Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ebbe inkább ne menjünk bele! Én tudok élni mindkét oldalon 😄
Ja és nekem is bejön a WE-s grafx. Jobban mint a FIFA 😄
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
de most már olyan olcsó a ps2 hogy gondolkodom egy nem chippelt aqua gépen is....
vagyis lenne egy chippelt meg egy origi😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
azért azok az idõk remélem elmúltak, hogy a grafika egyenlõ a felbontással....volt itt néhány pofázmány berakva...GUTI vagy NEDVED...asszem...én látom a fejlõdést..de én is csak a szememnek hiszek. Nekem a WE7:I is megfelel grafikailag pláne ezekke a dögös patch-ekkel...mert legalább hibátlanul stabilan megy...és az nekem szintén a grafikához tartozik
a WE8 pont annyival szebb jobb stb mint a WE6 után a WE7 lett...és hagynak jövõre is melót...feltéve ha még a PS2 bírja...mert igencsak a határon van😊))))a 300Mhz 32mb main és 4 mb video ram😊))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a szögleti szaggatást meg majd meglásssssuk😊))de szerintem benne fog maradni...pláne hogy a PAL 50hz verziok lassabbak az ntsc 60hz verzioknál....
talán a megoldás egy ps2 winchester lenne.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
na "sõn" én azért játszom néha PS2-vel is 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Csak felébrett!! 

fõleg, hogy nemis arra írtam
a warezt meg te írtad P
na mindegy már kezdem megszokni a beszólásokat
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Naggyon remélem,hogy kijavítják!
Fanatifo csak a saját magam megnyugtatására,ugye a labda ,v. a játékosoknak a fej,v.testalkat arányaik jók(LÁSD:FIFA 2005!!)........mert sose lehet tudni

majd a PC-st
Uhh,akarom !!!

) =hülyének