10262
-
Alblink #373 Es az a multi verzio az jobb lehet?az altalaba mukodni szokott? -
#372 nemhat -
#371 Varj egy rendes crackel ellatott verziot a CloneCD-s mutatvanyok nagy rakat szarok. -
Alblink #370 es ha siman bemontolod az alcoholba akkor se megy?
-
#369 kiirtam a 3-as cdt alcohollal ahogy le van irva...indulasnal var vagy 10 percet aztan kiirja, hogy wrong cd -
#368 de akinek más fizeti az ftp-t az sirály...nem ? meg a warezt -
#367 JA es milyen idiota aki a warezert fizet ezer forintot. -
Alblink #366 Ez a multi verzio szerintetek jobb,mint a clon cd-s?es alcoholal se megy a clon cd-s? -
#365 http://torrentspy.com/directory.asp?mode=torrentdetails&id=69986 -
#364 daemon-al nekem kifagy... -
Alblink #363 Mar nem kell rajottem nekem dsl/cabel fast ra van alitva es akar 180k-ra is felmegy igy meinek fizessek kulon ftp-er nemigaz -
Alblink #362 Na en elkezdtem torrentel szedni remelem most kicsit gyorsabb lessz a 180-k-nak koszonhetoen.szerintetek meikre alitsam a sebeseget hogy a legjobb legyen:dls/cabel slow,fast,t1,t3,unlimited? -
Gandibá #361 7vip-en már fent van. -
#360 jah néztem pár ftp-re má feldobták... -
#359 Egy pár helyen én is láttam, 2.2GB -
#358 3 CD nyi a kicsike...még mindig nforcen nuku...most új toca 2 törést szedem utána gyűhet a pop2...addigra kiderül úgyis h műxik a clonecd-s verzsőn... -
#357 Prince.Of.Persia.Warrior.Within-CLONECD
lx-en fennt van nforce-n még sehol :) -
bitubo #356 ja az. -
Prince007 #355 Na, mégegyszer. -
Prince007 #354 Itt megtalálod lejjebb a híreknél. -
ScaN #353 Demo alapjan nem tul veszes. -
R9 #352 nem tudtok gépigényt? -
#351 Melyik csajé??? Akivel harcolunk annak Monica Belucchi a szinkron hangja... -
bitubo #350 vagyis az összes lány karakteré -
#349 én az utóbbiban reménykedem....egy kis csavar sose árt
(ja azon én is nagyot néztem amikor a stáblistában láttam hogy ugyanaz a csóka szinkronizálja Gmant meg Barney-t) -
bitubo #348 jah hasonlit,meg a hangja is ugyanaz de nem baj ugyis lényegtelen a figurája a játékban,amugy észrevettem játék közben a csaj karakter hangja ugyanaz -
ScaN #347 Jatekoknal es animacios filmeknel nem ritkasag, hogy egyazon szinesz kolcsonzi tobb karakternek is a hangjat. HL2ben pl. Gman es Barney hangjat ugyanaz a faszi adja :).
Gondolom itt nem akartak lecserelni a bevalt "oregmagus" hangszineszuket, ha mar egyszer bevalt.
Persze ez meg nem akadalya egy kis konspiralgatasnak
-
#346 Az szerintetek véletlen hogy annak az öregnek(akivel a trailerben beszél)ugyanaz a szinkronhangja-sőt a kinézete is-mint a sands of time-ban a varázslóé...?? -
#345 Már nem kell sokat aludni :) -
#344 hipp-hipp hurrá! -
Gear #343 A videó végén 2004.dec.2.-t ír. -
#342 de nem fog elindulni! -
#341 eme game mikor jelenik meg?
nem most valamikor a napokban? -
Gear #340 Igaz, de ha nincs pénze jobb kártyára akkor a semminél több... -
Prince007 #339 Ha el is indul, egy GF2 nem nagyon elég a játékhoz. -
Gear #338 Legalább egy Gef4 Ti 4200-at szerezz be mellé , de jobban járnál ATi 9600/128-al.Kell neki a DX8.Van vmi emulátoros megoldás is, keresd a POP SoT topicban. -
bitubo #337 jha elég régi video kártya,de má olcson kapsz jot amivel megy -
#336 nekem még az 1. része se megy
geforce 2 mx 440 videokártya
oké elindítom.figyelmeztet,hogy nem kompatibilis... és hog indítsa-e safe módba. indítsd!szarik indulni.CRASH!Miért -
Gear #335 Nemgyenge a videó....Dec 2 . Remélem hamar meglessz:) -
bitubo #334 isten kibaszott jo ez a játék,má én is megszereztem xboxra