18976
-
dadek #1844 Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni a GRAPHIC STUDIO progit? -
#1843 Itt vannak a binjeim
klikk
Kiváncsi vagyok Ati-n hogy néz ki -
#1842 azt -
#1841 nem egészen értem a problémád, de fent van az ftp-n is -
#1840 mindjárt:)
most ez azt jelenti hogy igen?:) -
hocsa #1839 Letöltöttem,kicsomagoltam és utána ilyen exe van PES4demo??????????.exe és ezt nem tudom átnevezni.
Ha eltudnád küldeni e-mailben a [email protected] megköszönném -
#1838 Hát izé én nem tudhatom.
Deha kapok Danon-t akkor :-)
Igeeeeeeeeeeeeeeeen -
#1837 miaz, hogy nem lehet átnevezni?
ne hülyéskedj már P -
hocsa #1836 Valaki tudna segíteni.Az idő patchet nem tudom honnan letölteni.Ami az 1643-nál van azt nem lehet átnevezni.
Előre is köszi -
#1835 Breki! ha már vagy 1000 napja lejárt az Anim Shop 3-m akkor krekkel életre tudom kelteni? -
#1834 nem akad csak vár, hagy neki időt
de eztis többször írtam már -
#1833 Gyerekek! Letöltöttem a demót, de megakad még a legelején az installálásnál, második csík első negyedénél.
Ilyet csinált valaki másnak is? Szarul szedtem le?
-
#1832 aha -
#1831 vazz 5-6 hszt kéne csak visszaolvasni -
#1830 Full -
#1829 Mikor jön a játék??? amikor letölthetem? -
Rossi1 #1828 lszedtem, de nem tudom felrakni, mert ha megkukulok sem tudok 800 Mb helyet csinálni a C:-n.:(( akkor marad ez és így...:(( Azért köszi -
#1827 mégse kell zászló:DJuvésra gondoltamn de nem illik össze a kék és a fekete fehér:) -
#1826 Nemtudom én a másik demo-t használom, de azzal korrekt.
Szted szedd le azt -
Rossi1 #1825 Volt az a 3 file-s időpatch, nos az nelkem nem megy..:(( aztán volt egy másik, ahol két féle is volt egy a nagyhoz egy a 70Mb-hoz. Ott le kell tölteni egy progit és egy fikle-t a progi oké, de a file-t nem találja... szóval ez is bukó!:)) Ezért kérdeztem, hogy nem hallott-e valaki valami másról?????:) Mert óriási lenne, ha nem kéne 2 perc után abbahagynom mikor már kezdek ráérezni...:)) Vagy nem tudod lehet valami file-ban átírni valamit. (bár gondolom ezt már megmondták volna korábban) -
#1824 na ezt most mégegyszer
sztem jövőhét -
#1823 csak a szép zöld gyep :-)
zászlók nem végleges várom az olasz zászlókat
de ha megcsinálod képfileben ilyenre beteszem
-
Rossi1 #1822 Nem halott valaki valamilyen időpatch-ről a 70MB-hoz, mert amit írtál Breki(az a két fajta), nos nem lehjet letölteni hozzá valami file-t meg egyébként is nekem gyanús egy kicsit cucc, amivel meg ti is nyomjátok, nos az nálam nem megy, nem tudopm miért!!:((
MOst akkor Dec 2.? Vagy Nov. 30.? Vagy Nov. 26.?(csak hogy melyik napra ne csináljak programot):))) -
Rossi1 #1821 A tavalyiban is volt hasonló, de ez olyan volt, mint a TV-ben!!! -
Rossi1 #1820 Viszont két napja írta valaki, hogy mozognak a játékosok! Elképesztő, hogy miket csinálnak, tegnap lőtem egy gólt a spanyoloknak, kigurigáztuk őket Del Piero, Totti, Vieri hármassal. A gól előtt Totti olyan elmozgásokat és keresztbefutásokat művelt, hogy leesett az állam, végig egyvonalban volt és leshatáron mozgott, majd egyvonalban elfuttott a védők mögött és akkor jött a kiugratás, tisztára, mint az életben!!! -
Rossi1 #1819 Biza, én is vele szereztem életem első PES4-es gólját!!:)))) -
#1818 aki az Azzurikkal nyomja és a csapatban még mindig bent van Vieri az pofozza fel magát:)betettem helyette Cassanot kicsit visszábvontam és hát.... olyan dolgokat tud ez a gyerek hogy csak néztem:) -
#1817 ok:)abban vannak zászlajak is?:)mindegy ha gyep van csak az is jó -
#1816 Hát 39 megát nem fogok.
Különben is minden pillanatban változik.
De lehet a stadion bin-t kilinkelen azt csak be tudod rakni importtal -
#1815 hmm ha nagyon ráérsz akkor kitehetnéd a kedvemért az afs-det vhova:)
de ha nem akkor megértem:) -
#1814 AZt én írtam :-)
Ott fent van a PES+-as letöltés részlegeben -
#1813 Vannak csak berakni nem tudom
Bírómezt beraktam de Homevideo lett P -
imi1024 #1812 Sziasztok!
Hogy kell irányítani ezt a játékot?Eddig csak fifákkal játszottam,de ez valami iszonyat király!!
Az fh-n azt írták,hogy szedjem le a pes3 magyar kézikönyvet.Honnan?
Légyszi segítsetek! -
#1811 csodaszép:) mezek ugye nincsenek még? -
#1810 Na első stadion gyepe kész már csak a hálót kell megbuherálni
-
#1809 váhr de balfasz vagyok
bármit csinálok ott a nagyrésznél ezt a hiba üzit irja. megpróbáltam ugy hogy a bal alsót felhuzom de semmi...
úgy látszik nem fogom peccselni a demot :) -
#1808 Fogd meg a bal alsót huzd fel
és ott jobb klikk Open
nekem simán megy
Jajj látom sanyarú többnapi feltöltésem P -
#1807 Ha nem ismernélek most beszólnék P
Olvass vissza tegnap leírtam -
#1806 ez van ha a nagy résznél meg akarom nyitni
-
#1805 az idő peccset honnan szedhetem le?
egyébként így nagyon tetszik, hogy nem lassul a game, mint az előző résznél