10262
-
#51 Legyen inkább:
Prince of Persia: Saddam Hussein 2. -
#50 ez utánna játszódik, a prince kapott katonai kiképzést így...:) -
#49 de ez nem sands of time 2 -
#48 NEm lehet átirni a topic nevet Prince of persia sands of Time 2???? Mert Prince of Persia 2 volt ám már.... -
#47 Na tegnap este megnéztem és NAGYON komoly eresztés. -
#46 jahh!!! -
#45 Nagyon feelinges videó!
Főleg a végén a főmonsztával! :D -
#44 A faszomat bele nem tölti :( -
#43 A hardwireden fennt van az első trailer töltsétek mert kira!!! -
#42 DE.
direkt ilyenre csinálják.
nekem is NAGYON teccik !
"e3: Prince of Persia 2 infók !
(Gamespot)
Barny: A Gamespot hirtelen felindulásból karcintott egy Prince of Persa 2 (munkacím) szösszenetet az első benyomásairól...
Ugyanúgy, mint az előző rész esetében, a folytatás készítésekor is aktívan közreműködik Jordan Mechner (az ős-PoP készítője). A főhős személye változatlan marad, viszont mivel a Sands of Time-tól néhány évvel később játszódik a PoP 2, ezért a fejlesztők eszközöltek némi változtatásokat. Személyisége ezúttal az előző résztől eltérő, jóval sötétebbé vált. Emellett katonai kiképzést is kapott, ezért most egyszerre két karddal harcol, bár a játék előrehaladtával lehetőség lesz más fegyverek használatára is.
A játék értékeinek megtartása érdekében az időmanipulálás fícsör megmarad, és újabb harci lehetőségek kerülnek repertoárunkba, mint pl. több ellenfél egyidejű támadása, illetve egy ellenfél megragadása, és pajzsként használása.
A játék története ezúttal sokkal sötétebb tónusú lesz, várjuk szeretettel még ez év végén, PS2, XBox, GC, PC platformokra."
by Hardwired.hu -
#41 olyan darkos hangulata van a képek alapján, nem? (ami nem rossz ) -
#40 WHAOOO !!!
Többi kép. -
#39 shimán, múlik az idö -
#38 na már van banner is :P -
#37 f*sz -
#36 te az aladdinnal játszottál vagy a prince of persia sot-vel?
mert az aladdin az rajzfilmszerű az biztos... -
#35 Húú, ez rohadt jó lessz!:)
CSak ezzel a princével nem tom elképzelni az ugrálós részeket...
a sztori sztem amojan "hazautas" lessz -
#34 Akár... -
#33 Szerintem a végleges címe az előző rész után szabadon a következő lesz:
Prince of Persia: Sand(okan)
Inkább, mint Jézus. -
#32 Igen, ez érdekes, mert valójában a 4. részről van szó...
Bár az is igaz, hogy ez a nemrég kijött Prince of Persia valahogy már nem az a Prince of Persia...
Én valahogy még a sokat szidott POP3D-t is közelebb éreztem az első két részhez, mint ezt a mostani "homokos" PoP-t...
Valahogy már én is gyerekesnek éreztem...nameg ez a matrixos dolog...és a főhősünk mintha egyre inkább Jézus Krisztusra akarna hasonlítani...semmint egy arabra... -
#31 Dedós?Ezt miből szűrted le?Teljesen normális karakterek, nincsenek benne gülü szemű kaikatúra figurák meg éneklő kiskutyák sem.Egyébként meg egy mesének milyen grafikája legyen.Hörgő zombik, meg kiömlő belek?
Okos... -
antijedi #30 az érdkees mert ilyen nevű game már volt... :P
mongyuk akkor grat a fejlesztőknek... -
#29 mire?:) ez a hivatalos neve eddig:) -
antijedi #28 azért a topic nevét valaki kijavithatná... -
#26 zaki ezt megkaptad,de meg is érdemelted.mindenbe belekötsz.törödj a magad dolgával -
#25 mit kell ezen bejelenteni? van és kész -
#24 mert nem te nyitottál meg egy topikot már ideges is avyg?
te is mindig topikot nyitasz azt...
-
#23 Most jól megbüntetted őket! -
blackgamer #22 megyepesedett=begyepesedett
amugy nem vitázok, bármit irtok nem olvasom, elkerülöm ezt a topicot -
blackgamer #21 mindketten megyepesedett emberek vagytok, nektek elég az amit Ubisoft elétek tálal, pedig nem egy Disney a képivilág az beláthatnátok -
#20 nem vagy te egy kicsit korlátolva?
hülyeségeket beszélsz!!! -
#19 Neked hol volt a Prince képi világa gyerekes azt mondd már meg? Ami meseszerű, az már neked dedós, gyerekes, szar? Hát igazán sajnállak. Főleg a játék vége fele, szerintem kifejezetten borongós és nyomasztó volt. Nekem nagyon tetszett. Arra pedig várhatsz hogy egy másik csapat összedobjon neked egy másik Princet. -
blackgamer #18 ahh, Sands of time ott lett elszúrva, hogy Ubisoft kreálta
kisgyerekeknek csinálják a játékaikat, az irányitás és a képi világok is olyan dedós a Ubis gamékban
én azt várom, hogy valami másik cég is összedobjon egy Prince-t, talán jobb lesz -
steweee #17 egyébként én is nyitottam egy topicot még a megjelenés előtt, a knights of the temple-t. akkor nem szólt senki hogy baj. szerintem nem baj. úgyis megnyitotta volna vki -
#16 megígértem, hogy nem offolok többet, ezért inkább priviben válaszoltam Tibre -
#15 -
Torry #12 LUPPILOOOO.
Ha már olyan lesz mint elődje már akkor is zabizni fogjuk! -
#11 -
#10 azért,hogy legyen mit kérdezned -
#9 kicsificege, sztem kicsit vegyél vissza az arcodból. nem tudom, miért nem lehetett várni még egy kib*szott hetet, mikor bemutatják a játékot az e3-on.