Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
hol látsz te itt O2-t?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az volt az elsõ a bal felsõ sarokban😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
remélem!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

fhsasa
sztem a pes3/we7 textúrás mezek is jók lesznek..v nem? 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

The Hedgehog
Tök mindegy. PC-re majd jönnek jó kis eredetire hajazó mezecskék 😛

De miért pont az Arsenal-t????????
MOhus!!!

Bíztam benne, hogy valami normális csapatot választasz majd....
shevy
nem ilyen, az O2 az nagyobb, mint itt, az ágyusembléma pedig nem középen van eredetileg hanem szélen

fhsasa
nemugy gondoltam..
hanem, h igaziból asszem nem ilyen a mezük..

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

mohus
azt én meg honnan tudjam...

a WE8 belsõ editorával készült valszínû, de nem én csináltam...egy OPTION file-t töltöttem át a PS2be...és abban volt ez is

fhsasa
ez a mez kamumez nem?

mohus
Gilberto

mohus
Aresenal...2004-ben

fhsasa
nemtudom a fifa mit akar mostanság!? 😄

jelenjen már meg pc-re

mohus
Aigner Szilárd ajánlásával

mohus
tüzijáték közepette...

mohus
na megkezdtem az angol ligát...

Ja az más,akkor sorry
Ezt a multi kavarást én meg már nem értem,legalábbis én még ott tartok hogy nem lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
a multira írtam
Hát igen.A vonal mellett rohangászó partjelzõnél,vagy a kapitányi karszallag átadásánál nekem sokkal fontosabb a játékélmény.Ha az továbbfejlõdik,az nekem sokkal többet számit.Abban a szerencsétlen Fifában van partjelzõ,meg csereanimáció,meg toronyóra láncal,csak a játékélmény egy nagy nulla a WE/PES-hez képest.

Breki33
te lehet
mohus
és koreai

mohus
sõt még a saját nevedet is kiírhatod a P1 helyett😊

mohus
"bíró már van, de partjelzõ még nincs"

hogyne lenne😊? néha elõbukkan a bokorból és beinti a lest...meg a bevonulásnál is van😊

mohus
hát az olyanra ami tuti veszélytelen lett volna...pl felszabadító rugás...a visszacsámborgó csatár meg elöl lófrál valahol, de tisztán látszik hogy az elõrevágott labda a kapusé lesz, amit a lófráló csatár soha nem érne el😊

shevy
japán

Hát ha ezek mellett csak minden javult kicsit,akkor én már nem fogok panaszkodni. /a multit már nem említem,arra már keresztet vethettünk/

A kommentátor milyen nyelvû ? Angol vagy japán ? Ha angol, akkor javult valamit a WE7I-hez képest ?

shevy
engem 3 dolog idegesít a winningben: bíró már van, de partjelzõ még nincs, ha cserélsz, az a jatékos aki bejön a pályára, koszolódott mezben van, pedig még nem is játszott, harmadik meg hogy ha a kapitányt cseréled le, akkor karszalag nélkül megy le, az újember pedig karszalaggal jön be, valalami anim lehet ne hogy átadja. Úgy csap bele a kezébe, hogy már rajta van a szalag, átteleportált

Breki33
persze
The Hedgehog
Szerintem ezt ki lehet majd kapcsolni 😊

Breki33
Hát pont ezen gondolkoztam mikor néztem , hogy volt mikor a Fifá-val is így játszottam. És sokakkal ellentétben engem nem zavart.

De ez nem a kijelzõs helyett van Wei-ben is kiirhattad így!
Nem rossz,de a játékosnév fej fölé való kiirását hibának érzem.A Pro Evo-ban mindig is lent volt a kijelzõknél,és jó is volt ugy...

The Hedgehog
eh hajrá! remélem a PC-s demó is közeleg!

Breki33
Demo of Pro Evolution Soccer 4 is Coming Soon

In just over one month's time, you will be able to get your hands on a demo version of Pro Evolution Soccer 4. The demo, released as part of the PESLeague (www.pesleague.co.uk), will cost £1.99 and available...
The Hedgehog
a mozgás kurva jó... ahogy cserénél a csákó beforgatja a bokáját 😄 LOL

Breki33
Húúúú ez nemsemmi

mikor jön már egy demo
tegnap vitáztam egy régi multis fun-al akinek nem tetszik a játék mert fifa forever

És hogy a fórumosok többsége azért játszik a WE7-el mert mi rábeszéltük.
A MIrcen mindenki hû P

Na megmutatom neki ezt a vidéjóóót
The Hedgehog
EGN-en készült videó a PES4-bõl (ez már nem a Winning 😄):

EGN PRO EVOLUTION SOCCER 4 Movie

Breki33
biztos a vétlenre gondolt

nézzük el neki P
The Hedgehog
"-ami fárasztó a rengeteg les...és nem ad elõnyszabályt rá"

lesnél elõnyszabály? hol tanultál te focizni? Ami les az les! Ott nincs elõnyszabály csak pl ha visszafelé mozog a játékos és nem a passz ill. kapu irányába akkor az nem les...

The Hedgehog
nekem kellen az eredeti dobozos PC-s, de marha nehéz hozzájutni! SNES-re megvolt vha 😄

mohus
Nos ma többer játszottam...élõ ellenfelek ellen.

-minden szebb, jobb, több...gfx, animáció, körítés és a lelkes tábor a jó belsõ EDITORNAK köszönhetõen lazán csinálhat mezeket is...lásd pl Arsenál. 26 stadion és vagy 6 labda ( itt még nem néztem, de úgy tünt 2 laszti editálható )és 9 cipõ ( a legújabbak Adidasok)ebbõl kettõ editálható (ebbõl az egyik erõsen a Nike III 90-re hajaz )

-szabadrúgás elsõre jól néz ki, de EXTRA hasznát eddig még nem láttam...majd a Trainingben ki lehet finomítani...és a célzás megint más lett...sorra rúgtam fölé a lasztikat, mintha

-mintha lomhábban passzolnának, nekem nem volt vele bajom, de élõ ellenfeleim akik PES3-at nyomják és nem a WE7:I-t azok sokat szidták... meg kell szokni pl azt hogyha tovább nyomod a passzt akkor az elõbbre lévõ játékost próbálja helyzetbe hozni

-a laszti fizika szupcsi...ha lehet még jobban kötetlen az embertõl, még nagyobb harcok vannak a középpályán...tiszta pingpong😊

-ha valakit felrúgsz, most már nem lehet a közönség hangjából leszûrni hogy lesz-e belõle lap😊

-az esések nagyon babák...ha oldalról kaszálsz pl nem csak elõre esett a játékos, hanem megnyaklott a lába...jó volt nézni😊

-a lövéseket még tanulni kell...mivel jobban-tovább lehet engedni a csíkot....így lesz benne erõ és nem száll fölé sem annyira mint régen...

-ami nagyon faja az a cserék...mikor kijelölsz valakit akkor egybõl segít egy halvány háttérrel a nevek mögött aki hasonló poszton játszik...így nem kell állandóan választgatni a poszt és erõnlét táblák között...

-ami fárasztó a rengeteg les...és nem ad elõnyszabályt rá

na majd még írok, ha ligát kezdek...vagy ha valami jót találok

mohus
akkor már csak a FIFA 94 hiányzik😊

az meg nekem van meg....SEGA MEGADRIVE Cartridge-on

mohus
"De egy kölyök aki mondjuk orrba szájba a 'lehet hogy jó' FIFA 2005 reklámokat látta a médiában az nem a PES4-et fogja megvenni"

engem ez absz nem zavar...akinek autmata célzásos árkád foci kell annak jó a FIFA...és pont a reklámevõk zúzott agyának való ez az EA henger...és az ezekhez tartozó fockatermékek😊

The Hedgehog
jah mondtam, hogy jók azok a fény-árnyék effektek 😄

The Hedgehog
én nem ránk értettem a kampányt! te mint sokat tapasztalt gammer tudod, hogy a PES4 lehet a jobb és ezért azt veszed meg. De egy kölyök aki mondjuk orrba szájba a 'lehet hogy jó' FIFA 2005 reklámokat látta a médiában az nem a PES4-et fogja megvenni... legalábbis én ezeket tapasztaltam a környezetemben!

Nekem kurvára mindegy milyen a kampány! A PES4-et megveszem mert irtó jó game és ennyivel tartozom a KONAMI-nak. A FIFA 2005-t vagy megkapom az EA-tól 😊 vagy megveszem, mert eddíg 95 óta mindegyiket megvettem (EURO-kat és WC-ket is) és ez már gyûjtemény 😊

mohus
"azért a KONAMI kampánya lehetne kicsit meggyõzõbb... nem nagyon nyomnak minket képekkel és videókkal... utóbbiak nagyon hiányoznak! Az EA ebben jobb bár ugye nem ez számít, de nagyon sok emberkét aki nem nagyon ismeri a két sorozatot a reklám gyõz meg..."

minek?? amikor már játszhatsz vele???

a reklámok elsõsorban a konzolos verzióknak szólnak...ugyanis azok eredetiben is fogynak szépen

mohus
Nekem csak pozitív a véleményem....és a szaggatással sem találkoztam csak távoli nézetekben...és inkább lassulás...tehát lelassul a gamma...de ez is csak mintha..szval teljesen OK majd bõvebben talán holnap elemzem

az arcok nagyon jók lettek és valami fényeffekt is van rajtuk....

mohus
Na meghozta a Mituláty bátyi....

The Hedgehog
khm a közönséget én dícsértem nem brekusz...