5506
szerinted?!
-
#690 Ezt te írtad vagy másoltad valahonnan? Fergeteges, megrázó, és tanulságos, jól bemutatja az élet körforgását. -
Audrey #689 Kérlek, olvasd el a Halál után-i topikban a 244-et... -
Audrey #688 Jó érzékelni, hogy vannak nyitott emberek. Te ilyen vagy.
-
#687 Ez igaz, talán velem van a gond mert túl sokat feltételeztem abból az egy mondatból, talán csak az általánosítást láttam ki belőle. -
Audrey #686 Mire gondolsz?
Azok az emberek, akik nem viselik a tisztességet, roppant nehezen tűrik a tisztességes környezetet. -
#685 Jónak jó csak a világ nem ilyen egyértelmű, sajnos :( -
Audrey #684 n-el a nekem... -
Audrey #683 Mekem az aláírásod tetszik nagyon... -
#682 Ebben van valami, hiszen akiknek volt már halálközeli élménye az teljesen megváltozik, legalábbis ezt állítják..... -
#681 Halj meg először hogy aztán igazán élj :) -
Audrey #680 naszóval..ne térjünk el a tárgytól, az élet értelméről, nem mikikééről akartunk beszélni. -
#679 -
#678 létre sem kell őket hozni, az az igazi tudás :) -
#677 most válaszoltad meg :) -
#676 Azért írtam a saját fegyvert, mert a Gumiban egyszerűbb lett volna a dolga. Itt ha a gumis módszert próbálná... -
#675 Csak nekem! -
#674 Egy fontos kérdést azért még feltennék még mielőtt nem foglalkozom veled :)
Te ennyire hülye vagy vagy csak tetteted hogy másokat felhúzz (persze ebben az a vicces hogy mást nem húz fel a te hülyeséged, de nem ez most a lényeg) -
#673 Imádom ezt a csávót :) Olyan édes hozzászólásai vannak, mindíg jókat nevetek rajtuk.... :)
#666: Értem de mégsem....Ha ez az amire gondolok akkor ő nagyon félreértette a storyt (amint azt már korábban is írtam), a gond az hogy ahellyet hogy a "saját fegyverünkkel győzne le" inkább a saját hülyeségét mutatja. Egészen magyarul mondva :) a saját kárdjába (vagy inkább a mienkebe) dől.......de asszem nem foglalkozom mikikével egy ideig ezután mert tévúton jár :) kb. 100ból 1 értelmes hozzászólása van :) de az az 1 tele van értelemmel :) -
#672 szögbelővötök van? -
#671 Hülye-e vagy még mindig? -
#670 szerintem dugásra
de hogy jön ez ide? -
#669 Ehhh... Most látom! -
#668 Igazam-e volt?
Na, ki mondja meg, hogy mire gondoltam a #666-ban! -
#667 kibújt a szög a zsákból! -
#666 Mikike a győzd le az ellenséget a saját fegyverével stratégiát választotta! -
akos #665 Ó, lassan kiismeritek majd ti is Mikikét. Ő az sg.hu kabala mumusa. Vele ijesztgetjük az újakat.
Mikike mindig ilyen. Ahogy St fogalmazott: igazi konszenzusos személyiség. Mindenki egyetért abban, hogy hülye.
:)) -
Audrey #664 Mikike, hamarosan mimózára kéne változtatnod a nickedet! Ha férfi vagy, légy férfi!
A történet kicsit mélyebben szántó volt, mint ahogyan te azt most próbálod beállítani...persze, mindenki úgy értelmezi, ahogyan tudja. -
#663 te is mehetsz ám a kerítéshez a szögekkel! -
#662 MIkike a hozzászólásaid tele vannak értelemmel.....alig bírom csodálni hogy fér ennyi értelem egy hozzászólásba......áruld el plsplsplsplsplsplsplspls -
Audrey #661 oksa, akkor nem is próbálkozom tovább. -
#660 hiába próbálod tréfával elütni :(
-
Audrey #659 Milyen fából faragtak téged? -
#658 :(
má késő! -
Audrey #657 Viccőőőtem, na! -
#656 :(
mozst verj be egy szöget a kerítézsbe :(
-
Audrey #655 micky mouse! -
#654 hep Burn! -