18976
-
#1604 na ez az:) köszi szépen örök hála -
#1603 lomungtung.no-ip.com
we
we -
#1602 sztem nem értjük egymást :)
ftp://lomongtun.no-ip.org ez az oldal nem található! lehet hogy rosszul irtam az oldal nevét mert csak emlékezetből irtam -
#1601 dehogynem az Applicationsban -
#1600 nincs
egyenelőre csukát
reklámtáblát lehet
illetve most akarom a labdát kicsit javítani -
#1599 kössz! és elmondanád az ftp pontos címét mert amit én irók az nincs -
#1598 Itt meg az van, hogy XBOXra ma jön, PCre egy hét múlva.
Legjobb a Pesinsight, ahol lehozták a hirt, hogy csúszni fog, de a dátum mai a főoldalon. Na hagyjuk a témát szerintem. Itt senki sem tud okos lenni. -
Csesza #1597 Rohadt jó a demó tegnp néztem meg!!!!!
simán odaveri a fifát!!!!!
már waitingelek a fullra!!!! -
#1596 Én azt mondom Dec 2. az lehetetlen legfeljeb 26. Szerintem. -
#1595 Hellosztok!
Nincsen már a demohoz egy olyan patch ahol lehet mindent állítani?PL:2 félídő,Grafika,félídők hosszúsága stb.!! -
#1594 megerősítve:
Pes 4 For Pc Release 02/12/2004 -
#1593 Amit én olvasgattam az is arra mutat, hogy ma jön/jött ki. Pár óra múlva kiderül az igazság.
Dec 2. nehogy már... -
#1592 há tudom, de nem értem, hogy akkor a KONAMI a német hírlevélben miért ír ilyet... -
CzKaresz22 #1591 Valaki egy német hubra DC++-al menjen fel...........
Bitorenten ? -
#1590 gondolod ha kint lenne a fórum nem lenne tele vele?
már régen lenne külön topic
bár lehet, hogy 24 órán belül várható
-
#1589 akkor ez a KONAMI hírlevél most hazudik? -
#1588 Sztem nem
Play.com have always been accurate with release dates in my experience. 2nd of December it is then. Damn! -
#1587 klikk -
CzKaresz22 #1586 Most akkor megjelent valahol vagy nem ? -
CzKaresz22 #1585 Magyarul ? -
#1584 khm pedig nekem meggyütt a hírlevel és ott "PRO EVOLUTION SOCCER 4 PC RELEASED" van :\ -
#1583 nem
tomorrow is today (19) so you will see soon
I recon Xbox today and PC 26.11 or later
-
#1582 nekem megjött a KONAMI német hírlevele és abban azt írják megjelent! szal a PC-s elvileg már kapható Németországban! -
#1581 Most azt olvastam egy forumon, hogy 26-a csak Angliára vonatkozik, németország, hollandia 19-e. Mondjuk még azt sem tudjuk, hogy az XBOX és PC verziók egy napon jönnek-e. Még érdekesebb, hogy haverom egy hete nyomja XBOXon. Persze nem eredetivel. Na mindegy, kivárjuk.
Csak engem zavar a full bamba kapus? -
#1580 Sziasztok! Már régen jártam itt, de most megint egyre gyakrabban fogok. Kibróbáltam a demót, nekem már most tetszik, úgy ahogy van. Azért örülök, hogy nem kell újra tanúlnom a gombkiosztást. Végre le lehet tenni a kapussal is a labdát, nem kötelező kirúgni, vagy kidobni, és mintha a lövéseken is javítottak volna, legalábbis nem sikerűlt még kilőnöm a lelátóra. Ezt a játékot biztos megveszem eredetiben, csak ne lenne olyan messze 26.-a. -
#1579 Jeee megy ez
Kérek még jobb reklámtáblákat -
#1578 de ilyen nem található... -
#1577 igen -
#1576 ftp://lomongtun.no-ip.org/ ez az ftp? -
#1575 azis ott van
de én az FTP_ről szedtem -
#1574 gondolom mert a régi toolok valamiért még nem kompatibilisek az össze új bin kiterjesztéssel! gondolom lesznek új verziók majd azok... -
#1573 húú kinyomtam tv-re:) überfasza -
#1572 hát ballal nem?P
graphic studio linkje? -
Jackson #1571 Hogyan lehet beállítani a gamepadot? -
#1570 WE&PES Graphic Studio
Le van írva a readme-ban
Amúgy megtaláltam a mezeket, de valamiért csak a bírómezt mutatja -
#1569 hát akkor hogy cselezel? P
meg az elhuzás nem az R-ekkel volt
vissza kell szoknom P -
CzKaresz22 #1568 S azt láttátok ,hogy meg lehet kombinálni a szabadokat ??? Kurva jó!Egyik átlépi másik rugja meg ilyenek!Állat... -
#1567 lehet hogy lemaradtam vmiről de ezt milyen progival rakhatom be? -
#1566 na beálitottam a padot nincs semmi baja bár a jobb analogot nem nagyon használtam... -
#1565 bootpack