10262
-
Prince007 #173 Igen és annak mi is örülnénk.De én egyenlőre a 2. részt várom. -
#172 Egyébként ha az eladásokat nézzük és a mostani helyzetet akkor akár csinálhatnának egy 3.részt is mert ezt is vinni fogják mint a cukrot. -
Prince007 #171 Rendszerkövetelmény:
Supported OS: Win98SE/2000/XP
Processor: Pentium® III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz
RAM: 256 MB
Video Card: DirectX® 9-compliant graphics card (see supported list*)
Sound Card: DirectX® 8-compliant sound card
DirectX Version: 9.0c (included on disc)
CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM
Hard Drive Space: 2Gigs -
Prince007 #170 Király az oldal. -
Prince007 #169 Jeeeeeeeee! -
#168 Novemberben jön a game?Ahogy látom igen.COOL.remélem nem csúszik.
ja és info:Gamestar -
#167 EZEZ VÉGRE!!!!!! Napokon belül itt a demó.
[MOVIE] Prince of Persia 2
[2004-10-13 @ 08:21 - ZeroCool]
A mai napon indult be a Prince of Persia: Warrior Within hivatalos weboldala, pontosabban ezúttal már értelmes tartalommal is feltöltötték. Új képek, hátterek, infók, sőt még egy friss animáció is érkezett. Ez utóbbit feltettem lokálba, hogy egyszerűbben hozzájussatok. A játék demója is hamarosan érkezik, csak néhány napot kell várnotok (ebben biztos vagyok, ugyanis már nálam van :D). Irány letölteni:
Trailer 5,59MB -
Prince007 #166 Igen "kicsit" Furcsa az oldal.Mindenhol furcsa írások. -
#165 Mintha a bannerben lévő oldalt feltörték volna.... -
Prince007 #164 -
#163 November 5 volt a matrix foradalmak premiere és aznap szünap volt a ssiliban,, namost én nov5 12 45- kor születtem és ott ültem 11 kor a kezdő képsoroknál,, jeeee!! Majd kérek egy prínct ajándékba :DDDD -
Prince007 #162 Igen,messze. -
Jana6 #161 de messze van még az a november -
Prince007 #160 Kis Videó -
Prince007 #159 2004.November.16 -
#158 THX -
#157 Én ugy tudom év vége felé. -
#156 Elfelejtetem, mikor is lecc? Nnc kedvem viszaolvasni, ha valaki tudja és van kedve beírhatná mondjuk 3m es betűkel -
Prince007 #155 Az!:Prince 1,Prince 2 -
#154 AZ! A gyökerek! -
Jana6 #153 régen még mikor kisebb voltam akkor játszottam asszem prince-el, de az valami 2d-s játékhoz hasonlított, valami hercegnőt kellet volna megmenteni, ugye az volt? -
Prince007 #152 -
Jana6 #151 hát igen sokkal izgalmasabb lesz, meg változatosabb a mozdulatokat, meg úgy mindent tekintve; fejlecsapás? úgy kell majd az ellenségnek aki szembe jön veled!!! -
#150 -
#149 Az jó lecc hogy több ellen ellen nyomhatod kombóba, remélet több fajta moszdulat lessz mert a 1 ben igazán az a felfutok és segbevággom volt a nagy szám!! -
Prince007 #148 Meg a jó kis harc! -
#147 Ezzel a nagy szörnyel vannak oda, de az a fely lecsapás tecccik!!!!!! -
Jana6 #146 hát a képeket nézegetve tényleg különösen jónak ígérkezik a játék, izgalmasabb a fegyverhasználat... ha egyszer kiadják, elindul a vérengzés -
#145 Hát egy 486-n már simán megy a PoP2! -
MasterJay #144 Szasz mindenki!Ki az aki tudja hogy mekkora lesz a gépigénye a PoP2-nek?
-
#143 Tudom, hogy elsütött poén már, de jó játék volt régen a Prince of Persia 2. :-))
Nem lehet valahogy átírni a rendes címre, ha már van neki?
Amúgy látjátok itt a hátránya annak, ha valaki rögtön topicot nyit neki. :-) -
#142 utoljára megkérlek, hogy ne reklámozd az oldalad... különben ban lesz! -
#141 Szerintetek ha veszek egy Ati 9600XT- akkor ez a játék menni fog full grafikán? -
Prince007 #139 [2004-08-24 @ 17:24 - Berkenye] (kommentek: 13)
Tudjátok, van a Prince of Persia 2. Ez a cím hasonlóképpen hányattatott sorsú, mint a Splinter Cell-eké, vagy még inkább jobban. No, ez most nem olyan fontos, a lényeg az, hogy egy bizonyos oldalon mintha más címe lenne az Ubi féle akciójátéknak. Kapott egy alcímet és leharapták a kettest, szóval most így néz ki: Prince of Persia Warrior Within. Valószínűleg nem csak a PS2-es változat kapja majd ezt a nevet, de az egészen biztos, hogy a PC-s sem marad PoP 2.
Update: Kombajn vette észre, hogy frissítették az ominózus oldalt. Törölték a címét. Ez most vagy azt jelenti, hogy nem gondolták, hogy a hivatalos bejelentés előtt ennyire észreveszik, ha ott már kiírják, vagy valami súlyos baki történt. Ki tudja...
Info:Gamestar
Ez furcsa. -
Prince007 #138 De azt nem írták oda hogy hányadik rész. -
Prince007 #137 Prince Of Persia:Warrior Within. -
Prince007 #135 Ha rendezvény lesz nagy rá az esély. -
#134 Ubisoft @ Gamestars Live
[2004-08-21 @ 15:36 - sHadeS]
Rögtön a Games Convention után (na jó, egy héttel később) kerül megrendezésre Londonban a Gamestars Live, ahol szintén képviseltetik magukat a kiadók a legjobbnak ítélt portékáikkal. Az Ubisoft elárulta, hogy miket visz a szeptember elsejétől ötödikéig tartó rendezvényre:
Brothers In Arms
Prince of Persia 2
Playboy The Mansion
Rocky Legends
Tom Clancy's Ghost Recon 2
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
info:Gamestar
Remélem majd jönnek új videok, képek -
steweee #133 überbrutál vadállat játék lesz! ááááááááárggghháh!!!!!csak jönne már!az egy is nagyon jó volt, nem bírtam abbahagyni míg végig nem nyomtam, de ez a képek és a videók alapján még sokkal felülmlja -
#132 Na a haveromnál megnéztem a videot nagyon jó lesz sok-sok lefejezés.