15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#10581 -
#10580 ez a kártya bentvan a pécében, az xbox hdmi kimenete ennek a hdmi bemenetére van kötve, majd a pécés videokártyám hdmi kimenete van a tévére/monitorra kötve. ennél olcsóbb megoldást nem találtam - tulajdonképpen semmiféle megoldást nem találtam ezen kívül, ami itthon is kapható
profi cuccok vannak, 80-100ezres árcetlivel :(
esetleg a komponens kimenetet lehet ilyen olcsobb digitalizáló kártyák komponens bemenetére vezetni, de az nem ad túl jó képet (analog), max youtube videok készítéséhez lesz jó, screenshotokhoz kevésbé -
#10579 Olcsóbb megoldás nincs? Ezt hogy kötöd a boxhoz? Amúgy nekem 40K-ért ajánlottak valamit, amivel fel lehet venni videót. -
#10578 vettem egy ilyen hdmi capture kártyát - amit sajnos holnap vissza kell vinnem, mivel a ps3 képét nem eszi meg sehogyse, nomeg a leírásban ígért 1080p sem megy neki :(
minden kép "mozgókép", azaz autóbemutató, replay vagy éppen játék közben van lőve, egyik sem leszámoltatott fotómód. azt azért hozzá kell tennem, hogy a méretezés 750 pixel szélesre sokat kitakar a képi hibákból, így szebbenk látszik :)
Forza Motorsport 1-2-3-4 (összehasonlítás, 1280x720, 1:1 in-game kép)
-
#10577 Ezeket hogy csinálod? Fotó moddal? Utána hogy töltöd át gépre? -
CamelX #10576 Fszér nincs legalább hasonló játék PC-re?? Ott a Shift2, még az is lehúzhatja magát a budin ehhez képest, főleg hogy az add-on classic autókat nem is lehet career-ben rendesen kihasználni. Pályákról nem is beszélve. Eskü, úgy kéne szikével leoperálni kezem G27-ről ha ezzel tolhatnám :D -
#10575 ?? :)
Forza Motorsport 4
-
#10574 Önirónia? -
#10573 -
#10572 akkor még rakok bentlyről, elég sokat csináltam, nekem is nagyon tetszenek a hőskor autói :)
Forza Motorsport 4 (vegyesen autovista, ill játék közben)
-
#10571 Azanyját! De jó hogy vettem boxot, ki is fogom próbálni. -
CamelX #10570 Boka lefosása in progress :o done... főleg bentley :O -
#10569 duke nukem forever
-
#10568 duke nukem forever
-
#10567 Forza4 (autovista mód, bejárható, nézegethető modellek)
-
#10566 Jobb! -
#10565 Ez ilyen wow féle star wars köntösben? -
#10564 Star wars: The old republic
-
#10563 Star wars: The old republic
-
#10562 pont ilyen kamuképek miatt néztem rá egyáltalán a demora :)
IGAZI, esgés által lőtt képeket szeretnék látni! -
#10561 Take On képek! -
#10560 utolso off: akinek megvan az eredeti, teljes, tenne be képeket a Take on Helicopters-ből? :) -
#10559 demo volt!! steamről szedtem, 5 gigás pakk - nemár a demoban is van "védelem" :O -
#10558 csak másolásvédelem -
#10557 negativ reklám maguknak? idioták? -
#10556 2012-ben már nem... vagy csak minimálisan XD -
#10555 Hazudsz ! -
#10554 az eredeti sokkal szebb, kipróbáltam haveromnál. A warez butítva van, de ezek szerint a demo is. Az eredetinél tű éles textúrák és sokkal több tereptárgy van. -
#10552 Take On Helicopters (majdnem minden maxon/high-on, inkább csak elrettentésül és bosszúból, amiért 5 gigás volt a demo)
-
#10551 Star wars : The old republic
-
#10550 Trine 2 utolsó adag.
-
#10549 Gyönyörű képek! -
#10548 Trine 2 ismét
Egyébként tényleg kevés az ilyen stílusos és szép látványvilággal megáldott játék! :)
Csak sajna nemsokára a végére érek :( :) -
#10547 Jah, felőlem .... :)
No még egy :
-
#10546 Mit nem lehet ezen érteni? A képek alapján széép! Akár PC-s GT5 is lehetne grafikában. -
#10545 Hogy mit parancsolsz ? :) -
#10544 Na mivan elkészült a PC-s Gran Turismo 5? -
#10543 C.A.R.S.
-
#10542 Valami kegyetlenül odab4sz hogy a látványvilága milyen stílusos. :) -
#10541 Nagyon jó játék! Sokáig elvoltam/vagyok vele! :)