18976
-
#4004 crack is van? -
#4003 kinnvan pes online 1.5 -
#4002 kinnvan pes online 1.5 -
#4001 Sasa te majom gyere mircre -
#4000 ha lenne dvd olvaósm :)
de a 2 együtt nem menne
előbb gamepad -
#3999 és hogyan kell akkor mert én probálgatom de sehogy sem akar mindig disconnectel -
#3998 Sokaknak megy. -
#3997 valaki tudott már játszani routerrel interneten? -
#3996 Marhaság. Először is a feltötési sáv a kritikus, és untig elégnek kell lenni akár 64kbitnek is. (Nézzétek meg a PES4 forgalmát játék közben. Szinte semmi.) A másik, hogy nem a nagy sáv, hanem jó ping kell. Ha 40 alatt van átlagban, az ad folyamatos játékot kliens oldalon. 80-100 körül már kezd gázos lenni. A legnagyobb gond, ha ingadozik. Ha bizonyos időközönként bejön pár 300-as tüske, azzal ki is kaptál valószinűleg. -
#3995 illetve helyesbítek --->a "pes4.exe -hibát észlelt ezért leállt" ablak!! -
#3994 HELP ME PLZ!
Mondom,elkezdek 1ML-t,inditom elsö meccsemerre.....a program szabálytalan műletet halytott végre cimszó alatt kifagy az egész !
Wolf 1.0 van föönn.+ 1.1 (crackelt)javito patch
Mi a szar lehet?Volt már vkinek ilyen problémája??HELP! -
#3993 breki azt a 2002 es wc labdat nem tenned at nekem binbe,és mircen atkuldened? megkoszonnem! .P -
#3992 te decodert mewg mindig nem talaltam :( -
Quaresma #3991 Hát ne hogy azt hidd, hogy sorba veszem a játékokat, ez az elő, amire áldozok:D -
#3990 te kevertzél engem:)
te mondtad hogy kiváncsi vagy hogy tetszik a másik. ha az angolra gondolsz akkor az Arsenalé csudajó -
#3989 A Delle ALpibol csak egyfajta van
a másikból van két fajta
szval most megkevertél
Én a rugbystadionról beszélek P -
#3988 Quaresma aki megteheti..
.PPP -
Quaresma #3987 Azzal csak bin fájlokat tudsz megnyitni, majd azokból exportálni vagy azokba importálni megfelelő bmp fájlokat vagy esetleg png-t! -
Quaresma #3986 Pro Evolution Soccer 4
Ennyi mindent adnak az eredeti PES4-hez! Ma érkezett meg, hát érdemes megrendelni! Erre áldozzon mindenki, MEGÉRI!!! Enyivel illik támogatni a Konami-t, ha már ilyen jó kis game-t készített nekünk:)! -
Rossi1 #3985 Breki!
Picture decoder neked hogy olvassa be az elején a Bmp-t?? Mert nekem azt íra ki hogy nem támogatott kiterjesztés...Rögtön az elején az opennél... -
#3984 jovan megtalaltam a fifahungaryn eddig az ujat nem tutam kezelni,de most megvilagosodtam :) -
#3983 honann szedjem le decodert? -
#3982 nagyon fasza tetszik:) kipróbáltam Fineba meg rainybe is szép:)
de milyen másikról beszélsz? angol? -
#3981 kösz -
#3980 Én lasbdát először berakom We Picture decoderrel bin-be aztán azt We Mod Centerrel
He ezekre a Rotariokra gondolsz az nem tudom, hogy van nekem jobban tetszik amit én csináltam így nem szedtem le. -
#3979 Stadio Olimpico
klikk
Ez még nincs, javítva illetve a fű nincs benne és hivatalosa, csak holnap jön ki úgyhogy ne terjesszétek és ne rakjátok ki sehova addig! -
#3978 válaszol valaki? :(
^^ -
#3977 Majd kiváncsi vagyok, hogy tetszik illetve a másikból melyik tetszik jobban -
#3976 hát azmár közel lehet a tökéleteshez:) -
#3975 -
#3974 Itt a javított ez már tényleg tetszik
klikk -
#3973 megcsinálta csak kért bele gyepet
neki vmiért tetszik amit csinálok P -
#3972 ugye a labdat ugy kell,h mentes maskent a kepet,és berakni valami izével .P
ja meg ott 2 crack van. van ujjab peccs is? lemaradtam? =D -
#3971 egyébként ezt most csinálod már megcsináltad vagy más csinálta ?:) -
#3970 nem csak neked:)nekem mondjuk ez a leggyönyörűbb is -
link alattam P -
tux44 #3968 http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/proevolutionsoccer4.htm -
#3967 Breki,a cracket nemtudom leszedni. tusdom h lejjeb irtad,de a lapot nem nyitja meg. egy korrekt linket tudsz adni? -
Rossi1 #3966 Az igazság az hogy az emblémák elég fontosak szóval úgy vettem ki, hogyha az megvan akkor már lényegében meg lehet csinálni a mezeket a belső szerkesztővel. -
Rossi1 #3965 Csaó
Nagy okosságokat ők sem tudnak. van egy srác, vagy kettő..:) akik már csináltak otthon mezeket belső szerkesztővel de nem nagyon magyarázzák el hogyan...:( Ezt találtam...Talán érdekes lehet a belső szerkezstőhöt, még ez a legjobb magyarázat.
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-9217-1787952-1-0-1-0-0.htm
itt elejétől fogva követheted a dolgot. az első 4-5 oldalon emblémák vanak a klubbokhioz, amiket a belső editorban használhatsz.
De itt is van egy, talán jobb is:
Aztán találtam még egy ilyet, ez más a stadionnevek és csapatnevek és összeállítások korrektül. Elvileg very friss!:)) sajna nem file-ban hanem manuálisan kell majd bevinni őket.