Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meghívtam minden ismert magyar karaktert(legalábbis akit jegyez a minimal.tibia.hu). Nurain kivételével, mert õ másik guild tagja.
Majd kitalálhatunk nevet a rank-oknak, meg képet és leírást is lehet beállítani a guildnek.
Elvileg már most is üzemel a guild chat és 3 nap türelmi idõ van, hogy 4 prémis csatlakozzon a guildhez.
Én inkább a patkányzúzást tettem volna ki, mint állandó lvl 1-es feladatot.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Akkor felõlem lehet ilyen névvel guildet csinálni, nekem tetszik 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bár szerintem ritkán fogunk belefutni latin grammar nazi-ba 😄
nominative plural of sagitta - többes alanyaeset
genitive singular of sagitta - egyes, birtokos esete (a nyílnak)
dative singular of sagitta - egyes részes eset
vocative plural of sagitta - többes megszólító
így jobb?😊
Bár nem tudom megítélni helyes-e "nyelvtanilag"

A csillagkép neve sagittarius, ami a nyilas latinul.
Guildnév:
Sagittarian
Sagittae
[/spam]™
ami nevekre emlékszek és tetszett Carpathian Conquerors, msot felvetõdött a valamilyen hungarorum is, döntsetek és lépjünk😄
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)


(Gondolom nem helyes, valaki aki tud latinul kijavíthatja, mert én sajnos nem tudok.)
Én meg igyekszem tartani a 60 lvl távolságot kettõnk között 😄


ez mondjuk körülbelül így nézhet ki irl 😄


Egy kis amazon hegy, ahol kb 10 amazon respel. Ez volt az elsõ karakterem kedvenc helye level 10-20ig. Az alsó szinten "traineltem" és néha felmentem megölni a többit. Volt, hogy akár 1k-t is kerestem egy nap 😄 Szinte mindig egyedül voltam.
Ezért gondoltam itt meglépni a level 100-at, tisztelegve ezzel a 16 éves énemnek 😄 Sajnos pont ott cirkált egy botter az amazonoknál, úgyhogy végül nekimentem 1 kígyónak és így lett meg.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Aureran tudok eladni zöld djinnél is, ha vkinek esetleg olyan cuccai vannak.
Viszont ha berespel 10 serpent spawn banutára, akkor nem fog odajönni a fél világ és ha ott van 1-2 ember, az könnyen megszívja. Meg ezek a kis raidek nem is látványosak. A sandcrawler raid, a nomad raid, a rat raid engem pl nem érdekel. Lehet belõle naponta 5, akkor se lesz érdekesebb a játék. Ellenben a fentiekkel, azokat bírnám 😄