Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Hát sajna nincs. Ehhez anno semmiféle support, patch, nem volt. De oylan szinten leszarták hogy még rendes optimizáláson sem esett át, csak fogták 1:1 az x360-as verziót, és átették pc-re. Ezért is került csak online kereskedelmi forgalomba (az is csak az amcsiknak)
Gondolhatod anno 2005ben az akkori gépek, milyen "sebességgel" vitték 😊
Peter Jackson's King Kong - The power point presentation game 😊
Aztán az sincs kizárva hogy cr.. szar.

Shep
Felénél kilép, nincs rá orvosság?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
DA2 képeket tõlem tuti nem láttál 😊

Maxtreme
változó. Van amit csak kipróbálás szinten nézek meg, ilyen pl a quake és az egyéb remake-elt cuccok. Puszta kíváncsiság hogy mit sikerült kihozni belõlük a lelkes moddereknek. Ellenben a legtöbbet végig is viszem.

A GTA4 "kieg" pl már régóta fent van, csak eddig valahogy nem vitt rá a lélek hogy nekiessek 😊 Pedig az alapot imádtam.
A King kongot meg amolyan érdekességnek szántam, hisz anno nem sokan tapogatták ezt a verziót. Viszont kb 50%nál kilép egy helyen, szal cumi 😊

Illetve a másik hogy már meglévõ, nem friss képeket dobok be a topikba. Amit anno elfejtettem "közzétenni", és csak ott rohadtak a fraps mappájába 😊)

Shep
Én megengedem 😊 Hát akkor sokat bír egyhuzamban egy játék elõtt ülni, mert pl. a GTA kieg sem túl rövid, a DA2 is biztos van azért 10+ óra, bár ln nem játszottam az egyel sem. King Kong sem volt olyan rövid ha jól emlékszem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Ha megengeded válaszolok helyette. (de biztos õ is fog válaszolni)
Én ahogy ismerem õt, tuti végigjátssza ezeket, nem olyan hogy csak szórakozik vele.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Nem bántás vagy ilyesmi, meg egyébként sincs semmi közöm hozzá így ha nem akarsz nem válaszolsz de azért megkérdezem 😊 Gyakorlatilag az egész topicot te tartod fent és szinte napról napra új játékról szúrsz be képeket. Ezeket mind végig is játszod, vagy csak van fent a gépen 10+ játék belenézel, szórakozol kicsit, beszúrsz ide pár képet és kész is? Törlöd õket?

Maxtreme

Maxtreme
GTA4 EFLC

Kongy
OMFG! Ezt a játékot anno imádtam, most meg ilyen grafikával... pls küldj egy linket privátban. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Maxtreme

Maxtreme
Folytatás:

Maxtreme
Aham. Ugyebár a PC-sek anno a ps2 portot kapták, ez meg x360 port (vagyis egy az egyben átrakták PC-re, mindenféle optimizáció nélkül. De a mai gépeknek nyilván ez meg sem kottyan. )

Am 1 ruszki zárt "boltból" 😊

arty
a gamer's edition az amit csak videokártyához adtak és jobban néz ki, mint a sima? (honnan...?)

Forza.

Maxtreme
Peter Jackson's King Kong - Gamers Edition

Maxtreme
Merchants Of Brooklyn

The Protector
én csak viccbõl írtam ám.

De amúgy sztem is sokkal puritánabb a dragon age 2 grafikája mint az elsõ rész volt.Vagy legaláábis látnom kéne területet ami nem kopár kietlen síkság..
Nekem igazából a mozgással van bajom mert az katasztrofális,darabos,nevetséges.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
Ezek a képek a demóból vannak szerintem. Mindenesetre sokkal csúnyább mint az elsõ rész, legalábbis ezen képek alapján. Ha jól tudom viszont van hivatalos textúra pakk amivel szebb lesz.

Maxtreme
Még egy adag kék 1 😊

Maxtreme
huhh hát ez ezer éve itt "rohad" a HDD-men, Idõ közben ha találtam valamit, mindig rápakoltam. De hogy már miket.. ehh 😊

tototto
ejjha, megmondanád mit kell feltenni hogy így nézzen ki? 😊

Maxtreme
Quake 1

Hát ja. Ez még 15 év után is szép.. <#hawaii><#idiota>

CalebJoe
kit érdekel ki hogyan szerezte meg ez a topik a képekrõl szól
The Protector
ez a mit warezoltunk le legutoljára topik?
<#ravasz1><#banplz><#vigyor>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

STREEX
Dragon Age 2

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Maxtreme
hát nem sok sajna.

The Protector
<#hehe>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Bárcsak ,de semmi félelmetes nem volt benne sajnos!

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
First Encounter Assault Recon 2 összeszarod magad edition<#idiota>
Maxtreme
super mario bros 2011

samsung123
ez melyik játék?<#eplus2><#eljen>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Maxtreme
F.É.L.E.L.E.M 2 😊

AnarchoiD
Dawn of War2 : Retribution

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

SZilaJMaGGoT
Ez egyre csúnyább lesz, a modellek pedig egyenesen bénák... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CalebJoe
thanx!
Maxtreme
eduke, hrp 2011, polymer renderer mode.

CalebJoe
ez melyik mod hogy ilyen széppé tudták tenni?
Maxtreme
hopp a cím lemaradt, de ki ne ismerné 😊 Duke Nukem 3D.

Maxtreme
szódával. Viszont arra készüljön mindenki aki ki akarja próbálni hogy gép az kell neki rendesen.

Maxtreme
..és akkor az utolsó ámokfutásom ma 😊 (pár napja készültek, csak elfelejtettem õket betenni 😊 )

Rowlend
Ez jó játék? Mer a stílusa egész jó.

GET OVER HERE!

Maxtreme
Merchants of Brooklyn

Mondjuk hogy ehhez minek Cryengine 2 azt nemtom 😄 Mondjuk a fizika nagyon jó, de a gfx khm 😊

Maxtreme
thx kihagyom (nem vagy az esetem <#dumcsi><#idiota>)

ScarY MAN
<#gonosz1>

...

The Protector
neked mindig olyan szépek a képeid....hogy kapnád be az összes faszom😊

Maxtreme
Fear 2

tudnám eltörni azoknak a kezét akik ezt a HUD-ot kitalálták, és "megalkották"..

V43 1105
rFactor + LMT 2010 mod, és az elsõ sajátkezûleg festett F1-es autóm, aprócska photoshoppal <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bajgunar
<#wilting>
Háát te beteg vagy!
Vagy bevettél valamit az alapanyagok közül?
<#idiota>
fery02
Akkor bõven nem szükséges hozzá semmilyen mod sem, nem is fogom még vele egy darabig fárasztani magam vele. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

berczely
Na így már szép ilyen élénkebb színekkel csak ne lenne ilyen homályos...