Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Pro Evulution Soccer 4.(PS2-re)Most sikerült szereznem egy darabot belõle. Alig várom, hogy haza menjek és ki próbáljam.
Néha borzasztó, ahogy "véletlen egybeesések" történnek, mindíg a CPU javára.
Félreértés ne essék, a PES3 a legjobb foci!!
(remélem nem sokáig, csak a 4-ig).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Don Pepperoni ajánlása is kevés....
barátok barátok kapcsolatok kapcsolatok😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
tavaly is így volt...a PES3 nak két verziója volt végül euban
Este majd irom milyen!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
négy elsõ osztályú divizió választható...ezek nálam olasz spanyol német angol..de ugye van a francia és a holland is...és van egy vegyes olyanokkal hogy Boca Juniors...de itt van a Besiktas is
de gyakorlatilag akárhova akármelyik csapat tehetõ és igy négy teljesen vegyesfelvágott liga lehet😊szoval én széepen beosztottam😊
egy másodosztályú liga van 8 csapattal😊
ott kezdtem a barcelona-val...de olyanokat tettem mellé mint Monaco vagy FC porto vagy AJAX és Prága😊
jo kis másodosztály...
a Porto 3-1 et kapott és a Prágával 1-1 otthon itt tartok😊
ha feljutok a spanyol ligába jutok fel ugy állítottam be
az látszik az ML-ben hogy több dinamikát probáltak belevinni. A játékosok fejlõdnek...és lehet látni róluk egy hosszutávú görbét is...ahogy kezdenek majd kiöregedni...pl Ronaldinho most meg fejlõdik...
terningeztem az elso meccs után...kb 5 percet...ekkor a gép kiirta hogy OK..ezek szerint edzeni is kell😊
lehet különféle rosterekkel indulni: lehet a szokásos régi gagyikkal (Ximenes, Baroja, Cellini)😊, lehet az épp aktuális option file szerinti match mode rosterrel és azzal ami a DVD-n van eredetileg...ami szintén match mode roster
MÉG több a statisztika...
van legjobb értékelés MVP (legértékesebb játékos cím) és legjobb 11 is😊 és még jó néhány...legjobb kategória nem csak a legtöbb gólpassz és gól tehát
az összes kapuralövés megtekinthetõ részleteiben...nyilakkal mindennel😊 lehet a meccs elõtt az ellenfélrõl szaglászni
a játékmenet továbbra is üt mindent..ami eddig volt. a visszajátszások és kamerák is fejlõdtek...pl madártávlati nézetbõl le tudunk zoomolni a játékosra arcig szinte, de a gólok visszajátszása az összefoglalóban kapott egy pluszz kis vágást és egészen közeli keéepket ad a gép ilyenkor..zseniális
a szaggatástól tartottam, de csak nyomokban szogletnél van némi lassubb menet.
köszönjük konami
mot már az összes menü angol. végre belekezdhetek a Master Ligába....mert eddig nem igazodtam ki
a patch nagyon egyszerû
isobusterrel vagy neroval faragni kell egy ISO filet a WE8 DVD-rõl
aztán a PPF-o-matic 3.0 egyszerûen csak applyolni kell...kb 3 pillanat😊
aztán ujra kiirni neroval...
a játék csucsszuper...egyre jobb. Rengeteg az uj mozdulat benne.
SONY telenyomja a bukszájukat😊))
October the 15th, 2004
There are no exact release-dates for the Xbox- and the PC-version; we only know that it's gonna be released in November, that's for sure!

ez összesen 7 vagyis majd a patchben egyszerre hét különbözõ lasztit lehet választani...ez azért nem rossz

szegény fifa demó már mindent megélt😊
Demo már létezik ?