Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nem birod befogni a pofád és képet linkelni a kedvenceidbõl, mondjuk a shiftbõl, ha már annyira ajnárázod?
Forza.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Meg a belsõ nézet a másik halálom nem érzem a pályát.
Ez a két dolog tart vissza a valóságban is hogy elmenjek jogsit letenni.
Robogóval szörtyögök csak már 6 éve azt legalább érzem igaz csak 90-el tud menni😄
Next PC upgrade: 2022
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
és a vezetési élmény sincs olyan jó, csak sok a pálya meg kocsi amit állítgathatsz. de játéknak a grid is jobb volt
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Aztán csak hogy kép is legyen.
Singularity

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Lehet csak ezért is meg kéne bocsátanom a néholi autoaim-ot a játékban és kipróbálni. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerintem nagyon jó kis játék. Talán ez volt az egyetlen gém ami tényleg áttudta adni a káosz hangulatot. Mivel sandbox így New York Manhattan szigete teljesen bejárható. Érdekes látni mikor az egyik városnegyed az egyik pillanatról a másikra megváltozik. Olyan epikus csaták zajlanak a játékos, hadsereg és a fertõzöttek között hogy öröm volt nézni. A grafika erõs közepes de szerintem néhány jelenetnél ennek örülünk.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
havertól megvettem kemény 500 FT-ért 😄 Így hát rálestem már milyen pisixel. Egész sokat dob rajt.
Mondjuk szerintem ahhoz az 1%-hoz tartozok akinek tetszett ez a játék (bár eleinte anno nekem sem) 😊
Vannak rettenetes pillanatai, de alapjába véve szerintem hangulatos.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
ahogy elnézem még mindig Adriana Limát használják Alyx helyett pedig inkább azt kellett volna kipofozni mert ez a ribi sok embert idegesít
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A hd modeleket LE LEHET cserélni az eredetikre is, szal akinek nem tetszik az új Alyx (Adriana Lima.. Am az elején a szereplõknél is az Õ nevét írják 😊) )azoknak nem kell használni.
Hát ja. Ebbõl lassan tényleg "film" mod lesz oylan durván néz ki 😊
Mint a képeken látszik, került a játékba iron sight is. 😊
Grafika téren meg szintén néhány új dolog, katt
Egyetlen hátránya a méret, 20gb 😄