5506
szerinted?!
  • Zsolo007
    Ezt te írtad vagy másoltad valahonnan? Fergeteges, megrázó, és tanulságos, jól bemutatja az élet körforgását.
  • Audrey
    Kérlek, olvasd el a Halál után-i topikban a 244-et...
  • Audrey
    Jó érzékelni, hogy vannak nyitott emberek. Te ilyen vagy.
  • Zsolo007
    Ez igaz, talán velem van a gond mert túl sokat feltételeztem abból az egy mondatból, talán csak az általánosítást láttam ki belőle.
  • Audrey
    Mire gondolsz?
    Azok az emberek, akik nem viselik a tisztességet, roppant nehezen tűrik a tisztességes környezetet.
  • Zsolo007
    Jónak jó csak a világ nem ilyen egyértelmű, sajnos :(
  • Audrey
    n-el a nekem...
  • Audrey
    Mekem az aláírásod tetszik nagyon...
  • Zsolo007
    Ebben van valami, hiszen akiknek volt már halálközeli élménye az teljesen megváltozik, legalábbis ezt állítják.....
  • Tikal #681
    Halj meg először hogy aztán igazán élj :)
  • Audrey
    naszóval..ne térjünk el a tárgytól, az élet értelméről, nem mikikééről akartunk beszélni.
  • Zsolo007
  • Tikal #678
    létre sem kell őket hozni, az az igazi tudás :)
  • Tikal #677
    most válaszoltad meg :)
  • ivjoe
    Azért írtam a saját fegyvert, mert a Gumiban egyszerűbb lett volna a dolga. Itt ha a gumis módszert próbálná...
  • ivjoe
    Csak nekem!
  • Zsolo007
    Egy fontos kérdést azért még feltennék még mielőtt nem foglalkozom veled :)

Te ennyire hülye vagy vagy csak tetteted hogy másokat felhúzz (persze ebben az a vicces hogy mást nem húz fel a te hülyeséged, de nem ez most a lényeg)
  • Zsolo007
    Imádom ezt a csávót :) Olyan édes hozzászólásai vannak, mindíg jókat nevetek rajtuk.... :)

#666: Értem de mégsem....Ha ez az amire gondolok akkor ő nagyon félreértette a storyt (amint azt már korábban is írtam), a gond az hogy ahellyet hogy a "saját fegyverünkkel győzne le" inkább a saját hülyeségét mutatja. Egészen magyarul mondva :) a saját kárdjába (vagy inkább a mienkebe) dől.......de asszem nem foglalkozom mikikével egy ideig ezután mert tévúton jár :) kb. 100ból 1 értelmes hozzászólása van :) de az az 1 tele van értelemmel :)
  • mikike
    szögbelővötök van?
  • ivjoe
    Hülye-e vagy még mindig?
  • mikike
    szerintem dugásra
    de hogy jön ez ide?
  • ivjoe
    Ehhh... Most látom!
  • ivjoe
    Igazam-e volt?

Na, ki mondja meg, hogy mire gondoltam a #666-ban!
  • mikike
    kibújt a szög a zsákból!
  • ivjoe
    Mikike a győzd le az ellenséget a saját fegyverével stratégiát választotta!
  • akos
    Ó, lassan kiismeritek majd ti is Mikikét. Ő az sg.hu kabala mumusa. Vele ijesztgetjük az újakat.
    Mikike mindig ilyen. Ahogy St fogalmazott: igazi konszenzusos személyiség. Mindenki egyetért abban, hogy hülye.
    :))
  • Audrey
    Mikike, hamarosan mimózára kéne változtatnod a nickedet! Ha férfi vagy, légy férfi!

A történet kicsit mélyebben szántó volt, mint ahogyan te azt most próbálod beállítani...persze, mindenki úgy értelmezi, ahogyan tudja.
  • mikike
    te is mehetsz ám a kerítéshez a szögekkel!
  • Zsolo007
    MIkike a hozzászólásaid tele vannak értelemmel.....alig bírom csodálni hogy fér ennyi értelem egy hozzászólásba......áruld el plsplsplsplsplsplsplspls
  • Audrey
    oksa, akkor nem is próbálkozom tovább.
  • mikike
    hiába próbálod tréfával elütni :(
  • Audrey
    Milyen fából faragtak téged?
  • mikike
    :(
    má késő!
  • Audrey
    Viccőőőtem, na!
  • mikike