Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
1.) PES4 will be out in October/November so it's bollox
2.) there is no PS2 emulator able to play games
here is main site of PS2 emu project:
klikk
3.)
and here is the list of games which "do something" in this emu:
klikk
Breki33
De azért a mezeket tuningoljuk ugye?
Láttam szépeket
The Hedgehog
sztem is azért nem fejlesztik most már a grafikát, mert a PS2 határait súrolja a jelenlegi WE. Vannak új effektek persze én is észrevettem a képeken, a videókon. Egy nagyobb változást már csak a következõ generációs konzolokon lehet majd látni. És a PC-seknek a Winning Eleven-nél igazodni kell a konzolos szinthet. Bár ez hülyén hangzik mert véleményem szerint máshogy értelmezi egy konzolos a jó játékot, mint egy PC-s. A konzolos fõként azt nézi mennyire köti le egy adott játék és sztem kevésbé törõdik a látvánnyal (persze az sem utolsó). Míg egy PC-s, ha már rendes vasra áldozta a pénzét, akkor elvárja, hogy a játék csillogjon-villogjon!

De ebbe inkább ne menjünk bele! Én tudok élni mindkét oldalon 😄

Ja és nekem is bejön a WE-s grafx. Jobban mint a FIFA 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
hát ja...a HD loader-t még nem vágom...de ahogy we7 patch-be belejöttem szerintem a HD loader buhera sem lehetetlen

de most már olyan olcsó a ps2 hogy gondolkodom egy nem chippelt aqua gépen is....

vagyis lenne egy chippelt meg egy origi😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"csakazért mert tv-rõl lett felvéve! sokat nem változik a grafika nah 😞"

azért azok az idõk remélem elmúltak, hogy a grafika egyenlõ a felbontással....volt itt néhány pofázmány berakva...GUTI vagy NEDVED...asszem...én látom a fejlõdést..de én is csak a szememnek hiszek. Nekem a WE7:I is megfelel grafikailag pláne ezekke a dögös patch-ekkel...mert legalább hibátlanul stabilan megy...és az nekem szintén a grafikához tartozik

a WE8 pont annyival szebb jobb stb mint a WE6 után a WE7 lett...és hagynak jövõre is melót...feltéve ha még a PS2 bírja...mert igencsak a határon van😊))))a 300Mhz 32mb main és 4 mb video ram😊))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
thx....az infókat

a szögleti szaggatást meg majd meglásssssuk😊))de szerintem benne fog maradni...pláne hogy a PAL 50hz verziok lassabbak az ntsc 60hz verzioknál....

Kaplan
lehet ,csak másolt gépekre
talán a megoldás egy ps2 winchester lenne.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

The Hedgehog
de azt ne kérdezd miként, mert wir arbeiten nur mit PC 😛 LOL!

na "sõn" én azért játszom néha PS2-vel is 😄

The Hedgehog
lehet mér ne lehetne 😊 www.pesinsight.com

Breki33
persze ehhez nem értek, de egy csomó patchról olvastam a fórumokon
Breki33
sztem lehet majd
WE7-et is lehetett
Breki33
nem, pc-re is akarjuk P
Kaplan
De én ps2-re veszem + azon meg nem lehet modolni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

The Hedgehog
sztem meg nyugi!

The Hedgehog
De ez amúgy is lényegtelen mert lehet modolni (új adatbázis, eredeti mezek szal tök mindegy)!

The Hedgehog
ebben van értelme a cseleknek! azok nélkül magasabb nehézségi szinten halott vagy! Licenszeket meg az idei PC-sbe meg már nem raknak többet sztem, de egyre több csapatot nyer meg maga mellé a KONAMI is 😄

Kaplan
Csináljatok egy Johnny23 VS. Breki33 topikot. Ott lehet veszekedni...
Csak felébrett!!

Kaplan
Na ezt most hagyjátok abba , felébresztitek szegény kicsit (WE8)

Johnny23
sztem meg 1kicsit el vagy szállva magadtól,de hadjuk

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Kaplan
Nem tudom, de ez a játék inkább ps2-re van tervezve . Nekem a pc-n túl rideg. Maradjon pc-re a fifa sorozat. Szerintem még megtudhatják szerezni a licenseket. Vagyis nagyon remélem.... Én tuti megveszem. Fanatifo:A nemzetközi csapatok mezei mennyire jók? A cseleknek van értelmük , mert a fifa 2004-ben sose szívta be a cseleket a cpu.

Breki33
énse értem
fõleg, hogy nemis arra írtam
a warezt meg te írtad P

na mindegy már kezdem megszokni a beszólásokat
Breki33
"My name is Breki"

The Hedgehog
szerintem nem néz hülyének nem tom' miért szívod így fel magad...

Johnny23
hülyébnek (ez jó) =hülyének

Johnny23
a warez az ok breki kollega DE azért nem 1,5 honappal a megjelenés elött....csupán csak ezért csodálkoztam nagyfiú, és azért nem kéne hülyébnek nézni senkit,még akkor sem,ha te régebb óta benne vagy a "szakmában" ,OK?

Breki33
vigyázz mindjárt megkérdezi valamelyik, hogy honnan lehet a demo-t leszedni P
The Hedgehog
Breki már warezban gondolkodik! 😄 meg ugye a demó is jön!

The Hedgehog
csakazért mert tv-rõl lett felvéve! sokat nem változik a grafika nah 😞

na elhuztam játszani majd re szevasztok
ilyen téren tökéletes a játék
Johnny23
Basszus pont a San Siro -ban!! Naggyon remélem,hogy kijavítják!

Fanatifo csak a saját magam megnyugtatására,ugye a labda ,v. a játékosoknak a fej,v.testalkat arányaik jók(LÁSD:FIFA 2005!!)........mert sose lehet tudni

pl szögletbõl nehezebben lehet gólt lõni v fejelni ezis változás!Azthittem a ps2-mel volt gond hogy szaggat de akkor másnál is jelentkezett probléma
igenigen belassul de érdekes csak a san síróban szögletrugásnál eléggé beszaggat remélem kijavitják mert idegesítõ
Johnny23
szeptember ??

Breki33
Amúgy láttam már friss mezeket és rostereket a fórumokon, de ezeket engedelmetekkel nem fogom nyomon követni
majd a PC-st
Breki33
engem a multi érdekelne
ezek itt játszanak mi meg szeptemberben kezdjük
Johnny23
itt szo volt elõzõkben olyanokról,hogy "felgyorsult" a játékmenet a We7 -hez képest illetõleg ,hogy egyes szitukban meg belassul a dolog ,ezt mennyire tapasztaltad,v.nem ??

a holland és a olasz csapatok mezei eredetiek ezekhez tudtak licencet szerezni
nagyon jólett játék 2 hivatalos bajnokságot lehet játszani a hollandot és a olaszt van benne német és angolbajnokság is de a csapatok meze katasztrófális reklámnélküli pl a Mu piros fehér semmi felirat semmi címer gondolom nemtudták megszerezni a licencet majd jön mezcsomag megoldja
Johnny23
azért ezen a vidcsin látszik vmi a grafikát illetõen !!!

Uhh,akarom !!!

mezkoszolódás nagyon jól meg van oldva esõs van de téli pálya szerintem megint nincs benne habár nemtudok japánul de mivel lejátszottam vagy 30-40 meccset és egyszer sem volt havas pálya szvsz nincs benne
Johnny23
Mennyire vannak jól kidolgozva a mezkoszolódások, ill. milyenek az idõjárásviszonyok (esö stb.) és ezek hogy hatnak az irányitásra ????

látsdzik=látszik
biró látsdzik már szerencsére van sérülés leviszik hordágyon visszekéredzkedik a pályára és korrektek a birók nem állítanak ki meg nem osztogatják a sárgalapot feleslegesen maximálisan javítva lett a bírókérdés
The Hedgehog
aha! a játékmenetben engem egy kissé zavart a bíró megítélése. Pl becsúszáskor vagy a kapus kigyalogolt a labdával az alapvonalon túlra mégsem fújta be a szögletet stb. Ezek mennyire lettek javítva?!

az arcok sokkal szebbek a stadionaok hangulata jobb lett de a gólnál a közönség hangrobbanása végre olyan mint egy igazi meccsen(kurvajó) és még ami nagyon bejött ha gól van csak annak a csapatnak a szurkolói örülnek aki a gólt lõtte