18976
-
#4284 mirc nem menne felejtőbe szerintem, ott a meccseket meg lehetne dumálni, meg aki ráér jászani felmegy és ha az ellenfele is fentvan go match.
de mind1 ha nektek jó, h berágatok hát ámen -
#4283 teljesen mind1...de akkor is...elvből nem indulok. Már megszerveztük itt, mindenkinek oké volt stb.. -
#4282 -
#4281 Ez nem egészen így volt, az egész a mircen indult ahol mindenkinek megvolt a csapata -
#4280 -
#4279 nem tök mind1 kivel vagy? :)
én sem sírtam amikor Breki a Juvét lefoglalta. sőt ő volt az első aki választott magának, de nem pampogott senki szerintem
nektek sem kéne -
#4278 -
#4277 sokaknak kellhet
és hallod Termi-t -
#4276 -
#4275 miről maradnál le? a juvét nem veszem el előled, más baj meg nem lehet... -
#4274 -
#4273 -
#4272 -
#4271 -
#4270 én oda biztos nem nevezek...Quaresma közölte, hogy még nem lehet nevezni, de a Real már foglalt (persze ''félretett'' magának) . Innentől nem érdekel az egész :) -
#4269 tényleg nagy hülyeség lenne újraneveztetni mindenkit.... -
#4268 -
#4267 nem érdekel
ha lemaradok csinálok egy sajátot
nehogymár ilyen rugalmatlanok legyenek
az egészet mi találtuk ki -
#4266 -
#4265 egyébként Breki már biztos hogy újra kell nevezni az FH-n -
#4264 és akkor melyik krekket tegyem vissza? -
-
#4262 najó meggyőztél:) -
#4261 Arsenal,Porto,MU -
#4260 addig sztem mindenki lekapja meg nekem simán ment -
#4259 jóde akkor nem fog olyannal menni a multi akinek fent van a peccs -
#4258 Össze kénne szedni melyik nagy klubcsapatnak nincs jó meze a játékban.
Én kapásból a Chelsea-t tudom -
#4257 miért?
csak exe-t kell cserélni míg nem jön a fx
és a multiban is jó -
#4256 1. miért baj, ha külföldi?
2. A mirces dolog rajtatok múlik, ha nem veszitek a fáradságot, hogy ott legyetek vmint öt perc múlva kiléptek ez marad -
#4255 pff akkor marad a peccs. köszi -
#4254 szia rég láttalak -
#4253 csak akkor működik, ha nem tetted fel a patchet...Ha fontosak a mezek, akkor másold vissza az 1.0-ás crackelt exét. -
Lonsdale #4252 Sziasztok. Melyik tulajdonságától függ egy játékosnak,hogy hogyan fejlődik és milyen mértékben? Pl.: Rooney királyul fejlődik míg Ronaldinho semennyire. köszke -
#4251 feltettem a kitservert meg a német packot és ha kiakarom választani a hazai csapatot akkor kilép... miért??? -
#4250 Sziasztok a mircen meg PESonline-on kívül nincs más lehetőség a multi-ban mert a PESonline-on csak külföldiek vannak a mircen meg alig van 1 pár ember.Van más lehetőség is? -
#4249 én ezt találtam -
Gabe18 #4248 Üdv!
3 hét netnélküliség után örömmel látom hogy kijött a legjobban várt játékom,már rángatom is lefelé.Elkezdtem a topicot is visszaolvasni és azt is látom hogy nem feltétlen szükséges az eredeti game a multis játékhoz.Micsoda jó hirek!
Na megyek vissza olvasni,estére már elvileg én is kipróbálhatom. -
#4247 Na,szuper,akkor ugy néz ki mezekben is beindulunk!
...akor mondjuk még 1premier league kit patch kéne
...nemtom Breki sztem a licenszelt csapatoknak jó a mezük,1ébként azok mintha picit szebbek lennének a bundeligásoknál (lehet más felbontás?) ? -
-
#4245 aki ezt kéri annak egy csapatot meg kell csinálnia cserébe P
Amúgy marha egyszerű a mezszámozásállítás sokkal bonyolultabb.