15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#10822 Én is kipróbáltam tegnap este. Hát ja. Így mindjárt más 45-60 fps-el.
------------------------------------------------
Rochard (egész profin összerakott logikai-platform gém. Tetszetős.) )
-
#10821 Egy ilyen játéknál szerintem nagyon számít milyen gyorsan fut, számomra élvezetesebb lett így hogy átlagosan 2x gyorsabban szalad... :) -
mester1987 #10820 Csak azért kérdem, mert nem szedném le megint az 10 akárhány GB-ot, ha nincs jelentősége a patchnek. -
mester1987 #10819 Akkor elég intenzív lett tőle, játszható, élvezetesebb? -
#10818 Tudom, fel is telepítettem, 30 FPS-ről általánosan 50-60-ra, néhol 70+ FPS-re nőtt a sebesség! :) -
mester1987 #10817 Elvileg van 30 FPS limit feloldás már hozzá 1.1-es update formában. -
#10816 NFS - The Run
Néhol "előnyös" az ultra grafikus beállítás...
-
#10815 Beírtam, de mind1 is, mert 1.9-es patchel nekem bugol. Fingom sincs miért. -
#10814 Hát mikor leszedtem még élt :) De szerintem ha gugliba beírod biztos kidob más letöltőhelyet is. -
#10813 Ahhoz is kell az 1.9-es patch, nekem meg attól bebugol:(
Amúgy honnan töltötted, csak mert multiupload-os linkeket találok csak, ami ugye már nem él. -
#10812 Nem tudom én nem használom a hivatalos high res packot mert 32-es win7-em van. Helyette MaLDoHD packot használom a beépített configolóval. Egyetlen szépséghibája van ,hogy az ejtőernyő textúra hibás benne. -
#10811 Az nem tudod miért van, hogy felteszem az 1.9-es patch-t + a textúra packot és amikor new game-re megyek akkor bedob a vízbe és tiszta bug az egész. (videóval kellene kezdeni) -
#10810 Crysis 2
-
#10809 Az a 2. :) -
#10808 szvsz még a shattered dimensions sem volt rossz. -
#10807 Legjobb pókemberes játék ami eddig készült. -
#10806 SW világot én sem, de akkor lehet ki kellene próbálnom. -
#10805 én nem vagyok oda a Spiderman franchise-ért (a képregényeket, és a filmeket sem igazán csípem) de ez a játék határozottan nem rossz.
Olyan ez részemről mint Star Wars The ForceUnleashed 1-2. Hiába nem csípem a sw világot, az előbb említett alkotások viszont nagyon tetszettek. :) -
#10804 Nekem meg akadt mint az állat pedig nincs szar gépem, de már látom hogy van patch. Akkor ezt is végig viszem, ha már a kedvenc szuperhősöm.:D -
#10803 sm folyt
-
#10802 Azért már egy fullosan beállított gyönyörű képet létrehozni editorban mint egy teljes módot.
Meg sok azért marad abban mert elfogy a lelkesedés. -
MauroN #10801 Csak akkor azt nem értem, hogy ha megcsinálják, és jó, akkor miért nem adják ki? Simán kaszálni lehetne vele. Maguknak készítik az ilyet? Csak hobbi? -
#10800 NFS - The Run
-
mester1987 #10799 OFF: A Sniper: Ghost Warrior a következő, bár jó lenne ha kapna fizikát is nem úgy, mint a Crysis 2-ben -
mester1987 #10798 Dear Esther (Hát van egy athomszférája is az tuti)
-
#10797 CryEngine modoktól ilyet ne kívánj hogy kiadják,mert koppanni fogsz.
Ez a téma tabu.
A több ezer modból ha elkészül pár db már nemzeti ünnepnek nyilvánítom a napot kb!
Pedig amilyen dolgokat ki lehet hozni az editorból apám állam keresem néha a képek láttán.
Elvileg most 50db Cryengine 3-as game van készülőben! Kíváncsian várjuk őket! -
MauroN #10796 Hasonló játékot nem tudsz még? Vagy van egyáltalán? Titanic teljes belső részét megcsinálták a CryEngine3-al, azt jó lenne, ha kiadnák.. -
MauroN #10795 Rohadtul bejön ez a "játék". Hihetetlen. Jöhetne hozzá egy pár száz DLC. Meg ugyanezt megcsisnálhatnák CryEngine3-mal is... -
#10794 SpiderMan Web of Shadows
Nekem ez anno kimaradt, legalábbis abszolút nem emlékszek rá :) Határozottan tetszik. Jó kis pörgős eksön cucc. -
mester1987 #10793 1.9 Patch + DX11 Update + HD Textures Pack -
#10792 hát iylen hipózottat vörös/sárga levelekkel, nem bazdmeg. -
#10791 képeken nem az igazi:S -
#10790 Nem láttál még olyan fákat életben? :D -
#10789 egy kis Alan Wake tőlem is
-
morzsi555 #10788 Hát ha láttad volna milyen volt az a fa a mod előtt... :D -
#10787 Elég vegyes. Van ahol kifejezetten hangulatos, de van amire rossz ránézni. :)
Azok a fehér szárú/kérgű fák pl "nagyon szexik" :))) -
morzsi555 #10786 Grand Theft Auto IV - iCEnhancer 2.0
-
#10785 TimeShift vegyesen .végre befejeztem ezt is :)
-
#10784 Lehet felrakom. Jött már ki valami patch hozzá amivel jobban fut? Bár eddig se futott annyira szarul. Sőt... -
#10783 Megtaláltam! Köszi!