Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomorrow, July 16, we are going to release the first part of the summer update on our preview game worlds Aurora and Aurera. Therefore, both game worlds will be offline from 10:00 CEST up to 12:00 CEST approximately.

Hopp😄

CattiBrie
ha meglesz, kérünk képet! 😊
mármint ha neked lesz meg és te ülsz rajta 😊

[/spam]™

CattiBrie
de jópofa 😊 <#eljen>
de régen láttam ezeket a pixeleket 😊

[/spam]&#8482;

rroolli
Nem hinném, de freesen is be lehet lépni teszt szerverre. Depo körül megtalálható minden városban a testserver assistant, aki a "money" szóra ad 100k-t és bármennyiszer lehet kérni.
Templomban ingyen blessing kérhetõ.

Czdano
Remélem ezekbõl jut majd a cyc-hill alatti undead cavebe is 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

rroolli

Bár nem pont ilyen egyszerû az út, mert a hegy belsejében, meg a föld alatt kacsázni kell kicsit, de nagyjából erre van. Felszínen sok demon skeleton és stalker van. Lejjebb meg demon skeletonok, ghostok és necrok.

rroolli
The Gravedigger of Drefia Quest

Inkább mászkálósnak néz ki. Csak olyan lények vannak, amikkel egy sima drefia mappoláskor is számolni kell. A régi pentagramma cave-et átalakították és most tele van necroval. Meg van néhány blood priest, de nem sokkal erõsebb, mint a necro. A gravedigger se ütött túl nagyokat.
Ha jól látom, drága itemek se kellenek. Csak jó lenne várni, amíg teljes lesz a leírás. Aztán csapatot is lehetne csinálni.

rroolli
Ab'dendriel bejáratától nem messze van egy kis bánya:

Elég idegesítõ lények(4sqm-rõl lõnek, láthatatlanok, részegítenek), 1100-1800 xp-t adnak és jó nagyokat ütnek. Sajnos utólag rájöttem, hogy ilyenek már az update elõtt is voltak 😄

rroolli
60+ questnek néz ki, nem tûnik vészesnek.

HÁTEZMEKKORA 😄 Instantget. Nehéz?

&#63743;

Eléggé morbid 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

rroolli
Van új quest is a felújított drefián. Viszonylag hosszú és ilyet lehet szerezni vele:

Jól néznek ki! 😊

&#63743;

Drefia ugye Darashia melettvan ha jol emlékszem, a dombon tul, nem?

rroolli
Felújított drefia, meg néhány új lény:

A szürke necro elég gyenge és a piros se sokkal vészesebb, mint a sima necro. A kéz se nagyon erõs, csak sok a hp-ja.

Vannak még ezek, amiket nem sikerült lekapnom:

A zöld ghost gyengébb, mint az eredeti, a másik meg olyasmi, mint a wisp(kicsiket lõ messzirõl, láthatatlan, idegesítõ), csak ezt nem viszi a melee.

rroolli
Az új járkálás animáció jól néz ki hóban.

rroolli
Leteszteltem még pár dolgot:

Ha kevés életed van és csúnyát mondasz a venore-i õröknek, akkor meg lehet halni.

És aki piros koponyás, az mindent dob. BP és összes eq a hullájába kerül.

rroolli
Most már tudom, hogy ezt is menne:

12:23 You see a golden goblet.
It weighs 15.00 oz.
It is given to the courageous victor of the barbarian arena in warlord difficulty.
Awarded to Hentmester.

rroolli
Be lehet lépni teszt szerverre. Lustábbak kedvéért:

https://secure.test.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient

rroolli
Ma pont hárman voltunk 😄

CattiBrie
😄 😄

[/spam]&#8482;

Czdano
Ezen most felnevettem 😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Azt álmodtam, hogy hárman voltunk guild chat-en 😄

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Nem a kezfejek drefian 😄 tetstik a stilusa csak bincs ido a fenebe mar!😄

Mármint azok a rosszul ápolt entek? Ha õk is sok exp-et adnának, akkor lehetne õket láthatatlanul ölni <#smile>

Nekem meg idöm nincs, dolgozok késö délutánig aztán meg növel vagyok inkább , másnap ugyanez, mondjuk szerdán meg csütörtök délelött tudok majd játszani😄 aztán kidutja megint mikor sajnos, pedig van kedvem, föleg hogy jön az update.

Néztem videót youtubon test szerverröl, és drefia nekem pont jó lenne, soksoksoksok vámpir, meg azok az uj lények, kb sárkány szintüek, csak drain life, meg erösebb meele sebzés, szal várom már😄

Czdano
Általában felnézek, de nincs fent soha senki 😞

Már én is észrevettem.

Nem volt jobb dolgom, a Guild Chat-et spammeltem tele - igaz, csak én voltam fent, így nem zavart senkit <#idiota>

rroolli
leült a hangulat

rroolli
Az arany színû pajzs a guild társakat jelöli, a fehér pedig más guildek tagjait.

Valaki am eltudná magyarázni mi az az arany szinü pajzs szerü iré a nevem melett belépve? az mutatja h vice vagyok egy guildba?ha jol láttam egy g betü van rajta

Vam még rá 40 szintnyi idõd, hogy összejöjjön 😊

rroolli
Dehogynem 😄 31-es lovagomnak már 81/74, pedig csak hébe-hóba rakom be trénelni és normál szerveren van.
Egyébként offline train-ben nem érzékelni, hogy gyorsabban fejlõdne a distance, mint a melee. Online viszont biztos gyorsabban megy.

Gratu szepen haladsz 😄 nekem 82\81 kb 100soselesz😄DD

rroolli
09:18 You advanced to distance fighting level 100.

Ez is megvan 😊

CattiBrie
Lusták kedvéért mint amilyen én is vagyok:

a login 😊
https://secure.tibia.com/account/?subtopic=accountmanagement

[/spam]&#8482;

Aquir
csak ha nincs mást enni a szigeten.. megvárod amíg feltörnek egy kókuszt amit elviszel, aztán az egyiket bedobod egy nagy forró vizes edénybe, lesz husi és gyümi. A páncélját meg valamivel magadra ragasztod😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Atisz
De hát ha egyszer kell az a fránya xp 😊

(egyébként meg nehogy már valami rákféle falja fel azt a finom kókuszt)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

rroolli
Aktív a guild.
Most már tényleg van guild chat is. Csatlakozzatok minél többen - én is és a vice leaderek is tudnak meghívót küldeni.

Guild leírásra, ikonra, rangok nevére nem voltak javaslatok, úgyhogy gyorsan kitaláltam valamit. De ha nem jó, át lehet írni.

Ja és lehet egyéni címeket kérni, ami zárójelben jelenik meg a név mellett.

Betehettek vice-nak, tegnap megvettem a prémit és akkor így már megvagyunk ^_^

&#63743;

CattiBrie
Köszönöm szépen a meghívást!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Welcome to the Sagittae Hungarorum!
You have joined the guild.

:-)

[/spam]&#8482;

Aquir
oks 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Meghívtalak. Nem kerül semmibe. Ha már egyszer megvan az 5 prémiumos és sikerült megcsinálni a guildet, akkor akármennyien lehetünk.

Aquir
gratula! 😊  van egy használhatatlanul minimális druidom, csak ha semmibe nem kerül, hozzáadhatjátok azt is😊 - Remirou

rroolli
Ezért jobb õket dárdával dobálni, vagy spellel lõni. Na jó, nem 😄

Aquir
egyébként azért a földön lévõ állatkákhoz lehajolni és ütni õket elég morbid önmagában😊

Atisz
Hát, ha a Tibián kívül is van élet, akkor igen 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csatlakoztam 😊

Viszont a chat-et még nem látom.

Te még élsz? 😊