15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Istencsászár
    kicsit.. nagyon "gagyi" a motorhang, szerintem...
  • mohus
    akik kicsit mociznának...

TT - Yamaha VMAX 05' - wmv video - 30MB
  • Serpa
    Red Orchestra Ostfront 41-45

• AnonymouS
    Azon a képen henchekkel vagyok, de egyébként az egyik tag a barátnőm öccse és a barátnőm is szokott játszani, szóval pl ő :)
  • Hmuda
    City of Villains

- Mit hozott a mikulás?
    - Hadifelszerelést...

Cshőő!

Sugárzó a személyiségem...

...ráadásul a pillantásom ölni tud.

Elestem, de felsegítettek.
  • mohus
    Amúgy TT - Triumph
  • mohus
    és melyikőtök a lány?:)
  • AnonymouS
    pontosan :D najó nem, Guild Gods, de semmi komoly, csak 3 barát van benne :)
  • 0Fritz0
    A "Jujj, egy skorpió rohangál a hátamon!" klán. ;)
  • Carlos
    Melyik klán vagytok?
  • AnonymouS
    Guild Wars Factions

• laslandes
    hehe... jók nagyon!:)
  • Kmarha
    Néhány régi screenshootom, a teljesség igénye nélkül. Aztán ne tessék nekem részletesség felnyomással jönni, mert ez most nem a szépségről fog szólni :)

Egy kis kamikazee akció az IL-2 Sturmovik játékból:

Az igazi gépesített haderő, az Operation Flashpointból:

Gondolom Jedis játékunkat nem kell bemutatni.. egy érdekes, alternatív befejezés, ahol mindkét harcos, a jó és a rossz is, halálába szalad. Ki ki döntse el, melyiknek fájt jobban :) :

És egy kellemetlen találat, a Max Payne első részéből. Fájt a meglőtnek, és hősünk arcát nézve, Max Paynenek is. Nem csoda, a képre nézve nekem is elkezd sajogni. Olyan ez mint mikor valakit tökön rúgnak, az incidenst szemlélő férfiak együtérzése szemmel láttható :P :
  • arty
    legalább a screenshotok idejére a részletességet felnyomhattad volna ;)
  • Fejes021
    a konzol bekapcsolásával kapcsoltam ki a menüket, de az igaz, hogy az a szöveg nem szép. Csak nem vettem észre.
  • CS@
    Ha már a menüket kikapcsolod, akkor máskor szerintem kapcsold ki a konzolt is, mert ez így nem túl szép.
  • Fejes021
    Újra egy kis Oblivion:

Új karinak ne nézd a fogát!

Egy kis magic effekt

ezeke pedig tájképek a az új Natural Environments 1.1 Moddal
  • bricsi01
    Jah bocs, meg azt is.
    Sajna.
    De azért kösz.
  • PrasCo
    Tiger Hunt?
  • bricsi01
    Nem mekem kell hanem a fateromnak.
    Csak a Panzeren már túlesett meg még találtam mástis csak azok bugosak voltak.
    muhaha.
  • laslandes
    Scorched Earth :DDDDD
  • bricsi01
    Helló!

Nem tom hova tegyem fel a kérdést, de felteszem ide.
    Nem tud valaki ilyen egyszerű tankos játékot amiben a nyilakkal irányitasz.
    Szóval nem stratégia és könnyű tankos játékot.
    Köszi.
  • arty
  • arty

Übersoldier - nem valami nagy szám, de a ragdoll és a fizika zseniális! végre nem esnek egymásba a tárgyak! Láthato h pl a két katona egymáson feszenek, nem egymásban.. más gémben ilyen jol megcsinálva még nem láttam! Van h ugy zuhannak le, h leszakitják az elektromos kábeleket szikrázva, stb stb ... csak ez a repülőlővöldőzős minigame ne lenne, fél orája itt szenvedek, lehet abbahagyaom, pedig eccerüsége miatt nem olyan rossz :) Agykikapcs :))
  • Kaszi46
    biztos flame lesz belőle, de nem bírom magamban tartani.
    ps2-n lehet a gt4 a hiperszuper, de a pc-s autos gammák között max közepes, arcade kategóriának számít.
  • mohus
    ez a magánvéleményem természetesen:)
  • dinomano
    nah, hogy én is hozzaszoljak; legjobb autos gém sztem is a GT4... nyomtam picit havernal a burnout-ot is; mert szeretem arcade autos gémeket ugyszint; de hamar meguntam, nekem csalodas(tulsagosan light-os a fizika; tapadas nuku + csili-vili gém alaparcoknak)... Oblivion tényleg szép (de mivel az egesz pc-met cserelni kell..) nekem nem ér meg 300e ft-ot ez a graf... :-P
  • BBird
    Rájöttem, hogy miért jó az, ha kiírjátok a játék címét. Mert ha valaki itt keresne screenshotot, az nem tudna másképp rátalálni. Kivéve, ha végigböngészi az egész topikot. :-)
    Ajánlom hát az egértől való elszakadást egy pillanatig, és billentyűt ragadni, hogy bevéssük a képernyőbe azt a címet. ;-)
  • 12346
    ha magas mérce, akkor lfs, vagy rfactor:) meg mostanság a netkar pro. de ezek számomra hamar megunósak, mivel csak versenyezni lehet, ill csak versenypályákon tolongani, versenyszarokkal:// nem lehet szabadon elkószálni, vagy csak úgy autókázni egy jót erre-arra. ezért is támogatom a world racinget és egyéb hasonló törekvéseket:) de talán én a crc-t is odatolnám ahhoz a bizonyos mércéhez. már csak azért is mert magyar, van benne jó fizika, és kicsit el is lehet kóricálni legalább:))

többet én se offolok sztem sry^^
  • csabush
    Jó mondjuk ebben is igazad van:) De ettől függetlenül nem fogott meg. Mondjuk nekem autós gammák terén elég magasan van a mérce, nem kellett volna annyit gran turismoznom:D Burnout meg teljesen más világ, full arcade, de ellehet vele szórakozni. Most Wantedet meg csak a grafikája miatt szerettem, a tartalma iszonyat nagy csalódás volt. Ezek után kiváncsian várom a Test Drive Unlimitedet, bár az elődökből kiindulva nem sok jóra lehet számítani...(bár legyünk optimisták)

sorry a félig off kommentért:) ígérem rakok be majd shotot...holnap:)
  • 12346
    de istenigazándiból nem nagyon tudsz jobbat mondani ebben az eléggé földközeli témát feldolgozó kategóriában:) mindenféle körpályás, meg csilivili autós, meg túraizékkel már dunát lehetne rekeszteni:C 2x is.
  • csabush
    gyöngyszem azért az túlzás:) Középkategória.
  • Istencsászár
    :D:D:D:D:D:D Nfs, Bornout lál, ilyen szarokhoz hasonlítgatni ezt a gyöngyszemet?
  • mohus
    a pályák egy Burnoutra hajaznak, ami vérárkád cucc (klasszikus pálmafás, ipari, hegyi stb sablonpályák)...az autók meg az igazikra hajzanak, amik jóval csúnyábbak egy gt4-es kidolgozásnál, de driftelni úgy lehet mint egy B3 vagy NFS-ben...

szóval középkat/középút...egy uncsitesós családi buliban el lehet vele játszani remekül, egy NFS:MW-nél azért jobb márcsak a szupcsi törések miatt is
  • Istencsászár
    miért is?
  • mohus
    az nem számít:) most csak screenshotolunk:)
  • mohus
    de csak tűnik...elég vérszegény gém
  • mohus
    sajna a ps2-n nincs "print screen" gomb:)
  • mohus
    talán ezért ajánlottam a replayos linkemet...:)
  • csabush
    Obvilion kurvajól néz ki:) Bocs a csúnyabeszédér:) Kár h nem fut rendesen...