Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ez helyénvaló?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem. Ezt a folyamatot bármely pisix képes nv kártyán el kell végezni, mert a játékban levõ fileok már régiek, és nem müxenek együtt az újabb rendszerszoftverrel. (ill godolom az új generációs geforce-okat sem ismeri)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A játszható sebességhez 8800GTX a minimum, de inkább gtx260.
egyébként 8600gt,ami ugye nem tudja a feature-t.
Ellenkezõ esetben bekapcsolt fiziksz' mellett szaggatni fog mint állat 😊 Így meg stabil 60 fps (vsync) meg láthatóan müxik is.
Kevés azon játékok egyike, ami bármikor, és bármennyiszer indítom el, le tud kötni.
Jöhetne igazán a második rész. Vagy legalább valami hasonló stuff. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Next PC upgrade: 2022
Ez a játék is csõben játszódik mindvégig?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Next PC upgrade: 2022
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 VIETNAM
A kép készítése után egy sniper lelõtt a map másik végébõl.
One shot one kill
Mortar strike.
Távolról futottam rá a tankra és robbantottam.Sokoldalúbb a sniper mint más multis játékokban.
Sztem jó kép.
Ez a pillanat sem ritka.
Amennyiben tetszetõsek a képek teszek még.A legjobb mapok pont lemaradtak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kipróbáltam a demot, cím alapján vonzó lett számomra, de sajna a megvalósítás gyengécske! Aki a grafika miatt játszik, ne kezdjen bele! Unalmas perceket azért kitölti! 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
De és is csináltam screenshotokat a játékból, a textúrák részletessége csak így jön át.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szerezz szévgémet. 😄
@Maxtreme
Én is kipróbáltam, és sztem nagyon állat a game ezzel a grafikával. 😊Nekem megvan eredetiben a PS2-es port, de amúgy azt hiszem Box-ra csak 1 éves késéssel, 2006-ban jött. Az én mostani gépemen fullmaxon megy reccenés mentesen, de a 2006oson aligha ment volna. 😄 Még az alap PS2-es is eléggé szarul ment. 😄 DE! Ennek a grafikája nagyon is jó, tetszik, fõleg a T-Rexek kidolgozottsága, és szerintem még 2011-ben is simán megállja a helyét, hát még 2006-ban mekkora cucc volt ez. Mindig is vágytam rá h ilyen graffal is végigtoljam egyszer. A karakterek kicsit torzak nekem, dehát istenem. 😄 Képeket nem küldenék, majd videóval jelentkezem.
JA, és THX a helpet Maxtreme!
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb