15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#2412 [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/GRAW_2006-05-11_00-16-33-06_resize.jpg>Kép (132.0 KB)</a>[/IMG] -
MikroID #2411 Oké, köszönöm! -
Kiado #2410 Risk Your Life 2 -
Bankrupt #2409 Illik a Groove Street-hez ez a két verda:
-
Bankrupt #2408 Sry, az utolsó:
-
Bankrupt #2407 Élő autós üldözés:
Ezt maguktól csinálták, jó kis káosz:
-
#2406 Es az alatta lathato MMO cime ? -
Kiado #2405 A neve War Chess, torrenttel szedtem le mininováról. -
MikroID #2404 Bocs, de ez melyik sakk progi? -
csgj #2403 [IMG]http://[/IMG]
[IMG]http://[/IMG]
na, ide is felrakom a baby-t -
#2402 GTR2 (PC)
-
#2401 de most akkor jó játék vagy nem jó játék:)? ha már belementünk...nem játszottam vele...de sokakkal ellentétben szeretem a mátrix trilógiát, az utolsó részt is...!!!, amikor kijött a játék...hát ultragagyi verekedős szart kaptunk...azóta kissé szkeptikus vagyok. Ha már csúnya akkor legalább az animációk megüthették volna az 1990-es Golden Axe-ot:)
én azért úgy gondolom hogy ebben a topicban vagy valami szépet vagy valmi poénos tartalmas shotot kell tolni:) a mátrix online képek szerintem nem ilyenek:) -
csgj #2400 ja, szép... csak nem 800x600-ban van. vigyázz az ilyenekkel -
Kiado #2399 Egy kis varázslósakk
-
Kiado #2398
Hátha így -
#2396 Star Wars Galaxies, Everquest 1-2 (az első akkor kezdett el elindulni a lejtőn, mikor átvették a Veranttól), Planetside. A legkiemelkedőbb bukásuk az SWG-volt. -
#2395 Két kis szöszenet az Oblivionból. Nem a szépségen van a hangsúly, igy a graf maradt az, amin játszottam, feleslegesen nem szépítettem.!
Az első, egy alternativ mód a széken való pihenésről. Kicsit elpilledt emberünk :))
Ez pedig az alkohol hatásáról. Ugyanis tudjuk, az alkohol öl, butit és nyomorba dönt. A képen láttható.. hmm.. jelenetet nem én hoztam össze, így találtam valamelyik rom végében :D
Kiváncsi vagyok, milyen erős sör lehetet, hogy emberünk belepusztult. :P -
#2394 Mi volt még soe? -
Ez kőkemény űrszimulátor(nem lövöldözős), élethű fizikával, szóval elég nehéz (persze ha belejön az ember akkor már könnyű), csak szólok. Amúgy lehet hogy lassan fog letöltőtni, mert csütörtökön jelent meg a 2006-os verzió, és eléggé megrohamozták a szervereket, nekem se sikerült még letölteni a laza 170 megás nagyfelbontású Mars textúrákat. -
csgj #2392 ezt az orbitert le lehet vhonnan tölteni? -
#2391 WAO! Már aggódtam hogy jegelte a projectet. Imádom, lehet megint előveszem (és kezdhetem előlről a hajók kezelésének tanulását). -
#2390 Dejó, miez? -
#2389 Van akinek a játékélmény nem számít, csak a grafika. Ezért áll ott a játékpiac ahol áll... -
#2388 Szerintem meg teljesen rendben van, hasonlítsuk a Gta-hoz... ennyi. MMonak nem a csilli villi grafikával kell hóditani hanem a játékélménnyen lásd: WOW habár az gyönyörű ( de lehetne 3szor szebb is ) mégis az MMOk királya. -
#2387 Orbiter 2006 edition
1
2
3
4 -
#2386 nm -
#2385 Áh, nem a grafika miatt, az szokásos MMO minőség, nincs is vele gond (nagyon tudom utálni mikor valaki már a grafikából képes leszűrni, hogy mennyire "okkkádék" (sic!) valami). Inkább azzal bukott, hogy a soe jó szokásához híven magasról tesz a játékra és a játékosokra.
Csibe001: köszönjük a roppant mélyenszántó és értelmiségieket megszégyenítő véleménynyilvánítást. -
#2384 Hát ez okkkádék... -
#2383 ja de csúnyácska...
ezért bukott ekkorát???:) -
#2382 Novajonmi
Egészségedre!
Kis csoportkép (nem ismerem a csajt, csak véletlenül előttem állt a telefonfülkénél, és megragadtam a pillanatot).
Whoa, nyugivan kianyám!
Hogymondodkérlekszépen?
Még jó, hogy jelenleg nem kell miattuk izgulni.
- Na mid van?
- Hát ójcsó hákkércumó tásókám!
(Hiába Mátrix, így is bugyután néz ki, hogy high-tech cuccokat árulgatnak így az utcán szakadó esőben is.)
-
#2381 Matrix Online
-
#2380 tényleg durva nagyon -
#2379 1-2 Farcry-os kép (1024-ről lekicsinyítve)
Mai napig az 1ik legszebb szvsz -
#2378 szípek -
#2377 Egy utolsó szösszenet tőlem az TESO-ból. Egy darabig pihentetem, mert az utóbbi időben minden mást félre raktam miatta (más játékokat, filmeket, asszonyt...)
Arénában:
Hősöm szép páncélban:
Lovon:
Szép naplemente:
Napfényes falukép:
HDR Powa!!!
A legszebb az egészben, hogy nem kellett külön felvinni a minőséget a képek kedvéért, menetközben kattintgatok, közel 200 képem van már, valaha látott legszebb grafika van ebben a játékban, de maga a játék is best of...
Ezért a játékért megéri gépet fejleszteni.... De csak okosan!
Off vége. -
#2376 -
csgj #2375 Black & White 2
[IMG]http://[/IMG] -
#2374 Hehe a csaj jedi szerintem inkább teccett... :D Villogós vibrátor... ^^ :D -
#2373 kicsit nagyon "gagyi"...a WMV....viszont helytakarékos:)
amúgy a játék egyik legjobb része: pont a mocik hangja:)ahogy a gt4nél, itt is így vették fel a hangokat....
-
csgj #2372 Dreamfall: The longest Journey
[IMG]http://[/IMG]