Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolhatod anno 2005ben az akkori gépek, milyen "sebességgel" vitték 😊
Peter Jackson's King Kong - The power point presentation game 😊
Aztán az sincs kizárva hogy cr.. szar.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A GTA4 "kieg" pl már régóta fent van, csak eddig valahogy nem vitt rá a lélek hogy nekiessek 😊 Pedig az alapot imádtam.
A King kongot meg amolyan érdekességnek szántam, hisz anno nem sokan tapogatták ezt a verziót. Viszont kb 50%nál kilép egy helyen, szal cumi 😊
Illetve a másik hogy már meglévõ, nem friss képeket dobok be a topikba. Amit anno elfejtettem "közzétenni", és csak ott rohadtak a fraps mappájába 😊)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én ahogy ismerem õt, tuti végigjátssza ezeket, nem olyan hogy csak szórakozik vele.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Am 1 ruszki zárt "boltból" 😊
Forza.
De amúgy sztem is sokkal puritánabb a dragon age 2 grafikája mint az elsõ rész volt.Vagy legaláábis látnom kéne területet ami nem kopár kietlen síkság..
Nekem igazából a mozgással van bajom mert az katasztrofális,darabos,nevetséges.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
<#ravasz1>#ravasz1><#banplz>#banplz><#vigyor>#vigyor>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Mondjuk hogy ehhez minek Cryengine 2 azt nemtom 😄 Mondjuk a fizika nagyon jó, de a gfx khm 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Háát te beteg vagy!
Vagy bevettél valamit az alapanyagok közül?
<#idiota>#idiota>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!