10262
-
#613 annak miertelme? -
Mat #612 Honnan szeded torrenttel? címet légyszi adj. -
HellBurner #611 Valaki !!!
valaki akinek fel van installálva a weeteam-es verzió töltse már fel a játék gyökerében lévő fájlokat (kivéve a 600mb-ost) valahova, vagy legalább az exe-t, hátha az is elég a colnecds-hez -
#610 CloneCD-s van fennt, és nemműxik -
dolfy #609 Most akkor az melyik verzió amelyik a wanadoon van fennt? Mert ha fölöslegesen szedem akkor az elkap az ideg. -
Keca #608 óú bakker, hogy ez mennyire lassú (torrent download) -
Alblink #607 En is kernem,de mondjuk nem sok esely lesszra. -
#606 igen,igen ,igen! -
HellBurner #605 valaki akinek fel van installálva a weeteam-es verzió töltse már fel a játék gyökerében lévő fájlokat (kivéve a 600mb-ost) valahova, vagy legalább az exe-t, hátha az is elég a colnecds-hez -
#604 -
#603 -
#602 Egyelőre semmi. -
#601 és a clone cd-shez nincs valami crack vagy fájl amivel életre lehetne kellteni? -
#600 nekem is annyival jön...
csigalassu -
HellBurner #599 csak aza torrent file van amit a torrentspy kidob vagy van még más is mert az nagyon lassú 6,4Kbyte -
#598 -
#597 A warez oldalak minden szart leírnak csakhogy fizess elő az oldalra -
#596 basszus nekem tényleg a clone cd-s van!
a szar wanadoo meg azt írta hogy ez a fix jó ehez is a k***********t! -
Alblink #595 Ezt a progit szed le es azzal indizsd el a torrentet,megmondja hova rakja es mar jon is le.http://bittornado.com/download.html -
HellBurner #594 nekem is tetű lassú. Már megkértem Tompert hogy segítsen de nem válaszol -
Keca #593 Leszedtem a fájlt, vmi 20kb, de nem tom kezelni, és nem tudom leszedni az isokat.... -
Alblink #592 Valaki nem tud ezen a torrent filon kivul egy masik ugyanugy multi verzios filet?mert ez nalam rohadt lassu lett -
HellBurner #591 Én segítek:
Ezt -
Keca #590 Igen, ezt meg is találtam, csak azt nem tudtam, hogy azok közül mit szedjek le! Kössze -
#589 marmint csak a weeteam-essel mukodik, a clonecds-el nem -
HellBurner #588 hogy jön neked 100k felet (bit vagy bájt).
Melyik torret progit használod? (én Azareus-t)
Mit kell beállítni hogy jó gyors legyen? (128K-s Axelero-m van)
Nekem a fix csak 32Kbyte-al jön az image-meg 4,5Kbyte-al
Légyszives segíts, még csak tegnap tudtam meg mi az a torret -
#587 nem rossz jatek amugy, de csak egy masodik resz, semmi egetvero ujdonsag -
#586 ja hát az van nekem akkor o.k.!
bocs hogy nem olvastam vissza de most értem haza és azon voltam egész nap hogy lesz e valami fejlemény ebben!
és lett,hurrá! -
#585 lentebb van torrentes link, deamon toolsba berakva mukodik -
#584 Olvasgassatok mar rendesen.
#492 -
Keca #583 Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdéseim lesznek, pedig végigolvastam az uccsó 3 oldalt... szóval, akkor most honnan lenne érdemes leszedni, és aztán mountolni, vagy vmi más megoldás kell a futtatásához? (bár szerintem ez még most is megoldatlan probléma) -
#582 mindesetre atjutottam a masodik palyara ez mar szinesebb,mint az elozo :) -
#581 nem, csak a weeteam-es, levolt mar irva parszor, igazan vissza lehetne olvasni -
#580 nem, majd csak a rendes verzio -
#579 ok már szedem még van egy napom a wanadoon!
ott is fenn van!
és akkor ezzel müködik a clone cd-s változat?
[most ért haza] -
#578 Szedd csak le azt a torrentest, hiszen nagyon jol jon 100k felett.
Es az nem crack fix, hanem sima fix es egy videot tartalmaz ami az elozo releaseben hibas volt. -
#577 Srácok légyszi valaki tegye már fel valahova ezt a crack fixet,ugy ami nem torrentes!
Köszi elöre! -
#576 Aha értem. Magyarul meg kell várnom hogy felnyomják warezba ezt a weeteamest, mert torrentről csak elég lassan tudok szedni sajnos...
Na mind1 ha nem lesz rövid időn belűl akkor torrentnek nekiesek, olvastam korábban linkeket, de nem nagyon voltak jok nekem , szal torrent linkeket ha tudtok adni megköszönném.
Egyébként Tomper fel fog kerülni bithumen-re? -
#575 *az volt csak kritikus. -
#574 Nem elég esetleg csak a 3. CD-t larántani? A CloneCD-s verziónál is volt csak kritikus.