18976
-
#1804 Ezt le tudná valaki pontosan fordítani?
"Is it not R2 to take control?
But there is usually a team mate at the corner of the box, I usually (for a short corner) pass to him and dummy the ball or back heel it and a midfielder will run onto it and I have a blast.
Got one tonight the shot hit a player in the box and wrong footed the keeper he stuck out a boot and play it wide I got to it a lashed it into the net.
On headers? This works for me , I pulled straight down on the analog stick ( this means that the stick is aimed away from goal to not it ) and I get a good few headers in and some goals, If I pulled down and move it either down/right or left the ball sometimes goes in at the post or by it?
PS.... maybe that is one they will add in "Short Corner" It can't be hard, they have done it with the freekicks "one over the ball one to his side" Have it as an option as per freekicks." -
#1803 miazhogy ezzel kell?
a progira gondolsz?
Így kell
-
#1802 nem csináltam mentést.de mindegy ujraraktam. a gyepet is ezzel kell? -
#1801 na már találtam egy 30.10.04-est hálistennek :) -
#1800 klikk na -
#1799 már nem müködik egy link sem jonboyohoz -
#1798 Itt a gyepem
-
#1797 labdát nem szabad berakni
de semmi gond tölsd vissza a mentést -
#1796 Én Nem tudok messziről góltlőni -
#1795 úgy látszik nem sikerül használni ezt a graphic studiot...
most már kilép a játék ha kezdődne a meccs -
#1794 mohus...Nem tudsz olyan progit ami az új tömörítésű WE8/PES4-es *.BIN fájlokat meg tudja nyitni? Mert akkor ki tudnánk cserélni a demóban a mezeket... -
#1793 még1x nem kötözködni akarok,hiszen azt hiszem ez lesz a legjobb focka program amivel idáig játszottam/(tunk) és szinte ténleg nincs benne hiba!
Ha azt mondod (ps2-ben is)ezt így oldották meg,nem értem ugyan,de ez van.
(+lesznek patch-ek is) -
laca70 #1792 Oké, de te PS2-n játszol az élessel. Én a demoban nem hallok semmilyen csattanást. -
#1791 szó sincs róla ,csupán észrevétel....mivel általában sztem mindenki long-on,v. wide-on játszik,mivel úgy a legjátszhatóbb (és nempedig ugy,hogy az egész képernyőn 1játékost látsz bazinagyban),igy azután felmerülhet a kérdés,hogy akkor minek tették bele?!
"messzebbről a stopli sem látszik (nem áll ki a cipőből), csak ha egész közel zoomolsz"
no azért az tök más tészta és élőben sem annyira kivehető távolabról--->a koszolódás viszont kissé"nagyobb textúra"(legalább 3x),és pl.a Fifa-ban meg tudták oldani
de nem akarok kötözködni meg semmi csak tudod,1ilyen gammánál(ennyi várakozás után)lehet,hogy elvárná az ember(pláne ha már BELERAKTÁK!) -
#1790 és a hátsó konami tábla??
a mezeket is cseréld le...mert a nemzeti válogatottaké mind ótvar -
#1789 "huh ez a sárga aerow jó lenne"
az angelus féle patchban benne van
www.angelusx82.com -
#1788 "-a mezek igen is koszolódnak,viszont az csak normal medium! vagy annál közelebbi kameraállás-nál látszik,normal long ill.wide -nál nem. (azért remélem ez már orvosolva lesz a Full-ban)"
sztem nem lesz kijavítva...
de ha már itt a bénaságokat keresed segítek:)
messzebbről a stopli sem látszik (nem áll ki a cipőből), csak ha egész közel zoomolsz
-
#1787 nálam még a mellélőtt labdának a reklámtáblán való csattanása is hallatszik -
#1786 www.pesinsight.com
file downloads...forum...és ott megtalálod a topicot
ITT -
#1785 Feltettem ezt az idő patchet!
Tök király amikor elér 15:00-hoz az idő akkor lenullázódik és kezdi előről a számolást :P -
#1784 nos még 2 apró ésrevétel:
-a mezek igen is koszolódnak,viszont az csak normal medium! vagy annál közelebbi kameraállás-nál látszik,normal long ill.wide -nál nem. (azért remélem ez már orvosolva lesz a Full-ban)
-azoknál a játékosoknál akiknek le van "csúztatva a sportszáruk" pl.Camoranesi,de Totti különösen olyan lábuk van,mint Schwarzenegger-nek fénykorában. (talán 1picit eltúlzott,de annyira mondjuk nem zavaró) -
#1783 1ébként szép találat,meg kell hagyni -
#1782 na és hogy kell?
a lövés gombbal? ;) -
#1781 én különösebben nem láttam hibákat a nevekben!(igaz annyira nem is néztem,de nemhiszem,hogy annyira elírták volna)
Viszont tulajdonképpen ez részletkérdés,mert a Full-ban,minden átírható\átszerkezthető,olyanra amilyenre akarod
Igen,lesznek patchek -
#1780 Na egy uccso my goal
-
#1779 HEDGEHO, JOHHNY 23: Akkor mi lesz a rendelésünkkel? Ja egyébként össze tudnánk írni már egy listát azokról akik megveszik a game-et. Már csak hogy megleljük egymást online-ban. Nem lenne rosz mi? Jól látom a fotókat???? A neveket még mindíg nem bírták rendesen beírni? VAJON MIÉRT? Miért olyan nehéz jól leírni a neveket? A 2-ben,meg a 3-ban is szarok voltak a nevek és mindet egyenként át kellett gépelni..vagy csak én vagyok béna? Természetesen a csapatok neve is rossz. Ezekre nem volt a 3-nál valami peccs véletlen? Ha igen kellene. Meg gondolom akkor az újhoz is fog kelleni. -
#1778 Erről is volt már szó
Én a harmadikat használtam és a mecs közben nyomtam illetve elején -
laca70 #1777 Nálatok szól a kapufa ? Nálam nem ad semmilyen hangot. -
CzKaresz22 #1776 Az oké de abban a zipben van 3 file is melyiket kell használni ? S mikor kell F8-at nyomni ? -
#1775 1721-ban le van írja
és 1747-ben megtalálod a linkl helyét P -
CzKaresz22 #1774 Breki légyszives linkeld be azt a patchet amivel tuti jó az idő meghosszabítása...
S kérlek írd le MAGYARUL mit kell csinálni...
MINDENKI NEVÉBEN KÖSZÖNÖM.... -
#1773 -
#1772 -
#1771 Nah végre rájöttem hogy kell lőni P
-
#1770 Szép !! -
#1769 grrrrrrrrrrrrrr
-
#1768 Nah kész az új füvem
Most nem azért mert én csináltam, de jobb
-
#1767 nem kell kiszedni hanem ráhúzni a textúrát
áthozod a nagy részre opennal beolvasod ami kell és vissza
szétszedted a képet? P
de labdával el lehet rontani
én e rotario-t akartam kicsit átszínezni -
#1766 na már kezdek rájönni. csak hogy ha bakarom ezt a sárga niket rakni azt irja hogy nincs elég hely. hogy kell kiszedni az előző lasztit? -
#1765 Egyszerűen
Én már a ronda stadion gyepét cserélem