Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Karakterekbe kellene még pár plusz poligon meg lövöldözéseknél pár plusz effekt (több faszilánk, több repkedõ vakolat, szálló por stb.) és kész is lenne a 2011-es MP, mert a 3. részbõl szerintem soha nem lesz semmi. 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Pedig ügyes modderek igazán nekifeküdhetnének kicsit 😊
De amúgy jah. Elég idõtálló a látványvilága.

broman191
A második rész is végigtolva, újra. A grafika itt már nem olyan színtelen, stílustalan, szürkés, mint az elsõ részben. A stílusossága miatt semmiképp nem lehet rá azt mondani hogy ronda, sem azt hogy idejétmúlt , csupán mai szemmel nézve már elmarad a technikai elvárásoktól, minden más szempontból örök. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Hát igen, nem régiben vittem végig újra mindkét részt és a grafikát leszámítva minden a toppon van bennük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor ezt így lehet ki is próbálom. Kösz a tippet.

broman191
A fíling a régi, nem az idõ szépítette meg kivételesen, örök kedvenc. A mára már szutyok külcsín ellenére a belbecs példás, egyes mai címek is meríthetnének belõle...HD felújítás támogatva!😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Van megoldás! Mellételepíted a régi verziót és mivel a mentés kompatibilis a ps2-es verzión átviszed azt a részt majd visszateszed a next gen grafoshoz és mész tovább ennyi! De utána megint lesz olyan rész.Szóval az a THETA nem törte fel szerintem rendesen.De azt nem értem más csapat miért nem.No mindegy a lényeg ha végig akarod nyomni tedd fel mellé a ps2-eset és akkor mindig a hibás szakaszt átviszed és mentéssel ügyeskedsz!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na, akkor majd nem nagyon élem bele magam, pedig jó lett volna nem ps2-es grafikával is végigvinni.

Maxtreme
48-50 körül

Shep
Kb. hány %-nál van ez a hiba?

Maxtreme
Bár azóta nem foglalkoztam a kérdéssel, de tudtommal nincs megoldás 😞

Shep
Ja tényleg a King Konggal akkor mi van, tovább lehet jutni azon a ponton ahol behal?

Shep
Akkor jól sejtettem, mert õk nyomják ezt a mûanyag grafikát.

Maxtreme
naná hogy 😄
Az iylen játékokra szoktam mondani hogy nem szar, csak orosz :-D

Shep
Ez valami orosz csoda, mi?

grebber
#9569: Akkor lekapom majd és végigviszem.Gondolom nem lehet több 4 órásnál.
#9570: Itt mindent maxra téve elég menõ a gépigény és már nem tûnik annyira jól optimalizáltnak annak ellenére hogy képi változás alig észrevehetõ mint alap maxon!

Na de rakok képet is mert lassan eldurran a "csak képet rakjatok be" emberke agya<#taps>

Chernobyl Terrorist Attack (Azt hittem a Battle LA-nél nincs lejjebb ,de bizony van de még milyen mélyen.És valakiknek van pofájuk ilyenekért pénzt kérni)

Shep
Ezt átültetnék valami mai grafikai színvonalnak megfelelõ motorra és újra el tudnának belõle adni pár milliót. Igaz számomra még ezzel a grafikával is ütõs.

broman191
Max Payne 1 <#smile>

broman191
Meglehetõsen diszharmónikusan vegyül az eyecandy és ótvar látvány ebben a gémben. <#idiota>

Maxtreme
és ezt miért ide?

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Maxtreme
nem biztos hogy folytatni szeretném <#idiota>

grebber
Majd ha végére értél írd meg milyen hosszú volt mert ha nagyon rövid akkor végigszaladok rajta 😄

Maxtreme
Dragozool féle textura pack van rajt, semmi más.

Chernobyl - Terrorist Attack

Nem jó, de legalább szar 😊

Rage47
na ez is kijott jo tudni
Szép nagyon. Milyen modokkal? Shift2-vel meg megvárom nyarat és az akkori kormány cserém 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Maxtreme
Egy kis múltkori, pár hetes termés (csak elfelejtettem berakni 😊 ) UG2 😄

broman191
Back to the Future: The Game - Episode III: Citizen Brown

fery02
Hm, ez egy jel. 😄
Köszönjük! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Shift 2

Kongy
A grafikáról annyit, hogy nagyon tompa. Nem tudom ez-e a jó szó rá, de nem valami tûélesek a textúrák, az 1-hez képest persze. Rengeteg a blur is, túlzásba vitték. Tény, hogy néhol már-már fotorealisztikus a graf, de nagyon csõjáték lett összességében. A látótávolság meg egyenesen gáz.

Nem rossz játék ez, de nem akkora nagy durranás, mint ahogy egyesek beállítják...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Van benne valami. Én eddig vagy 5 szembetûnõ grafikai bugot láttam, ugyanazokat kb mint amik a warez bétában is benne voltak. Annyival jobb h nincsenek kihagyva pályarészek, meg az ellenfeleket végre lehet normálisan sebezni. Viszont az enemyk gyakran beakadnak, ott vagy elõttük, és csak bámékszkodnak, nem tüzelnek. Ez nem egyedi eset. A másik amivel találkoztam h belelõttem a csávóba, erre felrepül 10 méterre a levegõben...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

The Protector
😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ne csesztesd már, reggel van még 😄

SZilaJMaGGoT
képeken? 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

The Protector
De legalább gyengébb képeken is egész szépen fut.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
Hát a Homefront-nál kb minden jobb.
De sajnos egyet kell értenem. Az engine "butult" (gyengébb lett a fizika, és szerintem a grafika sem 1 akkora durr. Helyenként nagyon szép, de a rengeteg lowres textúra nagyon elbarmolja az összképet)
A játékmenet is csak közepes. Valóban kicsit unalmasra sikeredett.

Nekem mindkét elõd jobban tetszett.

TaRka0107
Ülj le, 1-es!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Aki tartalmas játékra vágyik.
Assasin's Creed Brotherhood

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

TheGrinder
Szerintem tök jó játék lett belõle, jobban leköt, mint a Bulletstorm meg a Homefront.

Semmi, ugyanolyan dögunalmas egy szar. Játékmenet egy nagy nulla, milliónyi bug, de a graf az szép...

Ami kjött pár hete Warez,ahhoz képest mik a változások?

Maxtreme
Crysis 2

nem írtad el a címet? ez nem cod véletlenül? <#nevetes1>

grebber
Crysis 2

STREEX
Crysis 2

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

CalebJoe
inkább png-be vagy bmp-be fotózz utána konvertáld át mert a fraps elég rossz minõségû jpg-t csinál
Cápafogxy
Ha csinálok fraps-el képet akkor jpg-be csináljam ha ide be szeretném rakni? illetve milyen "makróba" írjam bele a kép címét? crysis2-bõl majd raknék 1-2 képet.

Maxtreme
bírom hogy állandóan ezen az átnevezett témán lovagolsz. Több érv nincs? Igen, anno volt pár iylen húzásuk, fõleg a legalsó szegmensben, de manapság ez abszolút nem jellemzõ. Plz találj már ki valami más érvet, mert ez már kezd cseppet szánalmas lenni 😊

Részemrõl befejezve a "vita" 😊

Rowlend
Már bocs, de neked mégis miért fáj ha valakinek az a bizonyos "szemétkupac" kell? 😊

GET OVER HERE!