10262
-
#773 quiksave az nincs majd ha már 10x futsz neki ugyan annak az ellenfélnek, elég durva! -
#772 Az nem biztos, hogy baj! -
#771 nehéz! -
#770 Daemon? :(, az nekem nincs, azt láttam, hogy valami mini-image file de az alcohol köpött rá, hogy neki az nem kell :(, Na mindegy, majd később.
Akkor hadd szóljanak a kritikák, milyen a játék? Bejövős? Nem tetszős? -
ScaN #769 # 693 -
#768 ésezt a filet honan lehet mexerezni?????????? -
#767 a 3. cd helyett bemountolod a daemonba telepités után! -
#766 nemtom nem olvastam visza,, de az mért van, hogy felrakom a gémet, és leáll mert hibát észlel,, és valami olyat is ír hogy leált a progi és nézem meg a tecnikal sputtort.. ez méj van???? -
#765 Mi? Mi ez? Hova rakjam? -
#764 a clone cd-s verzió csak ezzel indul! -
#763 nekem gamepadal is nehéz!
peig a SOT-ot is azzal küzdöttem végig! -
#762 Tomper, mi ez a Prince Of Persia 2-WEEETEAM_MINIMG_.mir file? -
#761 ja a hülye k****ja pedig jó feneke van! -
ScaN #760 Harcoknal gyakran kell blokkolni. Mouse2. A bloodrayne2 is ilyen volt, meg persze a Pop2 demo is erre nevelt. -
#759 volt egy ami nem torrentes volt én onnan szedtem le! -
#758 nem vertem le harmadszor siman kinyitottam a kaput es atmentem rajta -
#757 Ja már nekem is megy, minden ok volt, csak be kellett kapcsolni a Safedisc emulációt a d-toolsnál :)
De ez a csaj az elején ez valami iszonyú... Már 10x megpróbáltam kinyirni. Ezt még gyakorolni kell. -
#756 Helyes :),
Tatyla, tudom azt én linkeltem, de az torrentes, azt meg nem szeressem, talán a Bithuman. -
ScaN #755 Akkor beavatnal a *SPOILER* hollodemonhoz *SPOILER* hogyan tudtal felmenni harmadszori leveres alkalmabol? -
#754 nekem kellett met anélkül kilépett hibaüzenettel! -
#753 valahol visszább van! -
#752 weeteam fix nemkell -
#751 ajaj -
#750 Weeteam fix? Ehhez van link? -
#749 en mar a homokoranal jarok -
ScaN #748 Marmint a Clonecd riliz. Igen ccd + tomper patch + talan kell a weeteam fix is. -
ScaN #747 Retry powa van mar sokadszor. ehh, inkabb megvarom mig vki mas rajon, hogy kell itt tovabbmenni, en mar rauntam. Nem akarom leloni hol tartok, de piszok szemet resz. -
#746 Skacok, akkor most az van, hogy a Tomper féle 22,6megás patch -al jól megy az alcohol játék? -
#745 de! -
ScaN #744 Ahogy eddig latom, sok retry lesz a jatek alatt. Most pl egy 3fazisu harcot kell megvivnom egy kor HPval, kozben meg ugralni is kell. Quicksave nincs, csak a kutaknal lehet menteni. Szoval retry powa van mar harmadszor.
Remelem nem errol fog szolni a jatekido fele.
-
#743 beálitottam easy-re! -
ScaN #742 Demon kemenyebb volt, sztem alapbol hardra tettek.
-
#741 kicsit kemény igy easyn is a k**va az elején elég könnyen kinyír!
pedig gamepad-al tolom! -
#740 már fönn is van!!! -
ScaN #739 Restart, nekem is csak utana ment. -
#738 Nekem is megy!!!
Igaz a clone cd-sbe is be kell máolni azt a weeetam fixet!
Örök hála Tompernak!
Háromszoros hurrá! -
#737 Szóval.
A játéknak 2 féle release-e van eddig:
1. CloneCD release: Szükséges a játék (Ez a fajra verzio van fenn a warezoldalakon), illetve a [/b]#693-as hsz.-ben leírt mini-image fájl[/b]. Ezt bemountolva elindul a game.
2. Van a Weeteam-es verzio. Ehhez szükséges a game Weeteam-féle verzioja, illetve a Weeteam által kiadott fix. -
#736 Nincs mit -
#735 Akkor elvileg ez a ccd-s verzióhoz jó? Mert én akárhogy próbálgatom, csak nem akar elindulni, ugyanúgy kidob mint régebben. -
#734 Nekem sajnos vmiért nem :)