Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
PS2-re nem 15-én kellett volna?
Boldogan közlöm mindenkivel, hogy már beérkezett hazánkba
a Pro Evulution Soccer 4.(PS2-re)Most sikerült szereznem egy darabot belõle. Alig várom, hogy haza menjek és ki próbáljam.
Remélem, ez a rész kevesebbet "segít magán", mint a 3.
Néha borzasztó, ahogy "véletlen egybeesések" történnek, mindíg a CPU javára.

Félreértés ne essék, a PES3 a legjobb foci!!
(remélem nem sokáig, csak a 4-ig).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
PES4

DE ha jobb egérgombot nyomsz láthatod
Ez milyen részbõl van Breki Pes4 videó vagy WE7 és te szedtetd ki. Ha az utóbbi akkor ez milyen patch amit használsz? Mert jól néz ki...(amennyire itt látom)
The Hedgehog
akkor márt itt kellene lennie 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
jah kiis tolták 27-ére P

The Hedgehog
attól függetlenül már 28-a van 😄

Breki33
Pes4 Demo Due Out Friday The 24th
Breki33
Breki33
Ok, kösz, bepakhatod!!! Balázs Palit kell hallgatnod életed végéig, hogy megtanuld, mi az a szenvedés!

😄DDDDDDDDDDDmekkora oltás
mohus
olyan mint a peter verzió...csak ez pal

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Az a pal verzió az mi???

mohus
😊))))
Don Pepperoni ajánlása is kevés....

barátok barátok kapcsolatok kapcsolatok😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
lol

szép is lenne
jAsOn VoOrHeEs
Nforce-ról nem tudsz letölteni...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

én csak informálódni megyek az nforcera!Ennek örülnék ha elmondaná valaki hogy hogyan lehet letölteni az nforcerol!Sajna nemtudom
Figyu.. Nforce. on hogyan lehet leszedni a cuccot??? Kell regisztrálni és enniy, vagy le kell tölteni valami. Csak mert eddig egyáltalán nem ismertem...Elõre is köszi
mohus
de ez nem a végleges...ez valami elõizé nem?

tavaly is így volt...a PES3 nak két verziója volt végül euban

kiváncsi leszek hogy nálad a szögletnél belasul-e mert az embertelenül idegtépõ és így élvezhetetlen
Sephi
Hahh man csurog lefele a Pal verza... jajajajaj de varom!

Este majd irom milyen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hát remélem elmarad a szaggatás a pal verzional mert a szögletnél az a "némi" szaggaás engem kibaszttul zavar és ez megbocsájthatatlan bûn lenne a konamitol mert szertem szétb..a a játékot!
jah a pal verzio
nah ps 2 re megjelent a játék nforcon már fennvan ugyhogy hamarosan töltöm lefelé de a pc-set is várom
The Hedgehog
elolvadok... akarom!

mohus
Mondjuk elég érdekes a ML

négy elsõ osztályú divizió választható...ezek nálam olasz spanyol német angol..de ugye van a francia és a holland is...és van egy vegyes olyanokkal hogy Boca Juniors...de itt van a Besiktas is

de gyakorlatilag akárhova akármelyik csapat tehetõ és igy négy teljesen vegyesfelvágott liga lehet😊szoval én széepen beosztottam😊

egy másodosztályú liga van 8 csapattal😊
ott kezdtem a barcelona-val...de olyanokat tettem mellé mint Monaco vagy FC porto vagy AJAX és Prága😊
jo kis másodosztály...
a Porto 3-1 et kapott és a Prágával 1-1 otthon itt tartok😊
ha feljutok a spanyol ligába jutok fel ugy állítottam be

az látszik az ML-ben hogy több dinamikát probáltak belevinni. A játékosok fejlõdnek...és lehet látni róluk egy hosszutávú görbét is...ahogy kezdenek majd kiöregedni...pl Ronaldinho most meg fejlõdik...
terningeztem az elso meccs után...kb 5 percet...ekkor a gép kiirta hogy OK..ezek szerint edzeni is kell😊

lehet különféle rosterekkel indulni: lehet a szokásos régi gagyikkal (Ximenes, Baroja, Cellini)😊, lehet az épp aktuális option file szerinti match mode rosterrel és azzal ami a DVD-n van eredetileg...ami szintén match mode roster

MÉG több a statisztika...
van legjobb értékelés MVP (legértékesebb játékos cím) és legjobb 11 is😊 és még jó néhány...legjobb kategória nem csak a legtöbb gólpassz és gól tehát

az összes kapuralövés megtekinthetõ részleteiben...nyilakkal mindennel😊 lehet a meccs elõtt az ellenfélrõl szaglászni

a játékmenet továbbra is üt mindent..ami eddig volt. a visszajátszások és kamerák is fejlõdtek...pl madártávlati nézetbõl le tudunk zoomolni a játékosra arcig szinte, de a gólok visszajátszása az összefoglalóban kapott egy pluszz kis vágást és egészen közeli keéepket ad a gép ilyenkor..zseniális

a szaggatástól tartottam, de csak nyomokban szogletnél van némi lassubb menet.

köszönjük konami

shevy
sajna nekem cd-rip van, így csak a v0.3 müködik

mohus
Na felnyomtam a Fernando patch v0.6-t

mot már az összes menü angol. végre belekezdhetek a Master Ligába....mert eddig nem igazodtam ki

a patch nagyon egyszerû

isobusterrel vagy neroval faragni kell egy ISO filet a WE8 DVD-rõl

aztán a PPF-o-matic 3.0 egyszerûen csak applyolni kell...kb 3 pillanat😊

aztán ujra kiirni neroval...

a játék csucsszuper...egyre jobb. Rengeteg az uj mozdulat benne.

mohus
azért mindig a PS2 volt a Konami elsõ számú célplatformja😊

SONY telenyomja a bukszájukat😊))

Breki33
'KONAMI of Europe' has announced the official release-date for 'Pro Evolution Soccer 4' on PlayStation2, it's

October the 15th, 2004

There are no exact release-dates for the Xbox- and the PC-version; we only know that it's gonna be released in November, that's for sure!
mohus
A mi fiaink😊

mohus
Az egyik kedvencem...mindenkit megesz a pályán.

mohus
WE8 lasztik Roteiro, Pelias, Finale, Sima, két buherált, és hagyományos fekete fehér

ez összesen 7 vagyis majd a patchben egyszerre hét különbözõ lasztit lehet választani...ez azért nem rossz

mohus
😊)
szegény fifa demó már mindent megélt😊

Breki33
Ha lenne a topic az élen lenne
shevy
én nem tudok róla

Sziasztok!

Demo már létezik ?

mohus
jól látod😊 viszon az embléma jó nagy lett cserébe😊

shevy
O2-t

shevy
nem látok O2 de én ugyanúgy letöltöttem az evo-web optionfájlt, és a mezen kisebb az O2 mint igazából

The Hedgehog
jah majd számon kérjük 😛

Breki33
Quares megigérte P
The Hedgehog
biztos! állítólag még most szeptemberben!

LezLee
Ebbõl lesz valamikor pc-s demo? A tavalyi lassulási problémát remélem kijavítják.
The Hedgehog
miben?

Breki33
Az FH-n a Fifa vezet

csak úgy mondom.......
The Hedgehog
tényleg hol?

akkor megbocsájtok..😊