Tibia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
Berselius from the North: lvl 108 (Elder) Druid Titokzatos paladin: lvl 101 (Royal) Paladin (Lonesome Greybeard: lvl 45 Elder Druid)
[/spam]™
s a második komolyabb huntocska 😊



Hiányoltam is régen, hogy csak úgy beedob a játék a templomba egy coat-al és egy club-al és mehetek amerre akarok.. úgy, hogy azt se tudom hogy kell irányítani és még egy patkányt se lehet megölni az alap cuccal 😄
Most meg mainlandig kitaposott az út és tülekedni se nagyon kell. Utána meg a felfedezéssel elvan az ember jó darabig.



Egyrészt nekem új volt, hogy amint átérek Rookra lecsap egy Demon
Hogy lenne új? 😄
Nem emlékszel, amikor tavaly(vagy ki tudja hány évvel ezelõtt), 4 órát vártunk a loginra Aurorán, aztán utána lecsapott a démon és megint várni kellett órákat?
Aurerán is csak úgy lehetett karaktered, ha átestél a démonon. Hacsak nem születtél egybõl Mainland-re 😄
Maga a quest egyébként 2011 nyarán jött be. Írtam róla egy kis összefogalaló véleményt akkoriban: #119731
[/spam]™

Rájöttem questelni kell mert az teszi érdekessé a játékot, lehetõleg wiki nélkül 😊 A monoton gyakást untam már meg. Csapat questekre meg nem is emlékszem már.
Amugy Aurera 😊

bár gondolom az elmúlt 2 évben nem sokat változott Rook, hiszen pont elõtte változott 😊
[/spam]™


Akkor most nagyon jó nekem. Kár, hogy nem játszok 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../



Catti, Heu, Mona, Mia, Kes, Krog, Tele, Tygep, Fagyi, Bredan, Crewin, Bobber, Sonic így nagy hirtelen aki eszembe jut, meg még valszeg jó páran mások is
Pl. Arcor? 😛

