Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
na mosmár dvd-n van és angol a menü is meg a nevek is, sajnos csak fernando v0.3 van a 0.4 és a 0.5 nem müködik 😞 így a formation settings még mindig japán, meg még néhány dolog

Ezért szeretem a PES-t. 😊

😄DD

shevy
most meg mi történt? Játékvezetõ lest fújt, de én belõttem, közönség felhördül, gólszerzõ szalad ki, aztán észreveszi hogy nem adta meg, utána meg széttárja a karját, király

shevy
na az optionfájlnak köszönhetõen néhány mez új, stadionok neve is eredeti, az igazolások újak, és a weshopban megvehetõ dolgok már megvannak, 6*-on is lehet játszani, amúgy 1500-ért lehet megvenni a 6*-ot, most játszottam ilyen szinten chelsea ellen, arsenallal voltam, 1-0-ra nyertem pires góljával, pedig a kékeknél drogba kezman és robben is szerepelt

shevy
na nagynehezen felraktam a memoriakártyára az optionfilet, már legalább a csapatnevek meg a játékosnevek angol de a menü még japán 😞

Breki33
meg kéne keresni a Fórumát az EWO-WEB-en
shevy
a lomungtungiprol lehet leszedni optionfájlt, valaki nem tudja hogy ezt hogy kell felrakni? mermoriakártyára kell vagy hogy?

shevy
szabadrugást csak simát tudtam lõni és olyat hogy egy társam átlépi a labdát, szerintem nem lehet többfélét, de lehet hogy igen csak azt a formationba kellene beállítani de az japán 😞 Van olyan hogy megsérül egy játékos, leviszik hordágyon, aztán visszakéreckedik 😊 A kiugratások jobbak lettek, 1m magasban lévõ labdát már nem fejjel hanem inkább lábbal játsza meg a játékos. Meccs elõtt kiirja az idõjárást, a páratartalmat meg még szerintem a szelet, de abban nem vagyok biztos hogy a szél az, mutat egy irányt meg mondjuk hogy 4m. Hibával is találkoztam, klubcsapatnál az öltözõbõl kijövet mindkét csapat ugyanaz volt, vagyis két Barcelona jött ki (lehet hogy csak itt volt igy) Szerintem nem nehéz a játék, 4*-on minden beállítás nélkül (mivel japán) vb-t nyertem elsõre, 5*-on pedig 4. lettem az eb-n. Majd ha még eszembe jut valami akkor írok

shevy
multi nincs benne, én www.suprnova.org-rol szedtem ps2-re, kb 28óra alatt jött le a dvdrip, chellos vagyok 😊

skacok!
már le lehet tölteni a gamét valahonnan ps2-re????
( csak ne legyen japán vagy kínai nyelvû a játék )
Breki33
a multiról beszélj please

gondolom nincs benne
shevy
na kipróbáltam a játékot, szerintem sokkal realisztikusabb mint elõdje, olyan gólokat lõttem, mint még soha, a mozgások is szebbek, nekem csak néha lassult be szögletnél, akkor sem nagyon, a bíró még néha vadul, pirost osztogat (bár ez csak 1 bíró volt) a két japán kommentár elég jó 😊, a spanyol olasz és holland bajnokságból minden csapat bennt van eredeti mezekkel. A cipõk elég ormótlanok, mindent egybevetve nagyon jó a játék, sajnos az angolosításom nem müxik 😞

The Hedgehog
csinálsz nero-val egy ImageDrive-ot, a bin-t ISO-ra nevezed és beolvastatod az image drive-ba, majd onnan copy-val kiírod DVD-re 😄 ennyi! mindíg így csinálom ha DVD ripes PS2 játékot hoznak!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

shevy
szóval irjam ki egy 800mb-os lemezre, majd onnan dvd copy? nekem a cue sikerült kiirnom dvd-re, csak nem indul a játék 😊

de a dvd rippes az cue fájl vagyis dvd-re nemtudod kiirni mert az cd formátum csak ugy ha kiirod cd-re és onnan dvd-re!Én sima néróval irtam ki!REmélem kijavítják a pes 4-re mert levágom a japánok f..át
The Hedgehog
nem hiszem! én is simán Nero-val írok PS2-es játékokat :\

shevy
hát nem tudom, isoból már irtam ki simán, csak az dvd-re volt

Breki33
Az sztem a 90 perces
DE PS2-es játékot nem "különlegesen kell írni?"

Asszem vannak erre progik, bár ez nem az én asztalom
shevy
jól van kösz 😊

The Hedgehog
mittomén! 800mb kész!

shevy
az hány perces?

The Hedgehog
800-as! Túl kell írni!

shevy
letöltöttem a dvdripet, ha dvd-re irom ki akkor nem müködik, cd-re meg nem akarja kiirni, 832mb, ehhez milyen cd kéne?

The Hedgehog
én meg megveszem 😄

Breki33
nekem van erre egy DVD-m
The Hedgehog
Persze, hogy nem töltjük le... 😄 Benne lesznek természetes! Csupán nem 5 hanem csak 1 nyelvû lesz a kommentár!

The Hedgehog
A DVDrip szaggat csak állítólag! de valaki a japán bolti változatnál is tapasztalta... szvsz majd nekünk a PES4-re kijavítják mit izgultok!

The Hedgehog
igen! ezt mondom! de sztem amirõl te olvastál az valami fake hír lehet. Legalábbis a pesinsight fórumosai szerint!

Csaó!

Én is láttam a videót és egészen király progi lesz...😊 Végre rájöttek, hogy érdemes mindent beletenni, nem pedig minden évben egy picit újítani csak, ahogy az EA csinálta, mert szerintem õk is képesek rá már jó pár éve, hogy csináljanak egy ütõs játékot csak mindíg hagyni akartak valamit következõ évre is...De ez most mindegy, mert a WE7i után és most a videó láttán nem hiszem, hogy Fifaázni fogok a közel jövõben(értsd köv 10-15 év...😊))))

Kérdés:

Ha a Pc-s verziónak lesz DVD ripje(mert valószínûleg DVD-n jön majd ki ugye?), akkor abban is benne lesznek az animok(csere, les, sérülés...)? Nem mintha letölteném..😊
Köszi Rossi1
sziasztok!Remélem béta ez mert mocskosul szaggat a szögletnél ha sok játékos van egy helyen beszaggat remélem nem követ el ekkora baklövést a konami!!KIJAVITANI
Breki33
PS2-re és csak japánban
The Hedgehog
sztem hülyeségeket írnak! én legalábbis nem olvastam ilyenrõl! minek lenne béta mikor a teljes gamma már kint van japánban...

Breki33
de én egy bétáról olvastam na
The Hedgehog
az nem béta! az a kiadott Winning Eleven 8 PS2-re! Az lassul! nem béta!

Breki33
nemtom énmár keverem
olvastam egy bétáról is ami belassul
The Hedgehog
technikailag igen! de játékkínálat szempontjából nem! vannak rá nagyszerû anyagok de fele annyi sem, mint PS2-re! de mondom arra csak egy PS2-es portolás jön ki a PES-bõl!

Breki33
de úgy tudom az kicsit jobb gép
The Hedgehog
jah! sok vizet enm zavar! ugyanúgy a PS2 marad a fõplatform! az XBOX csak egy port!

Breki33
de bekever az XBOX-is

ezek már arról írnak
The Hedgehog
nekik (konami) jobban megéri a PS2-es mert Japánban az egyik legjobban fogyó játék! PC-n azért nincs ekkora táboruk! nem érné meg nekik külön fejleszteni rá! nem is fogják megtenni! plusz csak japánban jön ki WE néven! Az amcsi és eus játékosok már PS2-es PRO EVOLUTION SOCCER 4-eket fognak tudni vásárolni!

Ez olyan mint a Resident Evil. Az japánban BioHazard!

Johnny23
+ nem kéne a PC-seknek 1újgenerácios konzolra várni

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
Nos,sztem az 1jó megoldás lene (persze Pc-s szemszögbõl fõként),ha mondjuk a már említett PS2-s határok miatt SZÉTVÁLNA és mondjuk a WEI maradana konzolos, a PES meg csak PC-s változat és így,ha nem is azt mondom,hogy teljesen mást,ugyanezeken a az alapokon továbbhaladva de akkor már a PC-st lehetne "tovább" fejlesztgetni,tuningolni pl.grafban és nem lenne "konzolos" keretek közé besrófolva!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
emulátor nem mûkszik! csak 1-2 játék intrója jön be, max a menü!

magasan fogják nyerni az olimpiát 😄

shevy
azt hiszem hogy ez a fernando angolosítás csak a fulldvdhez jo, dvdriphez nem

Breki33
pedig tegnap felhívott a haver, hogy leszedtem-e a proevojapant

mondom miért szedném PS2-es
de neki van emulátora csak szedjem
mondom jólvan ha megnyugszol utánnanézek

Amúgy mit szólsz Argentínához?
Breki33
tom csak link nem volt
The Hedgehog
jah hát persze! alap 😄

The Hedgehog
joh hát ezt ismergyük de nem hiszem, hogy mostanában lesz ebbõl valami használható emulátor!

The Hedgehog
már volt róla szó!