5506
szerinted?!
-
Menelya #650 Szerintem hagyjad...:) Felesleges. -
#649 LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL -
#648 akkor kapcsold ki -
#647 látszik hogy te valóban kiéled az aggressziódat
sértegetést ki lehetne kapcsolni...... -
Audrey #646 -
#645 Nem ez nem fogyi fórum......
Elnéztem egy picit a hozzászólásod, mint láthatod utána reagáltam rá :)
Meg tudod ezt nekem bocsájtani? -
#644 már leírtam amit gondolok
636
én nem tom ez valami fogyi fórum, vagy mi?
-
#643 Azóta sem válaszoltál, így nem tudom min kell gondolkodnom :)
De tegyük félre a tréfát.
Úgy értettem a dolgot hogy a halál nem lehet az élet értelme, de halál nélkül nem lenne értelme az életnek, mert bármit megtehetnél, semmi sem lenne ami visszatartson....
Tehát a halál része az élet értelmének de nem az élet értelme.... :) Érted? :) -
#642 Amúgy félig igazad van, de csak félig. Elfojtani nem szabad az indulatokat mert szervi betegségeket okoznak hosszú távon. De nem is kiélni kell őket. Levezetni kell az indulatot, vagy ami még jobb ne is legyen indulat :)
A gond az a hozzászólásoddal hogy a világon semmi köze nincs a kis storyhoz amire válaszoltál......ugyanis abban egy szó sem esik az indulatok elfojtásáról.....te valamit nagyon félreértettél..... -
#641 ÉS te mit gondolsz? Az egy dolog hogy Jézus mit gondolt (vagy sokkal inkább hogy mit gondoltak arról hogy ő mit gondolt....) -
#640 Tamás 5.
Jézus mondta: Ne hazudjatok, és ne tegyétek azt, amit gyűlöltök, mert
mindenek nyilvánvalóak az ég előtt. Ugyanis nincsen semmi, ami el van rejtve,
és ne lenne nyilvánvalóvá; és nincsen semmi, ami beborított, és leleplezés
nélkül fog maradni.
(Mt 10,26; 6,1-18)
-
Menelya #639 Te meg elszomorító vagy. -
#638 baromság -
Menelya #637 Ha mindenki így gondolkodna már nem lennének emberek a földön. Gondolj csak bele: mindenk lemészárolná a másikat, csak mert eléfurakodott a dugóban, vagy nem adta át a helyét. Ha már mindenképp muszáj, éljék ki az agressziójukat a számítógépen. -
#636 hülyeség az indulatok ki kell élni nem elfojtani -
#635 Tévedtél bizony, elolvastam és abszolút egyetértek vele, ha nem így lenne nem azt írtam volna hogy tanulságos hanem valami mást, vagy esetleg semmit. Örülök hogy tisztáztuk a dolgot. -
Audrey #634 Azt gondoltam, talán nagyon nem értesz egyet a történettel, és cinikus vagy...kár, hogy a betűknek nincs hangja!
Örülök, ha tévedtem! -
#633 ???? Gúnyolódok? Nem értelek! -
Menelya #632 Ajjaj, akkor nagyon lassan fogynak a lelkek... És mi van akkor, ha valami közbejön? Olvasta valaki a Szellemírókat? Nagyon tanulságos. Vigyázzatok, ha valaki a fejetekben állandóan kritizál és kiröhög...:) -
Audrey #631 Ez egészen közel van az én véleményemhez is... -
#630 de annak is van vége.
addig kell elvileg új testbe szállnod amig meg nem világosodsz. -
Audrey #629 Te gúnyolódsz velem!! -
#628 MIn gondolkodjak? -
#627 Tanulságos...... -
#626 Ha halhatatlanok lennénk, én mindent megtennék. -
#625 inkább gondolkozz el rajta... -
Audrey #624 Az életnek értelmét találni teljesen szubjektív meló: mindenkinek más a fontos.
SZÖGEK A KERÍTÉSBEN
Volt egyszer egy nagyon rossz természettel megáldott fiú. Az apja adott neki egy zsák szöget, és azt mondta neki, verjen be egyet a kert kerítésébe minden alkalommal, mikor elveszti a türelmét és összeveszik valakivel. Az első nap 37 szöget vert be a kerítésbe. A kövekező hetekben megtanult uralkodni az indulatain, és a bevert szögek száma napról napra csökkent. Rájött arra, hogy sokkal egyszerűbb uralkodni az indulatain, mint beverni a szögeket a kerítésbe. Végre elérkezett az a nap is, mikor a fiúnak egy szöget sem kellett bevernie a kerítésbe.
Ekkor odament az apjához, és elújságolta neki, hogy aznap egy árva szöget sem vert be a kerítésbe. Az apja azt mondta neki, ezentúl húzzon ki egy szöget minden egyes nap, amikor nem veszíti el a türelmét, és nem veszekszik senkivel sem. Teltek a napok, s a fiú végre azt mondhatta az apjának, hogy kihúzta az összes szöget a kerítésből. Az apa ekkor odavitte a fiát a kerítéshez, és ezt mondta neki:
- Fiam, szépen viselkedtél, de nézd csak, mennyi lyuk van a kerítésben. Soha többet nem lesz már olyan, mint régen volt. Ha veszekszel, összeveszel valakivel, és valami csúnyát mondasz neki, megsebzed. Egy ugyanolyan sebet hagysz benne, mint ezek a lyukak itt. Hátba szúrhatsz egy embert, majd kihúzhatod a kést a hátából, az örökre seb marad. Akárhány alkalommal is kérsz bocsánatot, a seb ott marad örökre.
-
#623 akkor nagyon büdös lenne -
Menelya #622 És mi van a lélekvándorlással? Elvileg akkor az életünk értelme, hogy újra, lehetőleg "jobb" emberbe szálljon a lelkünk, nem pedig egy kaszáspókba. Mert akkor valamit nagyon elrontottunk... -
#621 hogy élvezzük -
#620 Hiába lennék hallhatatlanok, tökmind1, annál több háború lenne :) sok ember nem természetes halálban halna meg :) -
#619 LOL a halál az élet értelme? Eldöntötted már hogy milyen módon leszel öngyilkos? -
#618 A lélek halhatatlan :) A testnek pedig el kell mulnia... gondolj csak bele ha senki nem halt volna meg amiota van élet... :D -
akos #617 Ebben végül is van valami, bár történetesen rám nem igaz a dolog :) -
Fityfirity #616 Ha halhatatlanok lennénk nem csinálnánk semmit. -
akos #615 Már akiének... -
Fityfirity #614 Szerintem inkább a halál ad értelmet az életnek. -
#613 Vita nihil aliud quam ad mortem iter est
Az élet utazás a halál felé -
#612 a halál az élet jutalma -
Audrey #611 Sziasztok!
Az élet értelme- véleményem szerint- maga a tapasztalás. Az egész élet nem más, mint az a bizonyos, sokat emlegetett "út", amelyen haladni és fejlődni kell, s amelynek nem a vége, hanem a rajta való járás a célja.