5506
szerinted?!
  • Sné Zsuzsa
    Nah..ez már lehet az élet értelme :DDD Azért örülök, ha sikerál érzelmeket kiváltani az emberekbQl :D
  • Zsolo007
    Valóban, láttalak párszor és nem csinálod olyan rosszul.....főleg hogy a többi férfiembert (férfi, hol férfiak azok...) erősen idegesíted azzal hogy jobb vagy mint ők... :)
  • Sné Zsuzsa
    Jaja :DDD Nah akkor bemutatkozom...Zsuzsa vagyok az antisteam-rQl és szeretek cs-zni :DDD Ha jó kedvem van akkor kaszabolok, de amúgy nem :DD
  • Zsolo007
    Sáska a barátod :D vááá ez tetszik :) azon a szerveren szoktam gémelni :)

UI.: Tehát személyesen nem ismerem csak így neten keresztül :)
  • Sné Zsuzsa
    Csak rossz kedvem volt, így mindenhova beszúrtam, ami a kedvenc topikok között van :D
  • Sné Zsuzsa
    Ööö...izé... :DD De...akkor ismered Sáskát? :DD A barátom.

Csókollak!!!

• sz4bolcs
    Ez olyan volt, mint:

OMG!? WTF?!

Lefordítottam a #762-est kockára. :D wtf meg=What The Fuck? :D
  • akos
    Oh my god :D:DD
  • Zsolo007
    OMG? az mit jelent?
  • sz4bolcs
    OMG Source :D Én is ezt mondom...
  • Zsolo007
    Rakjuk ki bannernak :) Ez az élet értelme
  • Zsolo007
    Pedig a source az isten , Isten elcsúszott hitboxokkal is
  • Zsolo007
    Kira :)

Zsuzsa te egész véletlenül nem szoktál a sourceos antisteam szerveren nyomulni néhanapján? Már csak azért mert össz vissz 1 db női nemű egyed jár arra ritkán és hát ....öhöm.....a neve hasonlít a tiedhez :)
  • sz4bolcs
    Egyébként tegnap játszott source válogatottunk a franciák nemzeti csapata ellen. 21-9re nyertünk ellenük.
  • sz4bolcs
    A fenét! Majdnem talált, de az élet értelmében a source helyett 1.6 van írva.
  • akos
    Ez volna az élet értelme? :o)

Hát sajnos ismerek pár koczkát, akik tényleg úgy viselkednek, mintha ez lenne...
  • Sné Zsuzsa

• Sné Zsuzsa
    Köszöünöm az ajánlást, imádom a jó könyveket
  • ivjoe
    NAgy igazságok topicja!
  • Tikal #751
    Zsuzsa: Osho, az én utam a bárányfelhők utja
    Olvasd el, ha készen vagy rá, akkor alapjaiban változtatja meg majd az életed. Az első néhány oldal után talán nem fogod érteni, de ne tedd le, minden egyes mondatának hatalmas sulya van, és garantálom mire a könyv harmadához érsz, már nem birod majd letenni.
  • sz4bolcs
    Nem tudom, nem vagyok akkora Moby rajongó, csak ismerem.
  • Sné Zsuzsa
    Jajjj...My weakness....az a kedvencem...az a legszebb és a leg...jesszusom csak rágondoltam és kiráz a hideg...úgy érzem ma Moby-zni fogok....annyira örölük hogy mások is szeretik, mert sajnos eddig akárkire kérdeztem szinte senki sem ismerte...pedig annyi érzés van a számaiban, anniyra szépen fejezi ki magát..imádom.

Hallotáttok már az Everything is wrong albumot? Na azt elszúrta...de gondolom a zenék tükrözik a lelkivilágát...szegény annyira zavart, annyira fájdalomteljes...dühöngő és mélabús...van vagy 3-4 szám, ami megfogott az albumról, de a többi nagyon zavaros.

Mi a legújabb album? Meg kéne venni. Imádom, az összes zenéje megvan.
  • sz4bolcs
    Egyetértünk...

Mobyt én is ismerem, X-aktákban volt egyszer, amikor Mulder találkozott a húga szellemével, és a kamera elkezdte föllülről mutatni őket, és egy gyerek-temetőben voltak korom sötétben. Az a jelenet annyira megható volt ezzel a My weakness számmal, hogy könnyeztem rajta.
    (Nem vagyok érzelgős)
  • akos
    Egyetértünk...
    Nekem a zene úgy ahogy van, kitölti az egész életem. Nem nagyon tudok meglenni nélküle. Beethoventől Marilyn Mansonig jöhet minden - ami igényes.
    Akár itthon vagyok, akár úton valahova... mindig szól valami muzsík :)
  • Sné Zsuzsa
    Ja...néha cseppet mazoista vagyok :) De az az igazság, hogy sokszor nem azért hallgatom, hogy beforduljak, hanem azért, mert alap...szóval ezek a zenék képesek egyedül arra, hogy minden hangulatban hallgassam őket...tudnak sárba taposni, de egyben tudnak felemelni is...sőt...nagyon jó szeretkezős zene...abban is lehet érzéki és egyben durva is...szóval olyan zene, ami minden hangulatomban zene...nem tudok róla leszokni...persze nem minden Moby és Massive zene...azokból is vannak favoritok, de a pl a Mezzanine egészben bejön és akár a 100th window is
  • akos
    Massive Attack és Moby is rulz... kicsit befordítós zenék, yo az! :))
  • Sné Zsuzsa
    :)

Hát...nekem -tapasztalhattátok- az a legjobb és az segít rajtam, ha kiírom magamból a bánatom....elmondani nem szeretem, mert félek kigúnyolnak, de kiírni imádom...ha az írásomat kigúnyolják az más, mert akkor nem látom az arcmimikákat...és az nagyon sokat mond el...meg még szeretek CS-zni vagy edzeni..vagy még imádok a levegőbe ütni, de ez inkább akkor van, ha konkrétan haragszok vkire...ha ilyen hülye hangulatom vanl akkor írok....a zenében a Massive Attacket és Moby-t szeretem, ha elvont hangulatom van, ha meg dühöngeni van kedvem, akkor Slipknot...a lényeg, hogy jó durva legyen..na meg akkor Rush is szóba jöhet :) Az Enigma számomra szerelmeskedősesös :) zene :) Imádom én is :)
  • Zsolo007
    Ahogy Ákos mondta: "Az élet szivárvány. És ti egy-egy árnyalata vagytok. Én is. Tudjuk elfogadni, hogy a többi árnyalat más, mint mi magunk.
    Az élet szép:)"
  • Zsolo007
    MIndenkinek igaza van és senkinek sincs :) az élet értelme nem egy egy ember elképzelése, az Élet értelme mindannyiunk elképzelése erről, mind együtt mert egy faj vagyunk, egy bolygón élünk, csak együtt élhetünk :).
  • Zsolo007
    Én is imádom az Enigmát, nagyon jók :)

Amit Zsuzsa leírt szerintem a felnőttéválás velejárója nem? Az ember kilép a tinédzserkorból és másképp kell látnia a dolgokat, persze nem akar még menni maradna még, dehát az idő kérlelhetetlen. De valóban a szeretet a legfontosabb. :)
  • akos
    Kinek mi... :)
    Én már bő 10 éve Enigma fan vagyok. Örökzöld... nálam a zene alfa és omegája.
  • sz4bolcs
    Ja a fordó fürdő, de még a forró zuhany is rohadt jó. Zenében pedig Guns - Estranged.
  • akos
    Nekem is van, igen...
    A forró fürdő... lágy fényekkel (pl 1-2 gyertya a kád szélén), halk zene... (pl. Enigma - egyszerűen szuper, kicsit felemel, vigasztal, de kicsit mégis búskomor, borongós) és egy pohár száraz vörösbor.

:)
  • sz4bolcs
    Bár írhattam volna azt is: "Szarj egy jót!"
  • sz4bolcs
    Direkt írtam, hogy nekem. De talán neki is. :) Néha még ütni is jó vmit, de embert nem ütnék soha. Neked van ilyen?
    Egyébként nem csak 1 van. Amiket írtál azok majdnem mindegyik nálam is bejön a vörösboron kívül. :) Az hogyan?
  • akos
    Neked az ordítás... de van akinek egy forró fürdő, vörös bor... van akinek egy kiadós bőgés.
    És van, akinek egy kis önsajnálat. ;-)
  • sz4bolcs
    Úgy értem, a tehetséged nem kiváltság, ugyanolyan tartozékod, mint füled, vagy az orrod, vagy bármelyik tulajdonságod. Mindenkinek vannak rossz napjai.. Ha eleged van mindenből csak ordíts egy kurva nagyot, én rohadtul megkönnyebbülök ilyenkor, remélem neked is bejön.
  • sz4bolcs
    Szeressük egymást gyerekek! [hátracsapja a fonott tincsét] :D
  • Sné Zsuzsa
    pontosabban mondva szivárvány ...izé...bocsika :)
  • akos