5506
szerinted?!
  • Sné Zsuzsa
    Az értelme az életnek? Boldognak lenni, megtalálni a lelki nyugalmad...és tökéletesíteni magad...ötrülni és elfogadni...minden, ami pozitív!

Asszem :)
  • akos
    Mind a négy egyszerre, vagy pedig külön-külön?
  • Taibi
    Szevasztok!

Egy másik tudományos fórum címe válaszol az ebben a fórumcímben feltett kérdésre:
    Fű, joint, marihuana, zöldike...
  • mikike
    inkább csalásból
    vagy biztosításból...
  • mikike
    sztem ez kb. olyan "munka" mintha fasziként betörésekből élnék
    és talán azt még jobban is lehetne élvezni
  • Aspyrin
    én tuti, 16-18 éves koromtól 25-30-ig halálra "dolgoznám" magam, a hátralévő években pedig csak költeném a zsét
  • mikike
    én azért nem élnék abból
  • Aspyrin
    ez van, nőnek kellett volna születni
  • mikike
    ma már minden nő abból akar megélni
  • Aspyrin
    ugyanmár, ha mégsincs meg az ötös bizi legalább a mellekből had éljen meg
  • akos
    Jah. Ték. :)
  • Phat Smoker
    a jóravaló milliomos szülők meg azzal motiválják butuska bukásra álló lányukat, hogy meglesz a mell plasztika ha ötös lesz a bizi :)
    sőt még egy ajak feltöltés is szóba jöhet :D
  • Phat Smoker
    picicici rulz..olyan pont jó, marokba való :D
  • akos
    Én nagyjából szarok a mindenkori divatra. Nálam a természetesség a nyerő. Legyen kicsi vagy nagy... édesmindegy.
    Nem az igénytelen hímsoviniszta magazinok trendjéhez igazítom a szépségideálom.
  • Vlala #596
    A szilikonvölgyre gondolsz? Pedig mostanában a formás, kisebb mell és a feszes izmok divatosak. De ha valakinek tőgy kell a melle helyére, ám legyen, max. 10 centivel távolabbról beszélgetünk :-)
  • Aspyrin

[bíztat]
  • akos
    Némi iróniával értendő...
    Srácokkal most beszélgettük, hogy kezd itthon is elterjedni az a buzi ameriaki szokás, hogy 18 éves kiscsajok mellplasztikát kérnek az érettségire/ballagásra a szüleiktől.
  • mikike
    szerintem viszont:
    NE TEDD ÁKOS!
    nem éri meg!
    rámehet az egészséged!
  • mikike
    megvilágosodásig?
  • mikike
    sztem még csak gondolkodik rajta
  • Aspyrin
    Régóta hordasz?
  • akos
    A szilikonmellek.
    Ez az élet értelme.
  • Zsolo007
    Haldoklik a topic
  • progee
    más értelmét nem látom :)
  • Zsolo007
    Előre az ismeretlenbe! :) Ez benne a szép
  • HUmanEmber41st
    jó, de hova ??????,
  • progee
    az élet értelme a fejlődés kell, hogy legyen...
  • Zsolo007
  • sz4bolcs
    Én tudom, mit írtam, ha megértettél, megértettél, ha nem, nem. Nem fogom magyarázni a szavaim. Csak rögzíteni akartam a gondolataim, ha kíváncsi rá valaki, elolvassa...
  • Zsolo007
    Miért van az hogy senki sem ír a topikba?????? :(
    NIncsenek új emebrek? Vagy már új elméletek sincsenek? Vagy esetleg már mindenki leszrja hogy mi az élet értelme és a pillanatnak él?
  • Zsolo007
    Köszi a segítséget, ott volt a szemem előtt a szerkesztés gomb, mégsem vettem észre :)
  • Zsolo007
    Még igazad is lehet a mostani hétvége nagy élményvolt számomra és azthiszem valóban egy "arasznyival" közelebb jutottam az életem értelmének megismeréséhez, és elfogadásához.
  • Zsolo007
  • reménytelen
    Nos, ezek után Zsolo már megtalálta az ő életének értelmét...
  • akos
    Belépsz a galériádba, kiválasztod az albumot, megjelennek a kis thumbnail-ek, fölötte [szerkeszt], aztán pipa: kép törlése. Well, done!
  • Zsolo007
    Egy OFF topc kérdésem lenne:
    Ha a galériámba töltöttem fel onnan hogy tudom letörölni a képeket?
  • Zsolo007
    Csak most jutott el a tudatomig amit írtál .
    Forradalom? Ellenforradalom? Tudod te miről beszélsz mi ezekenk a szavaknak a jelentése? Nekem nagyon úgy tűnik hogy dobálózol mindenfélével, miközben nem is tudod miről beszélsz......
  • Zsolo007
    Azt inkább hagyjuk ki, nem kéne az neked se
  • Zsolo007
    Naná hogy megitéltük, anélkül hogy nem itélünk meg valamit nem tudok megfelelően viszonyúlni a megfelelő dologhoz! És természetesen nem elitéltük! Nincs itt szó semmilyen forrdalomról, nem vagy tisztában vele miről beszélsz. Ilyen kérdést én fel se tennék hogy van e normális, persze hogy van, nem állítottuk hogy mind a 7 milliárdan hülyék vagyunk és csak hülyébbek leszünk. Amúgy pedig értelmetlen kérdéseseket teszel fel ezekre te magad is tudsz válaszolni, ha te meg ezt nevezed a mások elé tükörtartásnak akkor valamit rosszul csinálsz..........

UI.: Valamit nagyon félreértelmeztés ha ilyeneket írsz! Vagy nem értetted meg hogy valójában mit is írtunk, nem tudhatom, kíváncsian várom a válaszod!
  • sz4bolcs
    Azért természetesen Ti is megítélitek, mi a szar, meg mi a jó... Akkor ez most forradalom, vagy ellenforradalom?
    Rossz a helyzet, jó a helyzet... innen folyik, onnan ömlik a szar, ...vagy a lekvár.
    Van egyáltalán normális? Vagy az átlag szóra használjátok a normálist? Az átlag határozná meg nektek, mi a helyes?...Van helyes?

Lehet még hosszan sorolni...