Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én néztem régebben az alap STALKER magyarítással és hiányosan fordított sok szöveget.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nekem maxon nagyon szarul ment. Pedig 4 magos phenom, meg HD4870-em van😄
(mondjuk lehet hogy a patch miatt, mert utána lett szar😄)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A brutál géppel rendelkezõknek szebb a high beállítása vagy a maximum grafja mint mondjuk egy kevésbé jó gépen?
Értem azt h egy 8800GT meg egy 295GTX High beállításoknál is van különbség kinézetre(fps-ben mindenképp)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindenesetre Boiling Point-ot eléggé meg lehetett unni (emlékszem 3x kezdtem neki a játéknak, de sohasem fejeztem be, szerintem egyszer se jutottam el még a közepéig sem a sztorinak), ránézésre pedig ez nem csak grafikára tûnik olyannak, hanem játékmenetre is.
Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Voltak részek, amiket egy az egyben átvettek a F.E.A.R.-bõl, de szinte jelenetre pontosan. 😄