Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hopp😄
Templomban ingyen blessing kérhetõ.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Bár nem pont ilyen egyszerû az út, mert a hegy belsejében, meg a föld alatt kacsázni kell kicsit, de nagyjából erre van. Felszínen sok demon skeleton és stalker van. Lejjebb meg demon skeletonok, ghostok és necrok.
Inkább mászkálósnak néz ki. Csak olyan lények vannak, amikkel egy sima drefia mappoláskor is számolni kell. A régi pentagramma cave-et átalakították és most tele van necroval. Meg van néhány blood priest, de nem sokkal erõsebb, mint a necro. A gravedigger se ütött túl nagyokat.
Ha jól látom, drága itemek se kellenek. Csak jó lenne várni, amíg teljes lesz a leírás. Aztán csapatot is lehetne csinálni.
Elég idegesítõ lények(4sqm-rõl lõnek, láthatatlanok, részegítenek), 1100-1800 xp-t adnak és jó nagyokat ütnek. Sajnos utólag rájöttem, hogy ilyenek már az update elõtt is voltak 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

A szürke necro elég gyenge és a piros se sokkal vészesebb, mint a sima necro. A kéz se nagyon erõs, csak sok a hp-ja.
Vannak még ezek, amiket nem sikerült lekapnom:
A zöld ghost gyengébb, mint az eredeti, a másik meg olyasmi, mint a wisp(kicsiket lõ messzirõl, láthatatlan, idegesítõ), csak ezt nem viszi a melee.
Ha kevés életed van és csúnyát mondasz a venore-i õröknek, akkor meg lehet halni.
És aki piros koponyás, az mindent dob. BP és összes eq a hullájába kerül.
12:23 You see a golden goblet.
It weighs 15.00 oz.
It is given to the courageous victor of the barbarian arena in warlord difficulty.
Awarded to Hentmester.
https://secure.test.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Néztem videót youtubon test szerverröl, és drefia nekem pont jó lenne, soksoksoksok vámpir, meg azok az uj lények, kb sárkány szintüek, csak drain life, meg erösebb meele sebzés, szal várom már😄
Nem volt jobb dolgom, a Guild Chat-et spammeltem tele - igaz, csak én voltam fent, így nem zavart senkit <#idiota>#idiota>
Egyébként offline train-ben nem érzékelni, hogy gyorsabban fejlõdne a distance, mint a melee. Online viszont biztos gyorsabban megy.
a login 😊
https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement
[/spam]™
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(egyébként meg nehogy már valami rákféle falja fel azt a finom kókuszt)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Most már tényleg van guild chat is. Csatlakozzatok minél többen - én is és a vice leaderek is tudnak meghívót küldeni.
Guild leírásra, ikonra, rangok nevére nem voltak javaslatok, úgyhogy gyorsan kitaláltam valamit. De ha nem jó, át lehet írni.
Ja és lehet egyéni címeket kérni, ami zárójelben jelenik meg a név mellett.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Viszont a chat-et még nem látom.