10262
-
netuddki #453 mee ha nem akkor leállitom a letoltést
-
netuddki #452 Operating System: Windows 98 SE/2000/XP ONLY
Processor: 1000 MHz Pentium III, AMD Athlon or equivalent
RAM: 256 MB RAM
Video Card: NVIDIA GeForce 3 or higher, ATI Radeon 7500 or higher, Intel 915G
Sound Card: DirectX 8.0 compatible sound device
DirectX: DirectX 9.0c (included on disk)
Hard Drive Space: 1.5 GB hard drive space for minimum installation
Mouse: Windows-compatible mouse required
yoyo tom ez min req de megy -e azzal anyüves mx 440-el?
-
Alblink #451 Hi az en torrent filom mar 50szazaleknal behalt 0k-val toltok valaki tudna mondni egy ket ugyanugy clon cd-s torrent fil-hoz linket elore is koszi. -
netuddki #450 halee all
fijjug ehhez a prince of persia gémhez yo lessz -é az én gef 4 mx 440-es videjokártyám?? -
#449 Nagyjabol arrol szol, hogy az arcnak a cimrol letoltheto verzio mukodott a legutolso Deamonnal es nem volt szugsege kiirni, annelkul is mukodott.
A masodik arrol szamol be hogy 4x RAW DAO modban kell megirni a mukodeshez, de nem mindegyik meghajto tudja rendesen megirni vagy olvasni az uj safedisk vedelmet rendesen. -
#448 leforditanád magyarra?
köszi! -
#447 Vagy egy masik hozzaszolas szerint.
4 Door ITR
member
Posted: Wed, 1st Dec 2004 18:32 Post subject:
Prince.Of.Persia.Warrior.Within.CloneCD-OBiT
Taken from the nfo:
REMEMBER: 4x speed raw dao and the game will work. This new safedisc is picky but cloneable... Not all drives may be able to burn or read this new safedisc correctly.
-
#446 Amugy a Nforce forum szerint.
heiter
member
Posted: Wed, 1st Dec 2004 14:10 Post subject:
i get this release http://www.newzbin.com/browse/post/892072/
and i want to confirm it works 100% with the newest deamon tools .. no need to burn it !
-
#445 Pedig tok jo amikor lekell bontanod egy gep oldalat, hogy lehuzogasd a CD vagy DVD meghajtorol a tapkabeleket. :P -
#444 Én olyannal még nem találkoztam. Valszeg mert vagy nukolták őket és akkor le se szedem, vagy pont olyan játékokban voltak amiket ki se akartam próbálni. -
#443 Probald ezt meg egy SF3as Clone-al. :P -
#442 ugyanaz, kilep egybol inditas utan -
#441 és az alcohollal mi a helyzet? -
#440 #364 -
#439 Olvastam, de úgy láttam hogy itt még nincs ember aki közvetlenül kipróbálta megy-e :) De lehet hogy át kéne olvasnom megint -
#438 Nekem ez erősen fake gyanús, de majd meglátjuk. -
#437 ne csak irj, olvass is -
#436 nem -
mocza #435 Scan-nak igaza van az even szavacskán van a hangsúly.
"még azzal sem"
De úgyis kiderül a végén, da az angol szerint ez van
Üdv -
#434 Én ezt szedem: ccd-popa ez megy? -
#433 Mert ha ez a jó változat, akkor segitek a khm beszerzésben :) -
#432 Na, valaki leszedte már ténylegesen, és kipróbálta hogy megy-e? -
Alblink #431 Hat nem ertem most meg alig akarja 1-kval szedni eddig meg 50szazalekig 180k-val jott biztos mindenki azt szedi amit en vagy nem tudom -
#430 áhhhá újreg ,értem -
#429 Dettó. Fel volt rakva a szűz D-Tools, játék kicsomagol, bemountol install, játszik, élvez. Sose tudtam emgérteni, hogy miért jelent ez problémát ilyen sok embernek. -
#428 lol , dsl gyorsító ? ilyet se hallottam :D
nekem most emelték 512-re 69k-val húzok ...(az 569) -
#427 Én tudok, a neve: Előfizetői szerződés módosítás -
BladE666 #426 nekem sem jött még le de sztem ugyan ugy fog müködni mint a Vampire Bloodlines, és ha minimum olyan jo mint az San Of Time akkor már megéri leszedni
vki nemtud olyan progit ami felgyorsítja az ADSL max sebességét??? mert nekem csak 48kb/s (384kbit/s) és az ne sok. -
#425 Igen ez engem is érdekelne!
Nekem is még hátra van 1,7 cd! -
Alblink #424 Ha valaki kiprobalta mondja meg sikerult e mukodesre birnija.nekem 50szazaleknal tart eddig 180k-val szedtem es valamiert lement 20-ra.ezert utalom a torrenteket. -
#423 nekem se volt eddig egyáltalán (kivétel erősíti ezt mivel a piratesnél nem lehetett nekem) többi gamenél egyiknél se kellett semmise csak a démon és a mountolása , még az all options ON-t se kellett átenni :P -
#422 lassan angol órát kell tartni a többinek :)
lol -
#421 Érdekes, nekem még sose volt gondom clone-CD-vel. Bemountoltam és játszottam. Nem oylan nehéz. -
#420 Burn CD = kiirni CD-re -
#419 igaz pfuj! -
#418 Nekem is mindegy ezert mondtam, hogy varjanak meg egy crackes verziot. :P
Ugyis tele van a tokom a mostani CloneCDs verziokbol mert vagy az egyik nem mukodik, vagy kulon matatgatni kell vagy a gepben vagy a registry-ben. -
ScaN #417 Vegsosoron lehet. Ebbol a pontokkal elvalasztott hablatybol meg az is kijohet, ha nagyon akarjuk.
Tudod mit, nekem mind1. Csak tudjam installalni meg elinditani meg jatszani mire leer. Az se fog erdekelni, ha nem mukodik :)
-
#416 Itt pontosan nem egeszen nem teljesen. -
ScaN #415 Szovegkornyezettol fugg. Itt, "meg azzal sem". Vagyis: "meg kiirt CDkel sem mukodik"
De Tomper erre mar ravilagitott.
-
#414 egészen?