18976
-
#4364 kesztyűket raktál már be?
meg mutathatnál saját berakott képeket (pl mutd mez hogy néz ki játékoson)...a mezekre (bmp) sztem elég egy link is
a kezdőképernyők nagyon jók....asszem a barcás (nem bárcás) nagyon megtetszett nekem:) -
#4363 -
#4362 mit nevezel teljesnek?
sztem csak mezekkel jön majd ki -
#4361 -
#4360 Sajnos eddig csak a játékban szerkeszttt mezt találtam :( De nem adom fel :)
Breki, szerinted mikor jön ki az első ''teljes'' wolf? -
#4359 -
#4358 -
#4357 Mindegy csak szoljatok időben hogy mi lessz a bajnoksággal mert látom 1 pár embernek semmi sem jó nem mindegy melyik csapattal vagy az a lényeg hogy játszunk igaz Berki?FORZA MILÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4356 -
#4355 van
ittis nézelődhetsz
klikk -
#4354 Pes mez is van? :) Ezt nem tudtam, akkor megyek nézelődni. -
#4353 hát a múltkori kereső módszerrel lehet -
#4352 nem igazán nézelődtem, mert egyetlen oldalt sem ismerek :-/ Esetleg Spark mezei? -
#4351 Arsenalból nem találtál jót? -
#4350 meglehet -
#4349 sztem pakolja át -
-
#4347 nem -
#4346 Nektek se jönnek be itt a mezek?
klikk -
#4345 Nem tudod milyen egy Brazillal játszani
nyomass be egypár mezt -
#4344 na végre egy kis magyar foci:)
én még mindig nem hiszek a netes multiban:))) az igazi, a hús vér együttlét...de azért ugye közlitek majd a fordulók eredményeit meg a tabellát, ha beindul én mindig a gyengébbnek szurkolok -
#4343 lol
-
#4342 és peace akart lenni a vége, dehát gépelni nem tudok :( -
#4341 uccsó mondat nagyon tetszik :) lol :D -
#4340 baromságokat írsz, mert:
-én nem is szerveztem semmit :)
-senki nem mondta, hogy ötletet lopsz, vagy ilyesmi
-én nem is szeretem a mircet (Breki a tanúm)
-megint rólam (is) beszélsz, amikor nekem csak annyi közöm van a dologhoz, hogy én is játszottam volna..
paece... -
#4339 Ezt már megbeszéltük
Én elmondtam a véleményem
szeretnék végre mással foglalkozni nem ezzel
My Name is Breki
sztem beraknám ide a kisbreki-t páran kiakadnának P -
Quaresma #4338 Én benne voltam, elvileg ez mirces baromság, de ezt nem közöltétek senkivel, így jelentkeztek olyanok, akik nem is tudják, mi az a mirc ja és velem hírdetettétek az fh-n..........no comment! Igazi bravurós szervezés, biztos a végére is eljutottatok volna vele... komoly jelentkezési folyamat volt! Grat! Na errő ennyit! Ja és én elloptam az ötletet, mert ez másnak eszébe sem jutott! Ja és el kell kűldeni szegény másikat aki akar egyet szervezni, úgye breki? kit is kűldtél el???(nem engem, egy csávót aki tök komoly honlapot is csinált hozzá..) -
#4337 már megint...ebbe pls ne keverj bele engem :)
Egyébként ebben Brekivel értek egyet (mindentől függetlenül), mert elkezdte szervezni a dolgot, Te is benne voltál, aztán egyik naporól a másikra közlöd, hogy újra kell jelentkezni. Szóval érted...:)
Egyébként meg az lenne a legtisztább, ha kiválasztanátok a legjobb 16 (vagy 32) csapatot, és sorsolnátok. Esetleg lehetne cserélgetni, de azt senki sem mondaná, hogy valaki kedezményezett volt... -
download -
#4335 -
#4334 Inter Away
Érdemes a bal felső sarkot nézni -
Quaresma #4333 Rendben, részemről is!
"Értsd meg, hogy ezt mi kezdtük szervezni, te csak belecsöppentél, mostmeg már nem szólhatunk bele."
Nem értem, és nem is fogom! Ki mondta, hogy ez összefügg a tiétekkel! Rendezd tovább magadnak....nem tiltom meg...nem is tudom! Mondhatnék dolgokat, de látom fölösleges, ha nektek így jó, akkor hát így jó, nem de?!:D -
#4332 de nem sértődtem meg, értsd már meg :)
Egyszerűen csak nem tetszik a lebonyolítása a dolognak, (illetve a hozzáállás)úgyhogy kéretik engem nem sértődöttnek titulálni.
És szvsz hagyjuk abba, ez eléggé off (ebben a formában) -
tudnám melyik jobb P -
Quaresma #4330 Mert megsértődtél.......te dolgod -
#4329 Értsd meg, hogy ezt mi kezdtük szervezni, te csak belecsöppentél, mostmeg már nem szólhatunk bele.
Nem sértődtem meg elmondtam a véleményem.
Én nem fogok ezen vitázni, ha lesz Juve jelentkezek ha +nem akkor lesz másik.
Részemről lezártam. -
#4328 sorry, későn olvastam el, úgyhogy a 4327 még megszületett :P -
#4327 nélkülem is szinvonalas lesz, mondhatni, csak jobb lehet ;-) Breki meg megy majd, gondlom.
A Realos témát meg zárjátok le, mert most már teljesen mind1 :) -
Quaresma #4326 Te most ne szólj bele!:D -
Quaresma #4325 1. Én nem könyörgök, szerintem nélkületek is szinvonalas lenne az egész, nem kellene megbontani az egységet...
2. Nem ebben a stílusban kell beszélni, nem kell követelőzni, de bármit meglehet beszélni!