Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Corner from Pires, headed clear, comes to Gilberto from outside the area..... WHACK!!! Full volley crashes in off the crossbar!
Down the center of the goal? Yes... bad keeping? NO! Sheer power takes this baby in..
I'll get it up as soon as I can.
I LOVE THIS GAME!!
klikk
Here yah go people, enjoy.
Looks like a real match from the first bit of the replay!
This goal won me the match 1-0.
amúgy tegnap nézem a WERaalosok csináltak a lelátóra görögtüzet
olyan 2003-as félét
csak a pes3-ban nem láttam ilyet

Személy szerint legalábbis bizakodó vagyok !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
First Winning Eleven 8 translation patch now available!
The first English translation patch for Winning Eleven 8 is now available, thanks to Fernando and Polter2k.
For download links and more information on how to use this patch
Click Here.
This is still work in progress but should be good for anyone who doesn't want to play WE8 with Japanese menus any more. More patches to be released soon. Keep an eye on the thread for the latest news.
Here is an image to show what the patch does:

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Winning Eleven 8 may have featured the teams from last seasons top divisions, but Pro Evolution Soccer 4 is set to have updated leagues. For the English sides Leeds United, Leicester City and Wolves have all been replaced in PES4 with Crystal Palace, Norwich and West Brom.
This news comes from the PESLeague finals where a playable beta version of Pro Evolution Soccer 4 was on show. The game also appeared to have much more up to date rosters. And with still 2 months to go, it's a promising sign that further updates may still occur. The slowdown is unfortunatley still there when the box becomes crowded, but this is still expected to be rectified before the final release in October.
csak ne szagasson....nem lenne méltó a sorozathoz...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PS2 DVD Japáni...
http://files.filefront.com/3583251;/socceraccess/fifadimensions/fifa2005/video
és kiváncsi vagyok a véleményedre a FIFA 2005 topikban! az enyémet megváltoztatta 😄
1: San Siro (Italy)
2: Camp Nou (Spain)
3: Highbury (England)
4: Amsterdam Arena (Holland)
5: Olympiastadion (Germany)
6: Stade Louis II (France - Monaco)
7: Old Trafford (England)
8: king Fahd International Stadium (Saudi Arabia)
9: La Bombonera (Argentina)
10: Vodacom Park (South Africa)
11: Ohio Stadium (USA)
12: Stadio Delle Alpi (Italy)
13: Stadio Olimpico (Italy)
14: Ennio Tardini (Italy)
15: Stamford Bridge (England)
16: Anfield (England)
17: Parc des Princes (France)
18: Stade Velodrome (France)
19: Westfalenstadion (Germany)
20: Rasunda (Sueden) WE-Shop
21: St James' Park (England)
22: De Kuip (Holland)
23: Sapporo Dome (Japan)
24: Kashima (Japan)
25: Yokohama International (Japan)
26: Nagai (Japan)
27: National Stadium (Japan)
A gép nehézségi szontje egyébként szerintem nem lehet több 2*-nál. 3*-on már nem fut be az AI ekkora területet a labdával, inkább passzol.
Ajánlom megnézni egy szabadrúgásnál Beckham mozdulatát. Még távolról is tökéletesen felismerhetõ. Nem hazudtak a készítõk!
A sérülés, lap és csere animációk nagyon ott vannak. De azért remélem nem csak 1-2 lesz belõlük. Nehogy már a második meccs után el kell nyomnom õket.
Ha megfigyelitek rengeteg új apró mozdulat és animáció van. Fõleg a kapusoknál. Dühösen integet amikor hagyod szabadon lõni az ellenfelet. Az erõs de nem helyzett lövést kicsit hátratántorodva a mellkasához szorítja. Az említett tellegetés a 11-esnél! Na de a legjobb a videó kb 6-7. perce közötti Arsenal támadáskor. Amikor Casillas egy lövést reflexbõl, állva a bal kezét kinyújtva blokkol! Nagyon durva! alig észrevehetõ de pöpec!
Jah kiírja a meccs végén hogy mennyit hosszabbít! 😛
Szóval! Bennehagytak mindent ami a PES3/WE7-ben benne volt + hozzányomtak még egy temérdek általunk is elvárt újítást, fejlesztést és javítást. Az eredmény szerintem ismét egy nagyszerû futball "szimulátor". Egyetlen sirámom a grafika. Félre ne értsetek. Nekem tetszik meg oda vagyok érte, de azért egy kis "tupír", egy kis "festés" azért ráfért volna. De nem leszek telhetetlen 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha nézed az idõt rájössz a trükkre
Sokszor gyorsítva vesszük fel, hogy kisebb helyre több infó beférjen.
Énis szoktam alkalmazni aztán késõbb lelassítom a lejátszást.
De nagyon kira lesz már várom

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
de ha jobban megnézed, a mozgások sokkal részletesebbek, és grafika is szebb mint az elõdben! (nem a császár

Szóval tavaly egyeseknél túl lassú volt,nehogy ez meg túl gyors,és ezáltal túl arcade legyen...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hát ez iszonyat jó játék lesz!
a 11es elõtti szituáció is nagyon jól meg van csinálva és arról már nem is beszéljünk, amikor Raul fut a kapuba a labdáért, hogy minnél gyorsabban elvégezzék a középkezdést...
milyen minõségû?
nemrossz
És van csereanim és hosszabításjelzés nameg egy sárga ürge P
klikk
Szervusz Brekusz! Merre jártál? Csaknem nyaraltál?
ON