124119
-
#122397 Gondolom azért van ez a szankció, hogy ne érje hátrány az embert abból, hogy később megy mainre.
Nevetségesen hangzik, de amikor elkezdtem, nekem is mondtak olyat, hogy maradjunk level 12-ig rookon, mert mainen pk-zzák a kicsiket és nem lehet fejlődni. Még mindig jobb új karaktert csinálni 10-esen, mint később rájönni, hogy sz.r van a palacsintában :D -
#122396 Hehe nekem is van egy 20as Rooki karim :) Akkor már nem kell attól félni hogy átmegy Mainre :)
Nem mintha az elmúlt 2-3 évben bármit is tettem volna :) -
#122395 sőt, ahogy lentebb olvasható " Viszont 10-től felfele már nem vihető sehova a karakter, marad örökre Rookon"
szóval nem dob át, ottragadt (: -
Noodlee #122394 -
#122393 sztem ott marad..
" It replaces Rookgaard as the beginner's island, but Rookgaard still remains accessible and players can still play Rookgaard" -
Noodlee #122392 Rookos karakteremmel még Rookon vagyok, a kérdés, hogy átdob-e valahová, pl. ha elhagyom a várost, vagy ilyesmi.
-
Noodlee #122391 FB-n próbáltam nemrég a Tibiát, azt hittem csak FB-n van Dawnport, de ezek szerint nem. -
#122390 Rookgaard helyett... Dawnport
Ahol ki lehet próbálni az összes kasztot. Bármikor bármelyikre át lehet váltani és ezzel együtt cserélődik az eq is. Egyszerű a helyzet: ha északra gyalogolsz knight leszel, ha keletre, paladin, stb. Ehhez jár a testre szabott eq és supply. Supply mind a 4 irányba csak egyszer kapható (kivéve arrow, ami időnként újra jár). EQ-ból mindig a legutolsó marad, az azelőttit elviszi a "gép".
Ezen kívül butított spellek, wandok és egyéb eszközök érzékeltetik, hogy milyen lesz majd a játék "nagyban" az adott kaszttal. Level 8 alatt nincs tárgy elhagyás a halállal.
Level 8-tól lehet menni mainre, de akár 21-ig is lehet maradni Dawnporton. Ebben az esetben megvásárolhatók éhasználhatók itt is a szokásos spellek (exura, meg ilyenek).
Dawnportról át lehet utazni Rookgaardra. Ennek pontos részleteit nem tudom, például hogy meddig lehet átmenni és hogy vissza lehet-e jönni. De ha valaki rookra megy, akkor onnan hagyományoaa level 8-9től lehet menni mainre. Viszont 10-től felfele már nem vihető sehova a karakter, marad örökre Rookon.
Ki mit gondol?
Én nosztalgikusan sajnálom Rookot és hogy a (nem létező) utódaink már nem élik át azt a kalandot, amit mi. Gondolok itt a félelmetes orc spearmanre, a troll toronyra, vagy a csontvázas cave-re.
De úgy gondolom, hogy így sokkal korrektebb a bevezető. Amikor én kezdtem, akkor még nem volt semmi, csak úgy berespeltem a templomba és azt se tudtam mi az a bunkó a kezembe és miért van rajtam dzseki. Lent sötét volt, a patkányokat nem bírtam megölni. A tudomány megállt. Ha nem találkozok véletlenül egy magyarral, nem is lépek be másodjára.
Ehhez képest az island of destiny hatalmas segítség lett. Egyedül a kaszt választás volt még mindig összecsapva, mert szinte vakon kellett dönteni. Ami elég baj, mivel a Tibia elég rendhagyó és ha a wowban, vagy a LoLban tetszett a knight, vagy a mage, akkor itt nem biztos, hogy az fog tetszeni, mert tök más, mint az összeset többi játék.
Na de most ezt is rendbe tették és jobban meg lehet ízlelni, hogy melyik kaszt mit művel a terepen. -
Noodlee #122389 Köszi :)
-
#122388 ma is láttam autót, aminek MPA volt a rendszáma.. egyértelműen Tibiás vonatkozású fogalomra asszociáltam :-) -
#122387 oké, köszi :D nekem is így rémlett, csak nem voltam benne biztos.. bár más okát meg nem láttam, hogy miért jegyeztem meg volna ilyen hülye számkombinációt (:
akkor az account azonosítom megvan, már csak az e-mail és a password kérdéses :D -
Xing #122386 Most lenne kedvem belépni hmm-et gyártani vagy sd-t tanulás közben :)
De rég használtam ezeket a szavakat... -
#122385 nekem a kezemben :)
és hat jegyű :) -
Xing #122384 Szerintem nekem is megmarad de azért beírtam 1Passwordbe :) -
#122383 Régen generált számsort kaptunk. Az enyém 7 jegyű volt, de a régieknek 6 jegyű is lehetett.
Aztán ezt az azonosítót valamelyik update-el átnevezték "Account name"-re és talán most már a user találhatja ki ezt is. (Azért talán, mert azóta nem regisztráltam accountot, nem emlékszek biztosan)
Én emlékszek még az azonosítómra. Pár éven keresztül minden nap beírtam, úgyhogy ez már szerintem megmarad a fejemben :) -
Xing #122382 Boldog születésnapot Zak! :) -
#122381 -
Noodlee #122380 -
Noodlee #122379 Nehogy hagyja a cuccait elveszni!!! Akkor inkább adja oda valakinek.
-
#122378 Boldog Noodlee szülinapot mindenkinek! :)
-
#122377 Én tegnap találkoztam Telével, de irl. :) -
Xing #122376 Nincs online ember a vip listámban :( -
Xing #122375 user error :) -
#122374 tök jó.. nem emlékszem sem az account nevemre (válaszható vagy egy számsor volt ? ), jelszavamra, de még arra se, hogy melyik e-mail címem volt utoljára megadva.. a recovery key-t meg gőzöm nincs hova tettem :D -
A Joco #122373 Cipi törölte magát mindenestől, vagyis mostanában törlik a kariját :( -
#122372 Én hagytam magamon alap cuccokat, de nem emlékszek, hogy mennyi pénzem van. -
olattila #122371 Én is olvasom ám a fórumot :) közbe hiányzik a társaság is az együtt játszás :D de azt hiszem én már örökre abba hagytam, már annyira hogy a jelszavamat sem tudom meg az account számot sem :P meg hát ha tudnám se tudnék mit kezdeni a Tibiban elölről kellene kezdjek minden :D mivel anó amikor abba hagytam szétosztottam minden cuccomat Joconak, Andrisnak meg Cipinek :DD -
TZson #122370 Sajnos jelenleg csak programozókat keresnek :/ -
#122369 Jól néznek ki azok az artworkök a tárgyalóban -
#122368 Ingyen kóla és egyéb üdítők, ingyen gyümölcsök, ingyen mogyoró.
Újságok, kanapé, xbox.
(Nem rég fejezték be a felújítást is)
Szívesen lennék community manager, német fizetésért. Bár az nem jó, mert akkor kakukktojás lennék, hiszen én játszottam is a játékkal :D -
#122367 Walkthrough: CipSoft Dungeon
-
A Joco #122366 Vissza tértünk :)))
Andrissal :) -
#122365 -
#122364 -
#122363 őőő:)
-
#122362 ööö
Random visszatekertem és fura dolgokat találtam :D
Utoljára szerkesztette: rroolli, 2014.10.30. 17:19:21 -
#122361 -
#122360 Ha vissza akarnék jönni, akkor csak prémivel. (főleg, hogy van scrollom)
Ha minden maradna a jelenlegiben, de nagyon sok időm lenne, akkor meglátogatnám az összes új várost, megnézném az új lényeket, kipróbálnám az új lehetőségeket. Összebarátkoznék néhány külföldivel és guildet alapítanánk.
Minden nap tennék fel képeket az új dolgokról a fórumra és leírnék minden újdonságot, amiről tudni érdemes (fontos változások, hova érdemes manapság menni, mit érdemes ölni, venni, stb)
És reménykednék, hogy csatlakoznának többen is.
Ha minden olyan lenne, mint régen, akkor megkeresném, hogy hol afkolnak a PG-sek és odaállnék én is. -
TZson #122359 -