Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
gyíííí!
híres vagyok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

arty
akkor miért kell folyamatosan hazudni? ráadásul egy screenshot topikban?

miért nem birod befogni a pofád és képet linkelni a kedvenceidbõl, mondjuk a shiftbõl, ha már annyira ajnárázod?

Forza.

lolSL
orly?

Firerock
úgy tûnik😊

arty
te TÉNYLEG bedõltél egy büdös trollnak ?? 😄

Forza.

arty
mondja a gyökér troll, aki talán még videon se látott konzolt, nemhogy forzát 😄

Forza.

Firerock
hát,aki kormányt vesz és megteheti annak azt ajánlom hogy g27-t vegyek,ég és föld,külön kategória,van g25-7 és vannak a pc kormányok😊teljesen más,én 5évig játszottam különbözõ logitech kormányokkal,most megvettem a g25-t és szinte csak autós játékkal játszok azóta😊 Bár a kuplungot és a h-váltót csak TDU-ban használom,a 900fokot meg még sosem használtam.

TaRka0107
Ki kellene próbálnod rendes kormánnyal, amihez van H-Shifter, kuplung, +900fokos fordulási szög a kormánynál. Én meg pont a belsõ nézetet szeretem, meg alig várom már, hogy letegyem a jogsit😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Én anno akkor vetettem el a kormány ötletét amikor még a Colin 2 volt a mneõ és havernál voltunk.Mondta menjek egy kört.Az a kör volt vagy 1 órás faltól falig bokortól bokorig.Egyszerûen nem éreztem.
Meg a belsõ nézet a másik halálom nem érzem a pályát.
Ez a két dolog tart vissza a valóságban is hogy elmenjek jogsit letenni.
Robogóval szörtyögök csak már 6 éve azt legalább érzem igaz csak 90-el tud menni😄

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Mivel azokat G25-el kell tolni, vagy hasonló kaliberû kormányokkal. Amúgy nem nehezek azok se.

grebber
Hát ezt a vezetési élményt nekem mondhatód én nem tudom mi az soha nem vezettem valóságba kocsit így nem tudom mire gondolsz.Nekem szinte minden autós game tetszik kivéve amikhez debil vagyok rfactor a simes társai.

Firerock
ha a Shift 2-nél rosszabb akkor az valami elképeztõ játék lehet,nemtudtam hogy ezt a szemétkupacot lehet ûberelni

lolSL
shift 2-ben 2 versenyt végigtolsz pc-n amíg a forca menüjén végigverekeded magad és betölti az elsõ pályát
és a vezetési élmény sincs olyan jó, csak sok a pálya meg kocsi amit állítgathatsz. de játéknak a grid is jobb volt

Firerock
trolling failed:/

Evin
A Forza 3 magyarul jött ki.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Firerock
nemis,mert nincs hozzá magyarosítás:/

grebber
Khm <#taps><#taps> Már csak a HDD-set kell és happy minden!

grebber
Hát pedig a boxos haver nem igen szokott sokat játszani de õ azt mondja hogy ilyen hoki nfs meg tdu 2 meg stb a nyomába sem ér semmiben.Én hiszek neki.Max ha majd tapasztalom élõbe én is hogy valóban jó vagy rossz vagy leoltom vagy egyetértek vele.<#taps>

Aztán csak hogy kép is legyen.

Singularity

szerintem egyáltalán nem nagy szám a játék unalmas...már az elején az összes autoval lehet menni...semmi kihivás...ráadásul a sebességet nem is érezni benne...csak nagy a reklámja meg jo a grafikája ennyi
báttyó02
ánis így gondoltam,tény hogy fps-ekben jobb az egér,viszont minden másban sokkal kényelmesebb gamepaddal. kb 2nap alatt hozzászoktam

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grebber
Azt már csak azért se tenném mivel mire megtanulnám a gamepados görcsölést úgy hogy az ne legyen göcsölés idegbaj határán lennék.Azután meg nem tudok elélvezni hiszen nincsenek jó gondolataim<#idiota>

báttyó02
hát pedig téged "ismerve" minden második játéknál elélveznél

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grebber
Nem egy játékért akarok boxot szerezni.

arty
gondolom a 3 ezer forintot sajnálnád rá... idióta

Forza.

grebber
Ha valaha feltörik az abox 360 slimet ez lesz az elsõ autós game amit nyomok majd boxon az tuti.Haverom nagyon ajnározza.

arty
Forza Motorsport 3 - egy idõre az utolsó adag

Forza.

arty
Forza Motorsport 3 - part2

Forza.

arty
Forza Motorsport 3

Forza.

fery02
UUUU, most nézem azt a golyószórót. Abban a környezetben nagyon durván megcsapott most vele hirtelen az Unreal hangulat.
Lehet csak ezért is meg kéne bocsátanom a néholi autoaim-ot a játékban és kipróbálni. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Maxtreme
Tdu2

Ryder62
Prototype

Szerintem nagyon jó kis játék. Talán ez volt az egyetlen gém ami tényleg áttudta adni a káosz hangulatot. Mivel sandbox így New York Manhattan szigete teljesen bejárható. Érdekes látni mikor az egyik városnegyed az egyik pillanatról a másikra megváltozik. Olyan epikus csaták zajlanak a játékos, hadsereg és a fertõzöttek között hogy öröm volt nézni. A grafika erõs közepes de szerintem néhány jelenetnél ennek örülünk.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

CalebJoe
ez a játék nagyon rossz átvittem vagy 2 pályát oszt elég is volt de a grafikával nincs baj
RatBaG
4. kép: dicsak, hármasikrek! mengele elalélna a gyönyörtõl...

Per Aspera Ad Inferi.

Maxtreme
Darkest of Days

havertól megvettem kemény 500 FT-ért 😄 Így hát rálestem már milyen pisixel. Egész sokat dob rajt.
Mondjuk szerintem ahhoz az 1%-hoz tartozok akinek tetszett ez a játék (bár eleinte anno nekem sem) 😊
Vannak rettenetes pillanatai, de alapjába véve szerintem hangulatos.

STREEX
Bulletstorm

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

arty
Midnight Club LA (x360, teszt!)

Forza.

berczely
Szép ótók!

tototto
akkor már inkább vedd meg boltban az orangeboxot és regeld be steam alá a játékokat, úgy olcsóbb 😊 pl itt

pajti
Shift2

Maxtreme
..pedig még le is írtam...

6k? az nagyon megéri 😊 anno 1990-ért vettem a tacskóba.

CalebJoe
úgy látom 6000-be van a Steam-en lehet meg kéne már venni.
ahogy elnézem még mindig Adriana Limát használják Alyx helyett pedig inkább azt kellett volna kipofozni mert ez a ribi sok embert idegesít
Shep
Franc megeszi nekem csak HL2 van eredetibe, 64 -es rendszer és a többi hiányzik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt tudom, de igénytelen benne a karakter kinézete a cigánykerékszerû repkedést meg már nem is említem. Annak idején elkezdtem azzal a moddal játszani de a raktáras pályán abbahagytam, mert nem bírtam a zöld ruhát és levegõben pörgést. Azért ez mégsem a Mátrix.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
aham. eredeti hl2/ep1/ep2, 4gb ram, meg 64bites os.

Shep
Még mindig Orange box kell neki meg 64 bit? (Szívesen végigvinném megint)

Maxtreme
Ja még annyit, (mert ez szokott lenni)
A hd modeleket LE LEHET cserélni az eredetikre is, szal akinek nem tetszik az új Alyx (Adriana Lima.. Am az elején a szereplõknél is az Õ nevét írják 😊) )azoknak nem kell használni.

Maxtreme
A napokban láttam hogy frissült a hl2 cm mod, gondoltam meglesem mit tudnak még újítani az eddig is gyönyörûen összehozott látványvilágon. 😊
Hát ja. Ebbõl lassan tényleg "film" mod lesz oylan durván néz ki 😊

Mint a képeken látszik, került a játékba iron sight is. 😊
Grafika téren meg szintén néhány új dolog, katt
Egyetlen hátránya a méret, 20gb 😄

Maxtreme
több repkedõ bizbaszt már megoldották nagyon régen 😊 (element of style nevû modnak nézz utána yt-n 😄)

TaRka0107
<#eljen>

SZilaJMaGGoT
Hát a 3ik részbõl inkább ne is legyen! :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)