5506
szerinted?!
-
#530 OFF
A gondom az hogy nincs kivel beszélgetni angolul, így marad a CNN meg az angol nyelvű filmek , abból meg ha a hallás meg a megértés javul is beszélni még nem tudok :( -
#529 hát ja, gyakorolni kell a nyelveket ahogy mindent.. [neki is van középfoku angol nyvizsgája :] ]
[/off] -
#528 na igen ez még nagy probléma, érdekes módon angolul megértem mit mond de a magyarra fordítással már nagy gondjaim vannak.... -
#527 Nalátod így már van értelme én erre nem jöttem rá, hogy nem érzelmileg, hanem úgy érzi........ppfffff -
#526 hát hogy úgy érzi hogy ateista :)) -
#525 Hogy hogy miért? mi köze van az érzelemnek az ateizmushoz? -
#524 miért? :) -
#523 Amúgy még valamiben kérném angolos segítségét szerintetek mit jelent ez a: "Emotionally, I am an atheist." Nem teljesen értem, valami olyasmi, hogy: Érzelmileg ateista vagyok, de ennek én nem sok értelmét látom. -
#522 ÁHHH amúgymeg nem is kenem annyira az angolt, a középfokú nyelvvizsga még nem jelent semmit. Hopp nem akartam dicsekedni
De ez amúgy sem nagy dicsekvés a középfok tényleg nem sokminden, arra elég hogy nagyjából megértsek dolgokat, ha van jobb angolos (és ezalatt gyakorlottabbat értek) az nézze át pls a belinkelt oldalt és mondja meg hogy ő mit vett ki belőle. -
#521 Hát az igazság az hogy ez is csak egy újabb próbálkozás hogy megdöntsék a Darwini elméletet (ami már amúgy is elég instabil.....), és hogy bekerüljenek a történelemkönyvekbe :D.
Igazából itt nem is annyira kérdésről van szó sokkal inkább feltételezik más "logikus" magyarázat híján. A gond nem is ezzel van általánosságban is ilyennek kellene lenni a tudománynak. Tehát nem kéne teljesen a materiális dolgokhoz ragaszkodnia.
De én ezt akkor is inkább "kétségbeesett" próbálkozásnak érzem fentebb említett okok miatt. De ez szigorúan magánvélemény!!!! -
#520 a. még szerencse, hogy így kened az angolt
b. már az is valami, hogy kérdéseket tesznek fel és nem állítják, hogy a tudomány mindent tud -
#519 Már csak azért is érdekes a dolog mert ők úgy értelmezik a dolgot hogy isten csak akkor segített be amikor az evolúció gázban volt :D és annyira bonyolult a következő lépcsőfok hogy be kellett avatkoznia, hát elég nevetséges -
#518 Hát én a blikknek sosem hittem szal utána olvastam a dolgonak egy kicsit és nekem ez a neocreationism sokkal inkább tűnik egy nagy benyalásnak a vallások felé mintsem valódi magyarázat. Egyszerűen arra építenek hogy vannak lyukak az evolúciós elméletben, lyukak a fajok fejlődésében, arra nem gondolnak hogy nem minden marad fenn fosszílikusan? Így egyszerűbb hogy beletesszük istent..........
Amúgy szerintem Isaac Asimov-nak van igaza, ezt ő mondta:
"Emotionally, I am an atheist. I don't have the evidence to prove that God doesn't exist, but I so strongly suspect he doesn't that I don't want to waste my time."
Bár nem értek vele teljesen egyet mert én deista vagyok.....
Íme a forrás amit én olvastam
Amúgy érdekes dolog hogy a pápa támogatja a Darwini fejlődéselméletet! -
#517 jé, már a tudományban is kérdéseket tesznek fel -
#516 Barbie baba topic?????? Hát nem tudom ezzel mit akarsz mondani. De mind1, megígérem neked hogy többet nem fogok ilyen OFF dolgokat beírni. -
#515 hát ha ebből ilyen barbie baba topik lesz, akkor tényleg nem fogom olvasni -
#514 nyugodj meg. ha nem tetszik ne olvasd el, amúgy meg csak akkor jelzi ha be vagy jelentkezve és én speciel csak akkor jelentkezek be ha írni akarok valamit szal nem feltétlenül látom........ -
#513 küldtem üzit
oké írtam
elolvastam, írok
elolvastam...
muszáj ezt itt
talán nem látjátok a főoldalon, ha új privát érkezik??? -
#512 okk válaszoltam -
#511 Küldtem üzit! Válaszolj pls :) -
#510 Egy hazugságban nem csak annyira van benne az igazság, amekkora részét annak tagadja? -
#509 Erre kéne vmi külön topic :) -
#508 "Mert nem lehet kitalálni olyan hazugságot vagy mesét, ami ne tartalmazna igazságot."
Ez érdekes.. Nem is tudom hol kezdjem.
Ilyen értelemben nem létezik sem hazugság, sem mese.
Az igazság csak más szemszögből lehet hazugság, vagy ellentmondás, mint amelyik szemszögből igazság. Az ellentmondás magában nem ellentmondás. Ha létezik igazság, akkor annak a tagadása a hazugság. Nyilván magában hordozza a hazugság az igazságot, mert másképp nem lenne mit tagadni, de hogy ettől igazság lenne a hazugság, vagy ellentmondás? Nem hiszem.
"Avagy ha elég sok hazugságot összeszedsz, és a logikai ellentétek kiejtik egymást, megmarad az igazság."
Ez egy még érdekesebb dolog, de meghaladja a logikám. Légyszi erről írj még, ami világosabbá teszi, mert ehhez én hülye vagyok, és túlbonyolítom.
Logikai ellentét az "igaz" / "hamis"
De gondolom nem ezek ejtik ki egymást, hanem kettő hamis ejti ki egymást, ami mellett ott marad az igaz. (Szemszög szerint variálható az igaz/hamis) De ez azt jelenti, hogy a hazugságot magát tagadod, nem? -
#507 egyébként Zsolo: Írtam neked!!! :) -
#506 rossz voltam :) Nem méreteztem egy képet, mielőtt beraktam veszett jó csaj topicba, kaptam egy bűntetőpontot, hogy tanuljam meg, de azóta sem tudom hogy kell fórumra képet méretezni. :) -
#505 (csak még azt nem tudom hogy mi) -
#504 van benne valami :) -
#503 Szabolcs amúgy mi a fene az a büntetőpont? -
#502 Ez most érdekes, ebéd után összeszedem a gondolataim... -
Inquisitor #501 Javasolt utánanézni a "Mesekutatás" és a "Hazugságkutatás" tudományoknak. Lásd a "Keselyű napja" c. filmet Robert Redforddal, meg a Mesekutató csapattal. Mert nem lehet kitalálni olyan hazugságot vagy mesét, ami ne tartalmazna igazságot. Avagy ha elég sok hazugságot összeszedsz, és a logikai ellentétek kiejtik egymást, megmarad az igazság. ;) -
#500 Honnan tudok, hogy a Mézga Géza mese?
Bizonyítsd be, hogy Paff a bűvös sárkány 7 fejű!
Természetesen a mese is az igazság része, főleg, ha ilyen szép, mint Nyaci írta.
Igazság ellentmondásokkal? Talán igazság igazsággal. Az igazság is szép mese, de az emberek találták ki. Talán az UFOk nem találnak ki ennyi mesét, ugye? :)
X akták rulz. Kedvenc részem a "Hazafutás" (Unnatural) főleg a néger zene a végén: Come and go with me to that land. -
#499 Honnan tudod hogy mese? Te talán tudod az igazságot? Mivan ha az igazság ellentmondásokkal van tele? Vagy csak nekünk tűnik ellentmondásnak az UFOknak nem . Hát hiába az igazság odaát van, ennek örömére alszok is egyet :D -
#498 Tetszenek ezek a mesék, amiket írsz, az alsós unokaöcsém talál ki ilyeneket, csak ő matchboxszal, és homokvárral, bár abban nincs ennyi ellenmondás. Még csiszolhatnál rajtuk! -
#497 És majd ha mind meghaluk azt hiszik hogy itt az SGn egy szekta alakult és tömeges öngyilkosságot követtünk el. És akkor bezárják a weblapot!!!!! Ez nem történhet meg! -
#496 HÚÚÚÚÚÚÚÚ hát ez az UFOs dolog érdekes........
Hát fiúk szreintem ideje akkor bezárni a topikot!!!! Még a végén rájövünk mi az élet értelme és mind meghalunk :)
"És mi azért nem tudhatjuk meg a titkot mert még erkölcsileg 0 ák vagyunk az ők szemükben...
Még 1 érdekes dolog amit írt...
Manipulálják a vezetőink agyát az ufok hogy háboruzzunk meg ilyenek...
ha ezt az "ösztönt" hogy nagyobb területet és hatalmat szerezzünk le tudjuk vetni "mindenki" akkor elárulják a titkot.. de még nem mert a kozmosz egyensúlya olyan talpakon áll ami eléggé inbolygó... Mi emberek a "káosz urai ;)" simán 1 sec alatt felboritanánk a rendet..."
Ugye tudod hogy ez ellentmondás? Ugyanis azt mondod hogy azért nem tudhatjuk meg életünk értelmét, az univerzum titkát, mert 0-ák vagyunk erkölcsileg. Na de elmondásod szerint az UFOk tettek azzá, most akkor hogy van ez?
Amúgy azt el tudom képzelni hogy az UFOk mint magasabb szinten álló faj hozátt létre bennünket, és azért "rabolnak" el emebereket hogy figyeljék az evolúciónkat.
A háborúknak pedig a világon semmi közük sincs az UFOkhoz, ez az emberi lét olyan velejárója amit be lehetne szüntetni, csak éppen senki sincs olyan szinten hogy a keletkező űrt valamivel pótolni tudja (globálisan).
Ugyanis a háború is mint minden emberi konfliktus az energia megszerzéséről szól, kicsiben is nagyban is ez folyik az energiáért folyó verseny. És itt nem fizikai energiára kell gondolni, mint energiahordozó, hanem spirituális energiára, amire minden embernek szüksége van. -
#495 JA, bocs #488 -
#494 A hangyák az ösztöneik miatt teszik meindezt! -
#493 de miért lenne a végállomás ??? lehet hogy még van uttána 1-2 megálló.... személy szerint hiszek a rainkarnácoóban uh szerintem a vonat soha se fogja elérnia végállomást ;) -
Aspyrin #492 Tévedsz, az a végállomás. -
#491 Amúgy .. Mikike.. jó az oldal amit belinkeltél ;)
ott olvastam...
tudóstábornak tagjai szerint a világegyetem rendjét mégiscsak egy magasabb rendû intelligencia létének elfogadásával lehet a legtökéletesebben megmagyarázni?
Az az tényleg nem szabad megtudni az élet értelmét ?
Volt egy filozófus aki feltette az életét hogy megkeresse az élet értelmét... (Ez kijelentése uttán sokáig nem hallotak róla)
egy napon meg a rendörség megy ki hozzá.. mert öngyilkos lett
1 felirattal mellete :Megtaláltam....
lehet hogy ez a felsőbb intelligencia hat az agyra ?
És hogy ne tudja meg más megölnek minket ?
Nemrég olvastam egy könyvet... az UFO -kal foglalkozik Hargitai Károly
írta a könyvet... minden kongreszuson ott van és az előadásai érdekesek...
ő is gondolt olyanra hogy a kozmosz titkát az ufok örzik ...
És mi azért nem tudhatjuk meg a titkot mert még erkölcsileg 0 ák vagyunk az ők szemükben...
Még 1 érdekes dolog amit írt...
Manipulálják a vezetőink agyát az ufok hogy háboruzzunk meg ilyenek...
ha ezt az "ösztönt" hogy nagyobb területet és hatalmat szerezzünk le tudjuk vetni "mindenki" akkor elárulják a titkot.. de még nem mert a kozmosz egyensúlya olyan talpakon áll ami eléggé inbolygó... Mi emberek a "káosz urai ;)" simán 1 sec alatt felboritanánk a rendet...