15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2371 kicsit.. nagyon "gagyi" a motorhang, szerintem... -
#2370 akik kicsit mociznának...
TT - Yamaha VMAX 05' - wmv video - 30MB
-
#2369 Red Orchestra Ostfront 41-45
-
AnonymouS #2368 Azon a képen henchekkel vagyok, de egyébként az egyik tag a barátnőm öccse és a barátnőm is szokott játszani, szóval pl ő :) -
#2367 City of Villains
- Mit hozott a mikulás?
- Hadifelszerelést...
Cshőő!
Sugárzó a személyiségem...
...ráadásul a pillantásom ölni tud.
Elestem, de felsegítettek.
-
#2366 Amúgy TT - Triumph
-
#2365 és melyikőtök a lány?:) -
AnonymouS #2364 pontosan :D najó nem, Guild Gods, de semmi komoly, csak 3 barát van benne :) -
#2363 A "Jujj, egy skorpió rohangál a hátamon!" klán. ;) -
#2362 Melyik klán vagytok? -
AnonymouS #2361 Guild Wars Factions
-
#2360 hehe... jók nagyon!:) -
#2359 Néhány régi screenshootom, a teljesség igénye nélkül. Aztán ne tessék nekem részletesség felnyomással jönni, mert ez most nem a szépségről fog szólni :)
Egy kis kamikazee akció az IL-2 Sturmovik játékból:
Az igazi gépesített haderő, az Operation Flashpointból:
Gondolom Jedis játékunkat nem kell bemutatni.. egy érdekes, alternatív befejezés, ahol mindkét harcos, a jó és a rossz is, halálába szalad. Ki ki döntse el, melyiknek fájt jobban :) :
És egy kellemetlen találat, a Max Payne első részéből. Fájt a meglőtnek, és hősünk arcát nézve, Max Paynenek is. Nem csoda, a képre nézve nekem is elkezd sajogni. Olyan ez mint mikor valakit tökön rúgnak, az incidenst szemlélő férfiak együtérzése szemmel láttható :P :
-
#2358 legalább a screenshotok idejére a részletességet felnyomhattad volna ;) -
#2357 a konzol bekapcsolásával kapcsoltam ki a menüket, de az igaz, hogy az a szöveg nem szép. Csak nem vettem észre. -
#2356 Ha már a menüket kikapcsolod, akkor máskor szerintem kapcsold ki a konzolt is, mert ez így nem túl szép. -
#2355 Újra egy kis Oblivion:
Új karinak ne nézd a fogát!
Egy kis magic effekt
ezeke pedig tájképek a az új Natural Environments 1.1 Moddal -
#2354 Jah bocs, meg azt is.
Sajna.
De azért kösz. -
#2353 Tiger Hunt? -
#2352 Nem mekem kell hanem a fateromnak.
Csak a Panzeren már túlesett meg még találtam mástis csak azok bugosak voltak.
muhaha. -
#2351 Scorched Earth :DDDDD -
#2350 Helló!
Nem tom hova tegyem fel a kérdést, de felteszem ide.
Nem tud valaki ilyen egyszerű tankos játékot amiben a nyilakkal irányitasz.
Szóval nem stratégia és könnyű tankos játékot.
Köszi. -
#2349 -
Übersoldier - nem valami nagy szám, de a ragdoll és a fizika zseniális! végre nem esnek egymásba a tárgyak! Láthato h pl a két katona egymáson feszenek, nem egymásban.. más gémben ilyen jol megcsinálva még nem láttam! Van h ugy zuhannak le, h leszakitják az elektromos kábeleket szikrázva, stb stb ... csak ez a repülőlővöldőzős minigame ne lenne, fél orája itt szenvedek, lehet abbahagyaom, pedig eccerüsége miatt nem olyan rossz :) Agykikapcs :)) -
#2347 biztos flame lesz belőle, de nem bírom magamban tartani.
ps2-n lehet a gt4 a hiperszuper, de a pc-s autos gammák között max közepes, arcade kategóriának számít. -
#2346 ez a magánvéleményem természetesen:) -
#2345 nah, hogy én is hozzaszoljak; legjobb autos gém sztem is a GT4... nyomtam picit havernal a burnout-ot is; mert szeretem arcade autos gémeket ugyszint; de hamar meguntam, nekem csalodas(tulsagosan light-os a fizika; tapadas nuku + csili-vili gém alaparcoknak)... Oblivion tényleg szép (de mivel az egesz pc-met cserelni kell..) nekem nem ér meg 300e ft-ot ez a graf... :-P -
#2344 Rájöttem, hogy miért jó az, ha kiírjátok a játék címét. Mert ha valaki itt keresne screenshotot, az nem tudna másképp rátalálni. Kivéve, ha végigböngészi az egész topikot. :-)
Ajánlom hát az egértől való elszakadást egy pillanatig, és billentyűt ragadni, hogy bevéssük a képernyőbe azt a címet. ;-) -
#2343 ha magas mérce, akkor lfs, vagy rfactor:) meg mostanság a netkar pro. de ezek számomra hamar megunósak, mivel csak versenyezni lehet, ill csak versenypályákon tolongani, versenyszarokkal:// nem lehet szabadon elkószálni, vagy csak úgy autókázni egy jót erre-arra. ezért is támogatom a world racinget és egyéb hasonló törekvéseket:) de talán én a crc-t is odatolnám ahhoz a bizonyos mércéhez. már csak azért is mert magyar, van benne jó fizika, és kicsit el is lehet kóricálni legalább:))
többet én se offolok sztem sry^^ -
#2342 Jó mondjuk ebben is igazad van:) De ettől függetlenül nem fogott meg. Mondjuk nekem autós gammák terén elég magasan van a mérce, nem kellett volna annyit gran turismoznom:D Burnout meg teljesen más világ, full arcade, de ellehet vele szórakozni. Most Wantedet meg csak a grafikája miatt szerettem, a tartalma iszonyat nagy csalódás volt. Ezek után kiváncsian várom a Test Drive Unlimitedet, bár az elődökből kiindulva nem sok jóra lehet számítani...(bár legyünk optimisták)
sorry a félig off kommentért:) ígérem rakok be majd shotot...holnap:) -
#2341 de istenigazándiból nem nagyon tudsz jobbat mondani ebben az eléggé földközeli témát feldolgozó kategóriában:) mindenféle körpályás, meg csilivili autós, meg túraizékkel már dunát lehetne rekeszteni:C 2x is. -
#2340 gyöngyszem azért az túlzás:) Középkategória. -
#2339 :D:D:D:D:D:D Nfs, Bornout lál, ilyen szarokhoz hasonlítgatni ezt a gyöngyszemet?
-
#2338 a pályák egy Burnoutra hajaznak, ami vérárkád cucc (klasszikus pálmafás, ipari, hegyi stb sablonpályák)...az autók meg az igazikra hajzanak, amik jóval csúnyábbak egy gt4-es kidolgozásnál, de driftelni úgy lehet mint egy B3 vagy NFS-ben...
szóval középkat/középút...egy uncsitesós családi buliban el lehet vele játszani remekül, egy NFS:MW-nél azért jobb márcsak a szupcsi törések miatt is -
#2337 miért is? -
#2336 az nem számít:) most csak screenshotolunk:) -
#2335 de csak tűnik...elég vérszegény gém -
#2334 sajna a ps2-n nincs "print screen" gomb:)
-
#2333 talán ezért ajánlottam a replayos linkemet...:) -
#2332 Obvilion kurvajól néz ki:) Bocs a csúnyabeszédér:) Kár h nem fut rendesen...