15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Maxtreme
    gta folyt:

• mester1987
    Főleg, hogy 15 GB-ot foglal, amibe ugyanaz a Liberty City van. Na jó 3-3 Gb-ot fejezetenként plusz az alap GTA-áé lenne.

Amúgy az alap IV az igazibb.
  • Shep
    Hát hog őszinte legyek nekem sem nagyon tetszett, igaz végigvittem, ahogy a 2 kieget is de annyira nem fogtak meg, volt pár jó küldetés de ennyi.
  • broman191
    Egyetértést fogsz kapni... :) A GTA IV sajnos összességében szürke és lapos lett, túlzottan is eluralkodott a fejlesztőkön a szürke nagyvárosi hangulat, és a hideg kelet európai rosszfiú érzés...reméljük az V esetében ez már nem lesz jelen. A Gay Tony szerintem ezerszer többet ér egymagában, a küldetések sokszínűségét és fílingességét tekintve, mint az egész GTA IV alapjáték...hiba volt pont a Tony-t kihagyni anno! :)
  • Maxtreme
    Megmondom neked őszintén (ezért most mit fogok kapni :) ) nekem már az alap gtaiv sem különösebben jött be. Egy a sok közül, igazából a rohadt nagy hype volt csak körülötte. Igényesen össze van rakva, becsületes iparos munka, de számomra nem több.
  • Shep
    Állatul néz ki, kár hogy a játék már nem ennyire jó.
  • Maxtreme
    bazd most nézem ez q rva feltöltő oldal lekicsinyítette a képeket..
    Remélem hamarosan megjavul a noob.hu
  • Maxtreme
    mert közben lőttem rá fxaa-t, és vmiért nem írta ki a fraps (gondolom bug v nemtom) viszont a képmentő funkció működött.
  • arty
    kinti képeken miért nincs fps?
  • Maxtreme
    Most hogy kijött a "meleg Tóni" honosítása, mondom nekiesek, anno úgy is kimaradt :)

Pár kép:

• mester1987
    Kane & Lynch: Dead Men #2

Igazán jelenthetnének már be a filmről valamit, de mint tudjuk Bruce Willis a Die Hard 5.0-val elfoglalva, Jamie Foxxról pedig semmit.

• mester1987
    Kane & Lynch: Dead Men #1

• grebber
    Kár hogy hanyagolják ezt a Chrome Engine 4-et is pedig tud ez szép is lenni!
  • Maxtreme
    Sniper Ghost Warrior

Nekem is megjött hozzá a kedvem :))
  • grebber
    Akkor ide is leírom.JÖN PC-re!
  • AnarchoiD
    Ugye bejelentettek, hogy az uj FS -t nemcsinaljak meg pcre csak konzolokra, a pc-sek kapnak GRO -t Ghost Recon Online -t .. ennek a betajabol vannak akepek

Ingame reklam ;)

ha nem ilyen emberetelen idoben lenne (oceaniai ido szerint) online a szero talan jobb kepek is keszultek volna de szetmegy a fejem ;)

• CalebJoe
    Váratott magára vagy 16 évet hogy végre legyen egy új Rayman de megérte, az egyik legjobb és legváltozatosabb platform játék
  • berczely
    Rayman Origins
    Elég semmit mondó képek sikeredtek, DE a játék szuper! Szépek a pályák, kellemes a zene, pörgős a játékmenet, sok izgő mozgó ficergő izé, pontgyűjtögetésért feloldható karakterek + pályák. Alig bírtam abbahagyni!

• mester1987
    Az nem izgat, csak ne szólja le a senki a mésikat.
  • CalebJoe
    Gondoltam hogy felhúzod magad, csak furcsa nekem ez a felbontás olyan mintha függőlegesen lenne a monitor és úgy készült volna a kép nyúlt az egész ennyi.
    Amúgy meg lehet hogy régebben járok ebbe a topikba mint te, azért menjek el mert leírtam egy hülye poént, egyébként meg nem groteszk a játék.
  • mester1987
    "Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
    Nem jössz be többé és mindenki boldogabb..."
  • mester1987
    Mert?
  • CalebJoe
    inkább a felbontás groteszk
  • mester1987
    Clive Barker's Jericho és a groteszkek :D

• mester1987
    Akkor nem csak nálam ilyen setét
  • broman191
    Eléggé megcsúszott a feljesztő srácok keze a kontraszt csúszkán.
  • Maxtreme
    Ridge Racer Unbounded

• mester1987
    Én a magyar verziójút toltam, de az 1.2.0.0-s az exe-jű, de nem sok javulás volt megjelenés óta.
  • broman191
    Az update 3-mal toltam, azzal már kevésbé játszhatatlan, mint ahogy rémlett régről... :D
  • TaRka0107
    Én is várom a 2. részét, de csak júniusban jön.
  • Maxtreme
    A patcheket érdemes hozzá felrakni, elvileg sokat javít a játékmenet (illetve az MI-n) is. :)
  • mester1987
    Igen azt énis, a CryEngine 3-mal fajha lesz meg a vidik alapján is jól fest a Sniper Elite V2 mellett.
  • broman191
    Körülbelül. :DD Nemsokára jön a második része, immár CryEngine 3-mal, ígérik hogy a grafika mellett a MI is javulni fog... Bár nekem az első rész grafikai színvonala megfelelne még mai szemmel is, csak a MI javuljon, mert olyan tényleg mint valami 10 évvel ezelőtti rettenetben... :D
  • mester1987
    Ebbe a játékba úgy mér be az enemy, mint a Skynet xDD
  • broman191
    Sniper: Ghost Warrior

• CamelX
    Az Aston leírásának fordítását komolyan gondolták?
  • mester1987
    Need for Speed: Hot Pursuit [2010]

"Egy kis ökörködés a vadonba."

• Panzeradler #10946
    Dragon Age 2

• mester1987
    Need for Speed: Hot Pursuit [2010]

• mester1987
    Bizony ám, bár ez Cameleon engine a HP-ban is szép, amire Frostbite-t hittem, de az az élsimítás igazán kéne bele :)