15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2331 world racing 2 -
#2330 2310 es mibol van? nagyon jonak tunik. -
#2329 Uh. Gratulálok a bmp-idhez... -
constantin! fogsz egy képszerkesztő progit (pl. ACDSee) és átméretezed 800x600-ba. Feltöltöd valahova (pl. http://iaro.srv.hu/) és ide belinkeled a képet. -
#2326 Átméretezed őket, alacsonyabb minőségre konvertálod őket. Ne próbálkozz egy 1600x1200-as bmpvel egy kis igazítás nélkül -
#2325 nincsmit. -
#2324 csá.Nem tudok képet betenni pedig szeretnék.túl nagyok és nemtudom hogyan lehet csak pár Kb.-ossá tenni őket.Kössz -
#2323 Majd ha az újságokhoz adják mellékletként akkor már nálam is elfut maximumon! -
#2322 Még egy kis szösszenet az Oblivionból. Módosítva csak annyira vannak, hogy 1024-ről átnyomtam 800-ba. Akkor lássuk:
-
-
-
-
-
#2321 ismerem a gt4 modszereit - sajnos.
de hol a határ? amit a játék kamuzik a képre az még ok, de ha én fotosoppolok, az már nem ok? nanee ... szvsz ide ingame screenshotok kerüljenek, ne tupirozott szutykok ... arra ott vannak a játékok hivatalos oldalai a sok agyonszépitett képpel. -
#2320 Na jóvan elég lesz. Kitárgyaltuk és . Gt4ből ennyi elég volt... -
#2319 ja eg es fold kulonbseg az ingame meg a csodas kilopott kepek meg replayek kozott... -
#2318 Lenyegtelen eza vita jatek kozben a GT4 nem igy nez ki jol nez ki de nem ilyen szepen, megha a replayt nezzuk akkor sem ugyan az mint ingame az effektek miatt.
A gt4 kepes nagyfelobntasu uzzemodra amivel joval szebb es nem egy pixelhamazt kaunk de egy 480 v 576i jeltol ne varjunk csodakat a 1080is tamogatas pedig csak az usa ntsc valtozataban van az eusban sajnos nincs... -
#2317 Van a játékban egy fénykép-mód, kiválasztod az autódat, a helyszínt, kameraállást, és klikk, majd a program egy kicsit megszépíti a képet. Semmi külső buhera. -
#2316 Nem fake, nem kamu, egyszerűen a GT magának kiszépíti a képeket... : / -
#2315 ez mind fake ... kamuképeknek szvsz nem sok értelme van :) -
#2314 Ja, tényleg a második az Photo Shooting-os, véletlen rosszat linkeltem, de a többi replayes.
Hát, igen, "teljes" ingame screenshotot, sajnos nem lehet.. -
#2313 a második kötve hiszem:)
és az ingame replay shotokat is "újrarendereli" a gép....lásd pl antialisaing rárakása...a képeken nem recések az autók kontúrjai, játék közben bizony nincs AA...ott -
#2312 persze hogy nincs...a TV-nek eleve szarabb a felbontása, bár állítólag nagyobb felbontású tvn is fut, de ezt meg én nem láttam...a gt4ből csak így lehet értelmesen képeket kiszedni
tvről felvéve ilyesmi, mozgás közben
link -
Ezek ingame, a replayből lettek fotózva. -
-
#2309 Szép-szép de játék közben a grafikának köze sincsen ehhez a képhez... -
#2308 és akkor mutasd ugy is ahogy real time ingame látszik:), minden csiscsa és ferdítés nélkül... de amugy szép -
#2306 -
#2305 Ez a felső virágos kép kifejezetten üt... -
#2304 Na jó ebből elég. Most már én is megszerzem...csak mikor fogok vele játszani? -
#2303 Azt hiszem nem kell bemutatni, de a gyengébbek kedvéért: T.E.S.IV-O.
-
-
-
-
#2302 Thx -
#2301 1.3-as patch. -
Szépek. Egy peccsben van ez a hdr,vagy vmi mod hozzá ? :) -
#2299 Biza. Mind2 letett valamit az asztalra. Ki ezzel, ki azzal. :)
-
#2298 Jó, én nem "savanyú a szőlő" alapon mondtam...
Nekem HDR nélkül is etalon mind a Farcry, mind pedig a HL2. -
#2297 Hát ezt a HDR feature-t amolyan reklámnak vágták hozzá a game-hez. Jelszóval hogy mink ilyent is tudunk :)
De szvsz látványvilágilag akkor is lenyűgöző. Nem kell a kákán keresni a csomót :)
1ébkét ezen a mapon kicsit bugos a HDR. Ha teljesen felfele nézel 10sec-ig, elkezd kivilágosodni a kép. Ha visszanézel, folyamatosan elsötétül :D -
#2296 Elvakít a HDR-es felhő koromsötétben...sztem nem kellett volna így utólag ezt a feature-t erőltetni a Farcry-ban.
Majd a HL2 kiegészítőjében jó lesz -
#2295 Aanno én is mx440-el láttam először.. had ne mondjam.. :D
Na de hogy ne legyek off:
:) -
#2294 jo mondjuk amikor kijott a jatekosok fele, eleve nemtudta kihasznalni mert kurvara nemvolt olyan kartyaja, ami ezt kihozta volna belole :P talan most mar eleg sokaknak jolnezki. -
#2293 EZ a farcry már nem egy mai játék de még mindig ámulok a grafikáján. -
-
#2291 probalj meg drivert cserelni, vagy a jatekban a graf. beallitasokban allitgatni a vizfelszint. -
#2290 Mercedes Benz World Racing