Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért köszönöm, captain hindsight 😊



Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
erre nem kinyírtak😊 Egy kis pöcs akivel még beszélgettem is és egy idõ után nekem esett a kis köcsög spanyol. mondjuk vinni nem tudott semmit mert volt blessem de a nyaka nyúljon meg😊
fõleg hogy amúgy is pont lépni akartam de mondom még egy kicsit nyomom vagy 10 percet😊 Nem kellett volna😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jó, mondjuk POI sem kutya 😊
[/spam]™
És még a láthatatlanságra is immunisak lesznek 😊
Aztán kiderült, hogy resetelték a szervert 😄
Harold verzióban nincs? 😛
Régen megszokott volt a halál utáni mély depresszió és a trauma, hogy hú, most valami nagy dolog történt. Most ennek már nem nagyon van indokolt alapja.
Én a blessinget se javaslom, mert ha nem pvp-ben ölnek meg(hanem mondjuk kick, vagy sima bénázás), akkor fájdalmas elveszíteni 50-100k értékû "áldást". Inkább úgy kalkulálok, hogy olyan cuccokat hordok, amibõl ha netán 2-t elhagynék, akkor is jobban járjak, mint egy teljes blessing garnitúra elvesztésével. BP-ben meg éppen csak annyi mana, amennyi szükséges és nem hordok obsidian knife-t, meg blessed wooden staket, soft bootst, meg ilyeneket. Nem létfontosságú(még), úgyhogy nyugodtan vihetik a bp-met bármikor, abból nem lesz bajom.
Aki játszott már pl egy level 50, vagy netán 100-as karakterrel, az röhög azon, hogy mennyit ment vissza az xp egy level 20-as karakternek. Fõleg ha pvp-ben ölnek meg és 0-80%-ig csökken a veszteség unfair fight miatt.
Egyáltalán semmi vészes dolog nincs... Sokkal nagyobb szívás volt régen, amikor kicket kaptunk, megöltek a trollok és 2 szint visszament az akkori death penalty rendszer miatt. Most meg annyi könnyítés van, hogy még 84-esen, blessing nélkül is valami nevetséges % ment vissza pvp fight után.
Ja, és néha baromira laggol amikor szörnyeket öltem. Beloggolva Securára sokkal folyékonyabb, de Aureran a szörnyik megütöttek azért mert késõbb reagált a karakter.