10262
-
#533 az olvasas csodakra kepes -
#532 Eh francba a link 105K-val jon a jatek maga meg 20k-val vanszorog.
Nem lehetne ez forditva ? :P -
ScaN #531 Lehet nem ittal vizbol, es nincs HPd. Amugy meg sorozzad specialokkal, faltol elvetodes meg hasonlok. Nem is kell KOzni a csajt, elobb feladja.
Demo tapasztalat.
-
#530 kint is vannak okos srácok:) -
#529 (no subject)
[View Thread] [Report illegal/malicious Comment]
Comment created by Member Drkn4n [privmsg] at 11:55PM -- Wednesday December 01 2004 GMT
how can you play it without a crack????
[Follow-Up]
--------------------------------------------------------------------------------
(no subject)
[View Thread] [Report illegal/malicious Comment]
Comment created by Member thewall [privmsg] at 01:46AM -- Thursday December 02 2004 GMT
You don't need a crack with clonecd releases, just mount in daemon or alcohol.
...kipróbálta már ezt vki így? -
#528 az nelehet, mert elotte egy cutscene van, magatol odamegy -
#527 a kloncds verziohoz nem jo, csak a weeteam-eset javitja -
#526 abba csak egy video van -
Alblink #525 Hu ez nagyon jol jott,koszi. -
Alblink #524 Meg en is. -
#523 Itt a 100megás fix -
#522 Hat akkor ne menj oda hozza.
Ja es mars vissza megosztani a torrentet, hogy en gyorsabban tudjam letolteni. :P -
Alblink #521 Remelem,estig varok ra -
#520 valamikor biztos lesz... -
#519 igazabol meg se tudok mozdulni, odamegyek hozza aztan elso csapastol meghalok -
Alblink #518 Akkor nem crackes?szedjem le ezt a verziot is,vagy szerintetek varhato crack a cloncd-eshez -
#517 Hat en nem jatszottam a demoval persze nem vel;etlenul, de azert felfullel hallotam, hogy a csak kinyirasa eleg huzos.
Igy aztan a jobb erzes es a verzio mukodesebe vetett hit remenyeben en is ugy hiszem, hogy te vagy a bena. :PPPP -
#516 majd kesobb probalkozok a csajjal, most mas dolgom van -
#515 csinaltam par kepet, de szerintem a demoban is ugyanez a resz volt. -
#514 ja onnan -
ScaN #513 -
#512 nincs crack -
#511 hat elinditom aztan megy, az elso palya vegen levo csajt nembirok kinyirni, de leeht envagyok a bena :) -
Zizzencs #510 Tokeletes meret ahhoz, hogy tetszoleges linkrol letoltsem :-) -
#509 A crack több, mint 100 mega :) -
#508 Amugy a #492 link cimrol szedted, vagy elerheto mas modon is a cucc ? -
Alblink #507 Letszives az [email protected] kuld el a crack filet.elore is koszi -
Zizzencs #506 Na es ez honnan? -
#505 NA akkor valami infot csoppents nekunk, mert mar ki is csordult a nyalam utana. :P
Mar szedem en is de 20k-nal jobban nem akar jonni a torrentes cimrol, addig meg jo lenne kicsit hallani felole. -
ScaN #504 Weeteam krekkel elkepzelheto, hogy mukodni fog a cloneos?
-
#503 most probaltam a weeteam-eset mukodik tokeletesen daemonba berakva -
#502 ok thx -
#501 ohh thx szal beindúl......majd csak este vagy holnap szedem le (Weetaaan nem clone cd-s verziót,mert most mást szedek) -
Alblink #500 pontosan,illetve ha lessz hozza crack lehet hogy muxik. -
#499 hi akkor ha jól értem a 3 cd-s Prince.Of.Persia.Warrior.Within-CLONECD ne töltsem mert nem müxik? -
#498 nemszóltam :)
nem olvastam vssza :D -
Alblink #497 Ogen ha megszakitod ugyanonnan lehet folytatnod,vagy le is pauselheted,altalaba 1k-rol kezdi es akar a max sebesegedre is felmehet jora kell bealitani,es a filtol is fugg.de ne a cloncd-set szedjed le mert az nem megy,es ha lejott a masik verzio szoljal hogy elindul e koszi,meg hogy van e crack hozza. -
#496 üdv arcok
mi a gépigénye neki? mennyivel nagyobb mint az előzőnek? :) -
#495 1.5 Mbit-em van ,de 1kbit/sec-el tölt le:)) beindúl ez valaha??még 1 kérdés ha esetleg megszakítom mondjuk a felénél ha újra elindítom lehet folytatni ugyanonnan??
(bocs,hogy ezeket itt kérdeztem meg) -
#494 hi! leszedtem ezt a torrent progit be is rakta a PofP2-őt,de ez a torrent progi mindíg ilyen lassan indúl be??