15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • arty
    world racing 2
  • Shoots
    2310 es mibol van? nagyon jonak tunik.
  • Hmuda
    Uh. Gratulálok a bmp-idhez...
  • laslandes

constantin! fogsz egy képszerkesztő progit (pl. ACDSee) és átméretezed 800x600-ba. Feltöltöd valahova (pl. http://iaro.srv.hu/) és ide belinkeled a képet.
  • Muki100
    Átméretezed őket, alacsonyabb minőségre konvertálod őket. Ne próbálkozz egy 1600x1200-as bmpvel egy kis igazítás nélkül
  • Gunn69
    nincsmit.
  • constantin
    csá.Nem tudok képet betenni pedig szeretnék.túl nagyok és nemtudom hogyan lehet csak pár Kb.-ossá tenni őket.Kössz
  • Szabi84
    Majd ha az újságokhoz adják mellékletként akkor már nálam is elfut maximumon!
  • ati2002
    Még egy kis szösszenet az Oblivionból. Módosítva csak annyira vannak, hogy 1024-ről átnyomtam 800-ba. Akkor lássuk:

-

-

-

-
  • arty
    ismerem a gt4 modszereit - sajnos.

de hol a határ? amit a játék kamuzik a képre az még ok, de ha én fotosoppolok, az már nem ok? nanee ... szvsz ide ingame screenshotok kerüljenek, ne tupirozott szutykok ... arra ott vannak a játékok hivatalos oldalai a sok agyonszépitett képpel.
  • Istencsászár
    Na jóvan elég lesz. Kitárgyaltuk és . Gt4ből ennyi elég volt...
  • hiba
    ja eg es fold kulonbseg az ingame meg a csodas kilopott kepek meg replayek kozott...
  • hiba
    Lenyegtelen eza vita jatek kozben a GT4 nem igy nez ki jol nez ki de nem ilyen szepen, megha a replayt nezzuk akkor sem ugyan az mint ingame az effektek miatt.
    A gt4 kepes nagyfelobntasu uzzemodra amivel joval szebb es nem egy pixelhamazt kaunk de egy 480 v 576i jeltol ne varjunk csodakat a 1080is tamogatas pedig csak az usa ntsc valtozataban van az eusban sajnos nincs...
  • ati2002
    Van a játékban egy fénykép-mód, kiválasztod az autódat, a helyszínt, kameraállást, és klikk, majd a program egy kicsit megszépíti a képet. Semmi külső buhera.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem fake, nem kamu, egyszerűen a GT magának kiszépíti a képeket... : /
  • arty
    ez mind fake ... kamuképeknek szvsz nem sok értelme van :)
  • Stairan
    Ja, tényleg a második az Photo Shooting-os, véletlen rosszat linkeltem, de a többi replayes.
    Hát, igen, "teljes" ingame screenshotot, sajnos nem lehet..
  • mohus
    a második kötve hiszem:)

és az ingame replay shotokat is "újrarendereli" a gép....lásd pl antialisaing rárakása...a képeken nem recések az autók kontúrjai, játék közben bizony nincs AA...ott
  • mohus
    persze hogy nincs...a TV-nek eleve szarabb a felbontása, bár állítólag nagyobb felbontású tvn is fut, de ezt meg én nem láttam...a gt4ből csak így lehet értelmesen képeket kiszedni

tvről felvéve ilyesmi, mozgás közben
    link
  • Stairan

Ezek ingame, a replayből lettek fotózva.
  • Istencsászár

• Harly18
    Szép-szép de játék közben a grafikának köze sincsen ehhez a képhez...
  • Istencsászár
    és akkor mutasd ugy is ahogy real time ingame látszik:), minden csiscsa és ferdítés nélkül... de amugy szép
  • mohus
  • Atisz #2305
    Ez a felső virágos kép kifejezetten üt...
  • Atisz #2304
    Na jó ebből elég. Most már én is megszerzem...csak mikor fogok vele játszani?
  • ati2002
    Azt hiszem nem kell bemutatni, de a gyengébbek kedvéért: T.E.S.IV-O.

-

-

-
  • Glpetyus
    Thx
  • Maxtreme
    1.3-as patch.
  • Glpetyus

Szépek. Egy peccsben van ez a hdr,vagy vmi mod hozzá ? :)
  • Maxtreme
    Biza. Mind2 letett valamit az asztalra. Ki ezzel, ki azzal. :)
  • Atisz #2298
    Jó, én nem "savanyú a szőlő" alapon mondtam...
    Nekem HDR nélkül is etalon mind a Farcry, mind pedig a HL2.
  • Maxtreme
    Hát ezt a HDR feature-t amolyan reklámnak vágták hozzá a game-hez. Jelszóval hogy mink ilyent is tudunk :)
    De szvsz látványvilágilag akkor is lenyűgöző. Nem kell a kákán keresni a csomót :)
    1ébkét ezen a mapon kicsit bugos a HDR. Ha teljesen felfele nézel 10sec-ig, elkezd kivilágosodni a kép. Ha visszanézel, folyamatosan elsötétül :D
  • Atisz #2296
    Elvakít a HDR-es felhő koromsötétben...sztem nem kellett volna így utólag ezt a feature-t erőltetni a Farcry-ban.

Majd a HL2 kiegészítőjében jó lesz
  • Maxtreme
    Aanno én is mx440-el láttam először.. had ne mondjam.. :D

Na de hogy ne legyek off:

:)
  • Gunn69
    jo mondjuk amikor kijott a jatekosok fele, eleve nemtudta kihasznalni mert kurvara nemvolt olyan kartyaja, ami ezt kihozta volna belole :P talan most mar eleg sokaknak jolnezki.
  • Cápafogxy
    EZ a farcry már nem egy mai játék de még mindig ámulok a grafikáján.
  • Maxtreme

• Gunn69
    probalj meg drivert cserelni, vagy a jatekban a graf. beallitasokban allitgatni a vizfelszint.
  • nesto
    Mercedes Benz World Racing