18976
-
Rossi1 #1924 Csaó!
Lenne egy-két gondom amiről ti is írtatok, meg egy-két észrevétel. Lehet, hogy csak én nem tudok valamit ezekkel kapcsolatba, de lehet, hogy nálatok is ugyanígy van szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Kapus:
Nálam is ugyanez a gond mint nálatok. Iszonyatosan bamba!!! Amíg mellé megy addig nem gáz(bár nem életszerű minden esetben), de tegnap így kaptam egy potyát és ezért vesztettem. Simán megfoghatta volna buffon, ehelyett csak nézte, ahogy becsorog.
Hangok:
Szerintem nem rosszak, sőt van egy-két igazán kalssz dolog benne, pl.: Közönség 45' lejárta után miközben húzza az ellen az időt. Persz lehetn majd rajta tuningolni, remélem lehet is majd....:))))
Lövés:
Ez egy furcsa dolog nekem. Kicsit gyatrára sikerülnek még, de nem is ez a gond(bár ha van valami furfang ezügyben akkor légyszi írjátok meg), hanem mikor lendíti a lábát, nekem eléggé begyorsul a cucc, egészen addig míg lepattan, vagy melé megy és ezért nehéz irányítani a lövést.
Futás, helyezkedés:
Ez a másik gondom. Úgy vettem észre, hogy a gép gyorsabb és jobban helyezkedik. Ez nem gáz de már 3*-on is feltünően jobb...Ez nem biztos, hogy jó. És a gyorsulása is jobb, meg (amit nem értek) a sprint. Az én játékosaimnak 1-2"-ig tart a sprint, míg a gépnek sokkal tovább és labdával is gyorsabb az enyémeknél..:((( Ű
Szerelés:
Ez is változott és nem is nagyon megy még... DE. A test-tst elleni harcoot írja le nekem valaki légyszi, mert rendre alul meradok a lökdösődésekben... Pedig ez az alapja, ahogy láttam.
De ez a legjobb focijáték amit valaha láttam, szóval ezek csak kukacoskodások. Várom a véleményeiteket. Csaó Rossi1
-
CzKaresz22 #1923 És ezt "R1+iránynyilak 2-3szor" hogy kivitelezed ??? Van valakinel leírása WE-hez vagy PES-hez,irányításra persze...
S azt ,hogy lehet írányítani hovafejeljen a játékos vagy hova löjön... -
laca70 #1922 1, Nem. Angolban is így van: During dash dribble R1+iránynyilak 2-3szor
2, Az angol szöveg azért maradt benne, mert nem tudtam semmi értelmeset kihozni belöle. Ha van javaslatod, szívesen veszem.
3, Nehéz értelmezni a különbséget, mert az elsönél az van, hogy "Direction of movement", míg a másiknál pedig "Alongside direction of movement", Igazából nem tudtam jobbat kihozni belőle. -
CzKaresz22 #1921 Nekem baszik menni a HL2 errorral kilép :( -
#1920 kibirgyuk! addíg HL2 :P -
CzKaresz22 #1919 JEEEEEEEEEEEE
Remélem igaz -
#1918 a PES PLANET.com szerint a megjelenés(nov.16-ai hír!!!):
-nov.26 --->Europa,és UK (PAL)
-dec.03 --->Europán kívüli(PAL rendszerű) országokban
-
#1917 eh most ne akard, hogy megcsillogtassam a operatőri és vágó tudásom is :P nekem egyszerűen időm nincs pepecselni velük! kell egy gyors megoldás ennyi! bár SWF-ben jobb lenne :P -
#1916 hát itt a pesinsight.com -on több PC-s panaszkodott a fórumban és a PS2-es verzióval játszók szerint ők nem tapasztaltak ilyen bugot a kapusok mozgásában vagy csak irtó ritkán. Nehogy már valami hülye PC-s baki legyen és benthagyják... :( -
#1915 Hát pl erről ha beszélnek, minden infó ami érdekes lehet. -
#1914 próbáltam
abból indítod alul jobb sarokban kis képernyőn látod mi van
de nekem akadt tőle, bár lehet akkor kell csak bekapcsolni mikor visszajátszás van
AVitoGIF külön program, de nem nagyon paraméterezhető.
Nemtudom látod-e az én gif-emnél Totti szemből lő és aztán a másik kamera mutatja ahogy vágódik a pipába a kapus felett -
#1913 Sajna többször is van. A lövések egy jó hányadát csak nézik. Azért az IRL kapusok a veszélyes lövésekre vetődnek, és sokszor fognak out-ot is. Itt sokszor a kapufás lövést csak nézik. Ami 10 centivel mellémegy azt is. Egy dolog, hogy esélytelen megfogni, azért csak vetődjön. Ez a We7-ben tökéletes volt. Lehet, hogy valami gombot kell nyomkodni, hogy aktivizálja magát a dög?
Breki: olvasgattam már ezt a forumot. Mi kéne róla? -
#1912 Breki te próbáltad ezt a GAME CAM-ot amit az SG.tv-n ajánlanak a gif--es topikodban? most mondja itt nekem egy srác, hogy sokkal jobb felvételeket lehet vele készíteni, plusz az AVItoGIF-el egyből faxás kis animokat lehet legyártani... hmmm asszem kipróbálom! én nem szerettem pepecselni a fraps+animshop-al :P -
#1911 hmmm nekem ilyet 1x csinált, akkor is James, de ő az életben is ilyen :P -
#1910 sztem nem teljesen pontos
pl ez:
Messzire rúgás: Rohanás közben R1 + ←↑→↓ 2-3-szor
NEm hiányzik innen valami?
Ez benne maradt
Control ball and maintain body orientation: R2 + ←↑→↓
És mi a különbség a mozgás irányába és a mozgás iránya között?
Ezeket kijavítanád még, ha megkérlek?
-
#1909 hát ha az neked jó hogy tök lassan elgurul a kapufáig leperdul róla a kapus tátott szemmel nézi majd az érdező az alapvonalon végigcsorgó labdát berúgja.
Engem ez a fifqa 99 visszafelé vetődő kapusaira emlékeztet P
DE állítólad lesz fix. -
#1908 mmm nekem a kapussal semmi gondom, szerintem épphogy sokkal élethűbben oldja meg az egyes helyzeteket és reagál a labdákra mint a FIFA-ban...
a hang nekem nem igazán jön be, ezen a téren gyenge a játék! és van egy kis akadás nekem a mozgásban! nem olyan sima mint a PES3, de ezt még remélem javítják a teljesre! -
#1907 Amiket nem tudok. :-)
Pl spokan írják, hogy a kapust elszúrták, mindent véd szinte ziccerben, viszont lecsorgo labdákat van mikor csak nézi.
Nekem meg soxor késik a hang.
Sana hangban nem olyan alapban mint a chantok. -
#1906 THX -
#1905 De szerintem ez bill-es
Próbáltam gamepaddal de ott nagyon sokminden számit bele azért lőttem egy hasonlót középről kapásból, de az kapufa lett. -
laca70 #1904 Betettem. -
#1903 it pontosan mire is vagy kiváncsi? -
#1902 jah láttam, asszongya csak kicsit megnyomta a D-t :P LOL -
#1901 a smiliek is szerves részei egy beszélgetésnek így a válaszom, igen amiatt... de hagyjuk!
nem leszek ha elverlek :P
online ligát 2005 elején indítunk az FH-n minde PES4-el, mind FIFA 2005-el! a PS2 verzióban nincs egyedül online mód! PC-n, Xbox-on van! -
#1900 Akkor németesek hajrá.
Én kb a felét értem :-)
klikk -
#1899 Inkább nézzétek meg Budai gólját
-
#1898 Én tudok németül. Ahogy az idejárók közül többen is (gondolom). -
CzKaresz22 #1897 Egy smile miatt balhézól ....
Bocsánatot kérek...
Remélem mire online játszunk a PES4-el nem leszel mérges :)
Lessz online bajnokság???
PS2-ön van online mód benne ? S ha igen mit enged online nyomni ? Vagy infó van erről??? -
#1896 ja engem is mindig lepupákol P
béküljetek ki
úgyis szükség lenne egy jó németesre -
#1895 na ebbe most nem megyek bele! a pupákot sohasem sértésként írom...Breki is tudja, hogy sokat használom a szót! Különben is nem a pupákra kaptam fel a vizet, hanem az emotikonra... ez itt nem volt szokás és nem is lesz az remélem! -
CzKaresz22 #1894 Én vegyek vissza ????
Ne haragudj olvass már vissza egy kicsit ki kezdte...
Attól mert Te egy........ vagy nem engem kell le..... ni...
Sorry....
Idézek mit is írtál...
"oda van írva pupák!"
s fölkaptad a vizet mert azt írtam pupák meg ne azt fordítsd amit értek...
Nevetséges vagy
Neked köszönöm Breki... -
#1893 szerintem kicsit vegyél vissza!
sérülések be/ki
cserék száma állítható
valamint a játékosok overall kondíciója -
#1892 -
CzKaresz22 #1891 Ha lefordítanád az jó lenne de ne a mecs időt PUPÁK -
CzKaresz22 #1890 Köszi németes vagyok :))))) -
#1889 oda van írva pupák! -
CzKaresz22 #1888 Milyen verzió ??? Ebben mi is van pluszba ? -
#1887 nekem ez nem működött! este próbáltam :\ -
Hi there,
I made another trainer, to be downloaded
here:
download
This Trainer allows to change the following things in PES4 Demo 2
- Match Time
- Home and Away Condition
- Injuries On/Off
- Max. Substitutions
-only works for the full demo (200MB)
It's all done with Hotkeys so you don't need to ALT-TAB out of the game.
have fun!
BTW the other trainer provided by gamebird was a great help for locating virtual memory positions, so thx...
-
#1885 Ha módosíthatok akkor 2, bár tudok egy preorder verzióról