Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Azért az nvidia vs. ati vita sem helyén való a "Screenshotok játékokból" topikba... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Firerock
és lefizetni a játékgyártókat hogy az õ nyilvánvalóan rosszabb képességû átnevezett buta vásárlókat megtévesztõ szemétkupacukon jobban fusson mint a jobb képességekkel bíró konkurecia eszközén!?
Ez helyénvaló?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zorrobomber
Meg a Brink-ben!

SZilaJMaGGoT
Hogy mi ezzel a baj, azt inkább ne ragozzuk, nincs rendjén ez, de bele lehet törõdni...

Maxtreme

Maxtreme
Felvásárolt egy technológiát, amit nyilván nem ad a konkurencia kezére. (Az Interspar sem szállítja át a termékeit ingyen a Tesconak..) Mi ezzel a baj?

SZilaJMaGGoT
Még mindig jobb mintha konzolexklúzív lett volna...

Firerock
nem kommentálnám az nvidia üzletpolitikáját

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

fery02
Na igten, én ATI-val nem tapasztaltam ilyen 2., 3. képen látható dolgokat. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme

Maxtreme
DLC map

AtiRadish
A legutolso shot az micsudi?

Maxtreme
ATival ne is nagyon kapcsolgasd 😊
Nem. Ezt a folyamatot bármely pisix képes nv kártyán el kell végezni, mert a játékban levõ fileok már régiek, és nem müxenek együtt az újabb rendszerszoftverrel. (ill godolom az új generációs geforce-okat sem ismeri)

TaRka0107
HD4870-em van. Értem, és akkor olyan mintha a physx be lenne kapcsolva? Amúgy amikor végig toltam, nem kapcsoltam physix-et mert lassúlkodott.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Maxtreme
kapod, csak 8600GT-vel piszok lassú lesz.
A játszható sebességhez 8800GTX a minimum, de inkább gtx260.

tehát akármien nvidia vga-m van,törlöm ezt a pár fájlt és megkapom a physX-et,ha szoftver telepítve van.?
egyébként 8600gt,ami ugye nem tudja a feature-t.

pajti
<#eljen> Nagy kedvencem nekem is.

Maxtreme
Nem tudom milyen vga-d van, de ha physX-et akarsz használni, ezeket töröld (vagy nevezd át) a játék mappájából: PhysXLoader.dl, PhysXDevice.dl, PhysXCore.dl. Így a game a feltelepített rendszerszoftver komponenseit használja, nem a sajátját.
Ellenkezõ esetben bekapcsolt fiziksz' mellett szaggatni fog mint állat 😊 Így meg stabil 60 fps (vsync) meg láthatóan müxik is.

TaRka0107
Úúúú, ez fasza game, fel kéne tenni!😄

lolSL
A Prey2-ben lesz hasonló mozgásra lehetõség.

Maxtreme
Mirror's Edge

Kevés azon játékok egyike, ami bármikor, és bármennyiszer indítom el, le tud kötni.
Jöhetne igazán a második rész. Vagy legalább valami hasonló stuff. 😊

Rage47
tetszik a multija?
Kongy
Assassin's Creed Brotherhood

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

grebber
Homefront

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Meg hozzá tenném h lassít a játék folyamatosan. Az elsõ 1 órában nagyon sok a kötelezõ gyaloglás... És mindig mindenhova csak a többiek után mehetsz...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

fery02
Köszönöm!

grebber
ÁÁ abból is a rosszabbik fajta. Addig nem mehetsz tovább amíg a társaid be nem érnek és õk rúgnak be ajtókat õk kúsznak át elsõnek.Addig te tovább sem mehetsz szóval még sietni sem lehet.Biztos csak így tudták elérni az 5 órás gameplayt<#levele>

fery02
Egyetlen egy kérdésem van csak. Tudom, minimális utánajárással járna, de te biztosan tapasztaltad, tudsz nekem válaszolni.

Ez a játék is csõben játszódik mindvégig?

Kongy
Ja, hasonló. Bár ez jobban fut. UE3-hoz képest 2011-ben nem vmi csúcs, pláne a Bulletstorm fényében.

TheGrinder
Olyan grafikája van kb. mint a BIA: Hell's Highway -nek. Gondolom UE3 motor megy alatta.

Kongy
Grafika nem rossz sztem. Tûrhetõ. Egyszer végigvihetõ.

TheGrinder
Kipróbálom, csak nem eredetiben, mert 11k -t nem ér. Annyiból már tudok venni 2db CoD:MW -t.

grebber
Hm érdekesnek tartom ezt a felfogást ha valamit csak azért nem próbálsz mi mert más lehúzza.

TheGrinder
Grafika csunyácska. Metacriticen is lehúzták, + drága is, szal eredetiben felejtõs.

grebber
Egynek jó ,meg rövid is!

TaRka0107
Megéri feltelepítenem?😊

grebber
Homefront

Maxtreme
Oblivion

persze tetszett-)) ne szégyeld megosztani velünk^^
The Protector
Kedvcsináló képek.
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 VIETNAM

A kép készítése után egy sniper lelõtt a map másik végébõl.

One shot one kill

Mortar strike.

Távolról futottam rá a tankra és robbantottam.Sokoldalúbb a sniper mint más multis játékokban.

Sztem jó kép.

Ez a pillanat sem ritka.

Amennyiben tetszetõsek a képek teszek még.A legjobb mapok pont lemaradtak.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

STREEX
Assassins creed brotherhood

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

dante3
Chernobyl Terrorist Attack

Kipróbáltam a demot, cím alapján vonzó lett számomra, de sajna a megvalósítás gyengécske! Aki a grafika miatt játszik, ne kezdjen bele! Unalmas perceket azért kitölti! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Kongy
Nos, íme itt van a King Kong Game - Gamer's Edition mozgásban!

De és is csináltam screenshotokat a játékból, a textúrák részletessége csak így jön át.

Bence94
sm 3-ra mondani példát nekem mindig a splinter cell chaos theory ugrik be! ott volt sm 2 és sm3 ,ég és föld a különbség.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Kongy
2006-ban Shader Model 3.0... nagyon gyerekcipõben járt. 😄 A mai gamek is ezt alkalmazzák DX9c-ben legalábbis.

Kongy
@Shep

Szerezz szévgémet. 😄

@Maxtreme

Én is kipróbáltam, és sztem nagyon állat a game ezzel a grafikával. 😊Nekem megvan eredetiben a PS2-es port, de amúgy azt hiszem Box-ra csak 1 éves késéssel, 2006-ban jött. Az én mostani gépemen fullmaxon megy reccenés mentesen, de a 2006oson aligha ment volna. 😄 Még az alap PS2-es is eléggé szarul ment. 😄 DE! Ennek a grafikája nagyon is jó, tetszik, fõleg a T-Rexek kidolgozottsága, és szerintem még 2011-ben is simán megállja a helyét, hát még 2006-ban mekkora cucc volt ez. Mindig is vágytam rá h ilyen graffal is végigtoljam egyszer. A karakterek kicsit torzak nekem, dehát istenem. 😄 Képeket nem küldenék, majd videóval jelentkezem.

JA, és THX a helpet Maxtreme!

Maxtreme
áhh, még rosszabb.

grebber
Azt vettem én észre hogy még véletlenül sem<#levele>

tototto
ez a quake nagyon izgat, nem emlékszel nagyjából miket kéne összevarázsolni hozzá, nagyon végigszeretném vinni újra hasonló graffal mint a tied 😊

Ha már itt járunk, akkor megkérdezem tõled Maxtreme, hogy a GTA 4 EFLC optimalizáltabb mint az alap?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb