Tibia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ket perc es promotálhatsz😄

rroolli
Tévedtem, majd akkor lesz guild, amikor csatlakozott mind a 4 prémis 😄

rroolli
Megalapult a guild.
Meghívtam minden ismert magyar karaktert(legalábbis akit jegyez a minimal.tibia.hu). Nurain kivételével, mert õ másik guild tagja.

Majd kitalálhatunk nevet a rank-oknak, meg képet és leírást is lehet beállítani a guildnek.

Elvileg már most is üzemel a guild chat és 3 nap türelmi idõ van, hogy 4 prémis csatlakozzon a guildhez.

Atisz
Viccnek jó, de azért aki ismeri a képen szereplõ rákot (pálmatolvaj), az nem biztos, hogy elneveti magát, elég csak abba az igencsak figyelemre méltó képességére gondolni, hogy az egyetlen állat, ami fel tudja törni a kókuszdiót 😉

Én inkább a patkányzúzást tettem volna ki, mint állandó lvl 1-es feladatot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ejha gratula 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

<#eljen>

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Tygep
Nekem is tetszik ez a név, úgyhogy hajrá 😊

Akkor hagyszoljon, csinalhatod is es fogadom is az invet xddd

rroolli
Sagittae Hungarorum, oké 😄

Akkor felõlem lehet ilyen névvel guildet csinálni, nekem tetszik 😄

Aquir
nincs két g, két t van!😄 egyébként úgy néz ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Szóval akkor "Saggitae Hungarorum"?

Aquir
csak a "magyarok" vesz fel birtokos esetet és a "nyilai"-ra ebben az esetben semmi más szó nem mutat vagy vonatkozik ezért lesz nominative plural na 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rroolli
Nekem tetszik ez a latin "magyarok nyilai", csak ki kéne találni, hogy melyik a helyes 😄
Bár szerintem ritkán fogunk belefutni latin grammar nazi-ba 😄

Aquir
hm, akkor lehet hogy csak simán sagittae, ha csak magyarok nyilai

En a masodik melett allok, igaz fogggalmam sincs h helyes e. Ide sgre irjatok ha kesz es jott az inv

Aquir
sagittae:
nominative plural of sagitta - többes alanyaeset
genitive singular of sagitta - egyes, birtokos esete (a nyílnak)
dative singular of sagitta - egyes részes eset
vocative plural of sagitta - többes megszólító

így jobb?😊

sagittarius hungarorum vagy sagittae hungarorum?
Bár nem tudom megítélni helyes-e "nyelvtanilag"

&#63743;

rroolli
A sagittis Hungarorum libera nos, Domine!

CattiBrie
Nekem ez a Sagitta szó tetszik.
A csillagkép neve sagittarius, ami a nyilas latinul.

Guildnév:
Sagittarian
Sagittae

[/spam]&#8482;

Na srácok akkor kikéne találni a nevét a guildnek és megcsinálni név ajánlatok?(plusz én aztmondom h vagy tygep vagy rooli legyen a leader)

ami nevekre emlékszek és tetszett Carpathian Conquerors, msot felvetõdött a valamilyen hungarorum is, döntsetek és lépjünk😄

rroolli
Majd koncert közbe játszhatsz team viewerrel 😄

<#worship><#eljen>

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)

Shiwo
ha már sopronba jársz, összefuthatnánk valamikor 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Délután intézem a prémit, utána VOLT miatt korlátozottan leszek elérhetõ de felnézek majd párszor amikor elmúlik a delirium!

&#63743;

* Hungarorum tetszik .)

&#63743;

Aquir

Saggitis Hungarorum?

(Gondolom nem helyes, valaki aki tud latinul kijavíthatja, mert én sajnos nem tudok.)

CattiBrie
Gratula! 😊

[/spam]&#8482;

Hoppa belekellesz huznom lasssan 😄D

Grat 😊

Én meg igyekszem tartani a 60 lvl távolságot kettõnk között 😄

rroolli
xp rekordom royal spearrel(bónusz nélkül):

és a mai loot 😊

<#eljen> Grat 😊

rroolli
gratulálok, most már hármasával ölheted a trollokat <#eljen> 😄

Na ki érte el a level 60-at ? 😛

<#worship><#idiota>

&#63743;

😄DDDDD

&#63743;

Aquir
grat
ez mondjuk körülbelül így nézhet ki irl 😄

Shiwo
"Futok oszt csa"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Vannak már guild név ötletek?

&#63743;

Para van megvédsz!4 <#idiota>

&#63743;

rroolli
Itt voltam: térkép

Egy kis amazon hegy, ahol kb 10 amazon respel. Ez volt az elsõ karakterem kedvenc helye level 10-20ig. Az alsó szinten "traineltem" és néha felmentem megölni a többit. Volt, hogy akár 1k-t is kerestem egy nap 😄 Szinte mindig egyedül voltam.
Ezért gondoltam itt meglépni a level 100-at, tisztelegve ezzel a 16 éves énemnek 😄 Sajnos pont ott cirkált egy botter az amazonoknál, úgyhogy végül nekimentem 1 kígyónak és így lett meg.

Dizájnosan snake-el😄D gratulálok, igy elsö aurérás 100as magyarnak😄

Bobber
grat

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

rroolli
Na ez is meglett:

Tygep
Szép komótosan haladok: lvl 93, mlvl 19, dist. 95+2, shield 86

Ezt érdemes nézegetni 😊

Czdano
Játszanék egy jót, erre fel jön a vihar (=instabil net). Ki hogy áll szintekkel? :p Aktívak vagytok még remélem, lepörgött a vizsgaidõszak szóval lassan támadgatok ;D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ez szuper hír, köszi szépen 😊

Tygep
Ezektõl a raidektõl nem repesek túlzottan, de talán így sikerül midnight panthert mountolnom majd.

Aureran tudok eladni zöld djinnél is, ha vkinek esetleg olyan cuccai vannak.

rroolli
Mondjuk amikor én szavaztam anno, akkor a nagy thaisi orc raidre gondoltam, vagy az ankrahmuni ancient scarab raidre. Ilyenekbõl talán csak 1-2 volt a történelem során. Pedig jó kis látnivaló és mivel mindenkinek érdekes, a sok highlevel között meghalni se olyan könnyû.
Viszont ha berespel 10 serpent spawn banutára, akkor nem fog odajönni a fél világ és ha ott van 1-2 ember, az könnyen megszívja. Meg ezek a kis raidek nem is látványosak. A sandcrawler raid, a nomad raid, a rat raid engem pl nem érdekel. Lehet belõle naponta 5, akkor se lesz érdekesebb a játék. Ellenben a fentiekkel, azokat bírnám 😄