18976
-
#4044 CrazyAxel Djurgarden Stadion Turf Update
download -
bang #4043 hmmm... neveletlen vagyok...
gratula a babához, átérzem a helyzetedet (a kellemes és kevésbé kellemes részét is, nálunk 7 hónap, de ő a második, lassan kitúnak a gép elől:)) bocs az off-ért. -
bang #4042 itt még ilyet nem tapasztaltam, a Fifa-ban viszont amíg nem "reccsen" belülről a háló addig nem gól.
de lehet, hogy a Pes is ilyen ?? -
#4041 hm akkor gratula, mindig csinálsz magadnak programot
pedig pont akartam kérdezni vizsgaidőszak van-e P
egyszerűen megnézheted amúgy, leszeded egy csillagra és besétálsz a kapuba vele ha nem gól jolvan
AMúgy már van patch hozzá sztem egy ideig nem lesz másik. -
diegoam #4040 szia, hát rég voltam errefelé az biztos, és most sem sok időm van egy majd 1 hónapos baba mellett. ahogy így mondod a fejeseknél valóban beesett a kapus a gólvonal mögé a labdával, de a tegnapi lövésnél kint állt, átszállt a labda a feje felett, a labda a felsőlécről levágódott a vonal mögé, kapus csak utána reagált, ezért gyanus nekem ez a "hálót érni kell a labdának a gólhoz" dolog. reméljük javítják mert elég bosszantó így. -
#4039 THX! -
#4038 Stadio Olimpico javított gyeppel
körös és sima változat, kinek melyik tetszik. -
#4037 Áh szia rég láttalak P
Hát van egy bug, hogy a kapus nem eshet be labdával a gólvonal mögé. -
#4036 Socceracces-es -
diegoam #4035 üdv mindenkinek. én még csak a demoval játszogatok, nem sok időm van sajna, de feltünt egy dolog ami nem tudom, hogy a fullban is előfordul-e. Nektek nem tünt még fel, hogy csak akkor gól a gól ha hálót ér a labda? már többször volt olyan fejesem amit a kapus a gólvonal mögött fogott meg, tegnap meg lőttem egyet távolról a felsőlécről pattant jóval a gólvonal mögé, a kapus "benyúlt" a kapuba, védésnek vette a gép, nem lett gól. Vagy tekintsük bírói tévedésnek? :) -
#4034 Megmutatnád, hogy a te menüd milyen? -
#4033 Ezt a menüt te készítetted, vagy valamelyik patchben volt, vagy le lehet tölteni vhonnan? :) -
#4032 upsz, de nem ám! +nem is lett jó a link. Na ide sem jövök többet! -
Pespcfiles
gyep még nincs javítva -
#4030 Ezt szerintem nem ide akartad P -
#4029 Mini Imageiso-ban. -
#4028 mondjuk enyém jobb P -
#4027 -
#4026 Én fent voltam, de játszani azt nem tudtam mindig waiting
Amúgyse értem egyszer tudok hostolni egyszer nem
-
#4025 aki akar jelentkezni,az tegyemámeg! :)
és mégmindig nem enged fel a pesonlinera :( -
Quaresma #4024 Jó kérdés, nekem is alig akart belépni... -
#4023 NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 [HUN]InterGP :Your username is invalid.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 [HUN]InterGP :Connect with your real username, in lowercase.
NOT IMPLIMENTED: :blueyonder2.uk.quakenet.org 468 [HUN]InterGP :If your mail address were [email protected], your username would be foo.
Closing Link: [HUN]InterGP by blueyonder2.uk.quakenet.org (USER: Bad username)
-
* Disconnected
-
ezt irja ki pesonline 1.5 ... mi lehet a kinja? -
#4022 :) -
#4021 Pro.Evolution.Soccer.4.Update.v1.10.Cracked.rar -
Quaresma #4020 Nincs féreértés! -
mike369 #4019 félreértés ne essék... én nem fifázok... már... -
Quaresma #4018 Ez ritka eset, nálam még ilyen nem volt! Tény, hogy a meccs vége fele felszívják magukat, de ki lehet védekezni! Mert azért ez nem olyan mint a fifa, nálam a 90. percben szögletett rugtak, és nem jött be nekik, mert lekontráztam őket és végül én győztem! Na ez a PES!!! -
Quaresma #4017 A Fifahungary-n minden program megtalálható, a világon nincs még1 hely, ahol ennyi pes/we letöltés lenne egyhelyen:D
Szóval a PES4-hez sok PES3-as progi is jó, és a Picture Decoder 1.80 az pont ilyen! IDE nézz be! -
#4016 :))) közben rájöttem -
#4015 és azt hol kell beállítani és hogyan? -
mike369 #4014 hát, sajnos ugyanaz történik néha itt is, mint a fifa sorozatban...
vagyis vezetek 2-0-ra, a gép a 90-93. percben ad magának 3 szögletet és hogy-hogynem, mindhármat be is fejeli: 2-3
hogy ezt minek kellett átvenni... -
#4013 egy linket adjámál légyszi
thx -
#4012 vigyázz a trasparency-t állitsd be vagy töltsd vissza különben láthatatlan labdád lesz -
#4011 Be kell állitani az UDP portforwardingot. Aztán vagy megy, vagy nem. Egyelőre ennyit tudni. -
#4010 Thx! :) -
#4009 nekem pl,aki hozzam connectol annak kcisit szaggat,de ha en konnektolok ugyanugy szaggat. ha meg en hostolok nekem tokeletes.. esse tom miért van, fennvan wolf,meg egy par gyep -
Quaresma #4008 LEHET azzal is, csak olyannal kell játszani, akinek szintén fent van a patch! -
Quaresma #4007 Picture Decoder 1.80 -
#4006 A labdák képeit hogyan lehet .bin fájlba beletenni, melyik progi kell hozzá? -
#4005 johhny. én a crackel nem tutam hostolni! sztem szedd le azzal lehet a balY