10262
-
antijedi #813 www.cdgalaxis.hu
lehet már van nekik, nemtom, nézd meg -
joe14 #812 nem igy gondoltam
magyar oldalt nem tudsz ahol telefonon kell regisztrálni? -
antijedi #811 www.amazon.com on keress rá akkor pl -
#810 Kellemes kis játék, mint az első része. Egyelőre az elején vagyok csak, de nagyon hiányolom az idő-visszatekerős dolgot az előző részből, megkimélne a sok retry-tól. És ha jól láttam, a bill. kiosztásban is van rá gomb, szóval valamikor csak megnyilik ez a lehetőség is.
Van itt valaki aki már eljutott odáig? -
joe14 #809 honnan tom eztet a játékot letölteni?
persze nem ingyen kell -
#808 Vagy gondolj egy merészet és a d-tools browserében válts minden file nézetre! Hanyattvágódtál mi? :P -
#807 nevezd át iso-ra
-
Haversrác #806 Sorry, hogy ezért irok, de most töltöm le ezzt a miniimage fájlt, de ezt amir fájl nem támogatja se a daemon se az alcohol! biztos lehet rá mountolni? :\ -
#805 varhato, mondjuk kerdes, hogy miert nincs meg -
Davidsned #804 Nforce-on egyébként mér nincs egyik verzió sem? Azért várható vmi proper nem? -
Csima #803 Mit kell ezzel a r***nccal csinálni hogy kifeküdjön? Már vagy tízszer nekimentem. -
antijedi #802 LOL...
a hiba az ön készülékében... -
#801 -
ScaN #800 Negative. Kibropaltam a duplatenyeres teljes lefedest is, a logo nem tunik, viszont sikeresen osszejott egy win log-out.
-
antijedi #799 csak egy gomb, én ált space de szerintem mind1 milyen gomb... -
ScaN #798 Jolvan mar, csak kicsit felbaxtam magam ezen szorakozasnak indulo jatekon :))
Amugy meg hogy nyomod el a logot? Igy lefekves elott ne maradjanak mar vissza ketsegeim a mai naprol :)
-
antijedi #797 de a falonfutásal se volt eddig godom, eddig :) -
antijedi #796 Válasz 'ScaN' üzenetére (#788)
alig feltünő... -
ScaN #795 Azt hittem a falonfuto gondolatmenetemet kritizalod -
ScaN #794 Pff, mire is reagaltam voltakepp?! -
antijedi #793 mit megneheziteni? nehezedre esik emgnyomni egy gombot?? pfff ... -
ScaN #792 Nem azt mondom, hogy nem lehet. Nyilvan el lehet, csak tokeletesen folosleges volt igy megneheziteni. -
antijedi #791 de el lehet... -
ScaN #790 Azt nem ertem mondjuk, hogy miert kellett megzeheziteni egyes falonfuto reszeket. Az egy dolog, hogy kozben pengeoszlopok jarnak oda vissza, alattam pedig a prince1es tuskeszakadek, ezt meg elvezem is. Azt mar kevesbe, hogy a falakba helyes kis beugro iveket epitettek, aminek egyetlen celja, hogy ne mukodjon a futas.
Nem am, hogy figyelsz a ritmusra es jo vagy..
Voltakepp nem is ertem mitol sikerul 10bol 2 szer elkapni a falat.
Ehh, mind1. Mara ez ennyi,..
-
Alblink #789 Nekem nagyon tetszik egyenlore a game,remelem csak egyre jobb lesz,a hangok nem valami jok de mind1,a zene nagyon beleilik a gambe,es jok is,remelem minnel tobbet lessz majd benne,a grafika nekem tetszik hangulatos,a viz nagyon bejott amikor belemesz olyan mintha egy kentaur lennel,szoval hangulatos jo game. -
ScaN #788 A herceg hangja egy arnyalatnyit megvaltozott a demo ota. Ott sokkal elborultabb, kiegett volt, olyan mint az introban. Itt a jatekban meg ien odamondogato pozitiv faszagyerek.
fact: az UBI logot nem lehet elnyomni inditasnal -
aiguo #787 Feltoltened nekem is valahova? thx! -
antijedi #786 és igen jól látható..., én elsőre megláttam :)
de ha minden egyértelmű lenne mi lenne bele a játék? :) -
#785 Amugy az ugralos reszeknel megjobban fog hianyozni a quick save, mint a csataknal :) -
#784 De jo nektek,.
Nekem meg 30K-val csordogal lefele es meg 30%-nal vagyok.
meg 14-15 ora mig lejon es mar nagyon kezdem unni ezt a lassusagot. :(
-
ScaN #783 Okes thnx, megvan a parkany. Jo lathato helyre raktak mondhatom. -
#782 Az a gaz, hogy tobbszor kell vegigmenni a palyakon, ugyanott vannak az ellenfelek stb, csak egy kapu nyitva van
valamit van par bug, a hangok eleg gyengek, a zenet se ereztem tul jonak, foleg hogy csak nagyon ritkan van -
antijedi #781 vissza arra a középső szarra flonfutással, majd ott megkapaszkodik, eloldalazol ahol felete van emgint párkány oda fel aztán onnan visza tudsz ugrani a rudra majd onnét át a platformra az enemyhez -
ScaN #780 Azt vagom, de onnan hova tovabb? -
antijedi #779 ida simán át tudsz futna a falon elvileg... -
antijedi #778 nekem 2.re sikerült... :P
nem poénnak van a védekezés gomb :) -
ScaN #777 Szolval lol, de elakadtam.
??
-
antijedi #776 szvsz eddig jobb mint az elődje 8mármint ameddig vittem:P) -
#775 yesss -
#774 akkor felpakolom a 3 cd-t és a végén bemountotlom démonba ezt a fielt????