk PC-n tény, hogy vannak szebb megvalósítások is, de ez portolt játék és ne várjunk tőle többet.
2. Grafika
Tudtam, hogy minimális változtatások lesznek a grafikai motron, de mégis azok az apró újdonságok melyeket belecsempésztek hihetetlenül megdobják az egész összképet. Elsőként feltűnhet, hogy a nagyobb sztárok arcai sokkal valósághűbben lettek lemodellezve. Én ennyire felismerhető modellekkel még megvallom őszintén egy focis játékban sem találkoztam eddíg (volt pár a kezemben :P). A modellek viszont még mindíg szögletesek kicsit, viszont ennek fejében rengeteg apró "kiegészítőt" figyelhetünk meg a játékosokon ami nekem marhára tetszett (pántok, rövid zokni, kesztyűm, gyűrű, nyaklánc stb.) A stadionokra egy panasz sem lehet, talán egy fokkal még szebbek, mint a PES3-ban és a közönség sem olyan darabos mozgású már. Van élet a lelátókon, hatalmas zászlók, bedobált füstbombák. Ez az ami a legtöbb játékból hiányzik nekem. Sokan a FIFA-t tartják grafikailag a jobbnak. Tény, hogy többet tud a FIFA 2005 alatt duruzsoló EA motor, DE... a PES4 hihetetlen jól kezeli a textúrákat és emiatt sokkal élesebb, letisztultabb képet kapunk, ami nálam a PES irányába dönti a mérleget. Nem elnagyolt, nem homályos!
3. Animáció
Ebben a dologban marha felemásak az érzelmeim! Durva kettőség jellemzi a PES4-et ezen a téren. Egyrész hihetetlen jó és élethű mozdulatokat, mitöbb mozdulat sorokat mutatnak be meccs közben a játékosok, de van pár annyira bugyuta mozgás, hogy itt bukik ki az, hogy az EA-nak ehhez valamivel nagyobb tapasztalata (és több pénze :P) van. Az alap futás fura, én nem így futok a pályán :) Lehet, hogy a japán srácok derékbántalmakkal közködnek? :D Szóval ebben véleményem szerint a FIFA jobb. Mozdulatok mennyíségében egy szinten van a két játék, bár a PES4-ben a lökdösődés marha jó lett. Huzzák-vonják egymást a játékosok akár a való életben, ez valamiért a vetélytársban előre scriptelt lett :\ Az out-game animációk (bevonulás, lapanim, gólöröm) hol a PES jobb, hol a FIFA. A bevonulás és a gólöröm animok szerintem a PES-ben változatosabbak. Utóbbiaknál arra is figyeltek, hogy a játékos mindíg az eredménynek megfelelően ünnepelje gólját. A lapanimokról nem tok sokat mondani 1-2-t láttam, voltak jobbak és rosszabbak. Majd meglátjuk a teljest...
4. Játékmenet és AI
Szóval. Ide sok mindent nem akarok írni? Kell egyáltalán? Aki játszik vele láthatja, hogy ennél jobb egyelőre nincs. Minden téren hozza a valós életben futballnak nevezett sport minden lehetséges mozzanatát. Egyből 4 csillagon kezdtem a demót. Mondom már jó vagyok höh! :D Rögtön varrt is nekem egy gólt az a hobbitfejű Rooney! Más lett! A PES3 után meg fogunk lepődni. A legnagyobb változás a védekezésen ment át. Máshogy kell majd becsúszni, máshogy kell szerelni... rá kell ismét érezni, de a végső összkép jobb mint amit eddíg láttunk! Nincsenek scriptelt események. Mindent az AI csinál. Nem ragozom és nem húzom a PES4-ben igazi meccseket játszhat, nincsenek mű dolgok...
Ennek ellenére még nem teljesen győzött meg a játék. Persze egy demónak nem feltétlenül ez a dolga. Olyan ez mint amikor rádmosolyog egy jó csaj... és tudod, hogy több lesz később ez egy szimpla mosolynál :P Én nyugtáztam a PES4 mosolyát, mehetünk szobára :P -
CzKaresz22 #1552 Én duállal játszom de ilyeneket soe tudtam beállítani s nem is probáltam :( -
#1551 Na kijöttek a csukák
-
#1550 nem lehet, hogy a hangkaria miatt akad?
Amúgy a 1508-ra várnám még a választ
vagy senkise játszik dual-al?
-
#1549 valami eleg gagyi kis regi.hat ige nemmostanaban volt nekem lehetosegem upgrade-lni.legutobb kb 2 eve.
ugyh nemcsodalkoznek ha lassan raferne egy nagygeneral a masinara. -
CzKaresz22 #1548 Szerintem az lesz!!! Milyen alaplap ? -
#1547 aszondod?nomajd megnezem hatha regi a catalystom.ha ien egyszeru a megoldas,akko jovok neked 1 söricilinnel :) -
CzKaresz22 #1546 Unokatesom a WE7-et 1024*768 vab
1600XP
256 SDram
Gf4Ti4200
Driver problémád lesz
1000% -
#1545 amd 1600++,radeon 9.6,512 ram.elmeletileg pes3ban max felbontas es minden szuperul mukodik(vagy csak en szoktam meg h neha total belassul?)
de asszm ezigy edeskeveske lesz ehhez :/ -
CzKaresz22 #1544 Van valami megoldás az meccs hosszának meghosszabítására ? -
CzKaresz22 #1543 ABIT NF7
AMDXP2600
ATI 9800PRO
512 Samsung DDR
4x élsimítással 1024*768-ban mint kés a vajban........
Milyen géped van ? -
#1542 joregg.
tegnap este vegre enis ratettem a mancsom es vetettem kritikus tekintetem a gama-ra,hat mitmondjak a velemenyem eleg felemas.fizikaja,grafikaja,mozgasok es variacios lehetosegek ugylatom sokkal fejlettebbek mint a 3-nak,(direkte elveztem rugdosni az ellenfelet,annyira latvanyosak a szabalytalansagok:) ) de ha ehhez hozzaveszem h 1024x768 ban 32biten(high?) ugy szaggat mint a pes3 sosem,akkor mar nem vagyok annyira optimista.remelem a full verziohoz nemkell teljes butitast vegeznem grafikailag,h elfusson :/
3 felidot jatszottam,elmeny,de nagyonremelem nem igenyel tobb10ezres befektetest hardverszinten -
#1541 De viszont ha tényleg lesz multi mindenkit várunk a mirc-re az aláírásban lévő szobába. -
#1540 Hagyjuk már ezt a melyik játék jobb-ot
Két külön fórum van rá -
CzKaresz22 #1539 Sziasztok!!!
Este én is kipróbáltam a gamet... Hát a Fifa sehol nincs még a demohoz képest sem... Több időt játszottam tegnap vele mint a Fifa2004,Fifa 2005-el összesen...
Nem a Konamit akarom ISTENITENI ( bár lehetne) de az EA rettenetesen elcseszte... -
#1538 Nah ez érdekelne, ha majd kicsit bőveebben írnál róla megköszönöm.
-
#1537 Srácok ahogy nézegettem itt a fájlokat... szóval lenne egy ötletem!
Sztem a PES4-nek simán lehetne magyar kommentárt gyártani... persze ha valakinek van kedve és ideje hozzá :P -
#1536 Minek? Itt mindíg mindenkit megtalálsz aki hozzáértő! +még egy helyre meg nem érdemes járni emiatt! -
#1535 Kaplanés Mohus jó lenne ha nem fényeznétek itt a PS2 verziót. Ez itt a PC-s fórum és nem a PS2-s. Azért játszuanak itt sokan a PC-sel mert nincs PS2-jük! Nem azért mert most arra jobb vagy rosszabb a játék...
Szóval inkább kerüljétek az ilyesfajta hülyeségeket! Erre ott a Konzol részleg... -
#1534 HEDGEHOG!!! Nem vagy véletlen fenn vmilyen chat-en? ha igen melyiken érdekelne pár dolog... meg jó lenne ha online-ban már ismerősökkel tudnék tárgyalni... amúgy nekem is ez lenne az első game amire pénzt áldoznék... sajna nincs mindíg időm ezt a fórumot olvasni. Tudsz már stabíl embereket akikre biztosan lehet számítani? A megjelenés akkor 19 v. 26... 19-ére volt az előrendelési dátum... kapunk ajándékot is elvileg (kulcstaró,labda,+már nem is tom tán plakát). Érdekel valakit van egy fölös A2es PES4 plakátom. Hál'isten olyan helyen dolgozom hogy hozzá tudtam jutni. Colina virít rajta+.... aki látta már az tudja aki nem annak meglepi... Na jó...elküldöm holnap (lefotózom digitális féyképezővel s bescannelem.Jó ez a fórum csak nem közvetlen...azért kellene vmi PES4 chat is nem??? Nincs még véletlen? Csinálni kéne... Hozzáértők figyelem.... Munkára.... -
laca70 #1533 Kommentátor az e_sound afs-ben van bennt adx formátumban. Aki ért hozzá meg lehetne csinálni a magyar nyelvüt. -
laca70 #1532 A spanyol pályán nektek is ronda a fü ? Nálam elviselhetelen, teljesen más mint az elsön. -
laca70 #1531 Ez a Command list nagyon hasznos kis dolog. Valaki kiírhatná és betehetné ide. -
laca70 #1530 Ez a Teampack honnan tölthetö ? -
#1529 #1321 -
#1528 tök jó!! Mikor jön ki a teljes játék? -
#1527 Ugyebár a konzolosoknak saját fórumcsoportjuk van ez a PC-seknek van.
Direkt azért gondolta anno a BOSS, hogy nekik külön legyen.
És tudtommal ottis van Konami-s fórum.
Én pl sose írok PC-s dolgokról oda.
Szval sértegetés helyett gondolkozni kéne.
Itt ugyebár a PC-s demórol volt szó.
És ha nálam PC ronda a mez pl had írjam már be anélkül, hogy egy okos anélkül, hogy látta volna beszólna.
Talán annyit értek a mezekhez, illetve a grafikához, hogy meg tudjam állapítani.
Ilyen hülye beszólások helyett inkább a kérdésemre válaszolnál. -
#1526 "Nah ez jól néz ki
csak a felső képen miért van eldeformálódva? P
ja biztos a TV-d torzít :-)"
ezek angelus fotói, látszik az also képen hogy milyen tvje lehet
...az enyém sikképcsöves -
#1525 egyetértek..
a háló sokkal szebben rezdül....