124119
-
#209 Nagy baj van...
Fogalmam sincs hogy lehet varázsolni. Pls help.
Vettem spellbookot,meg a duild masteremtöl vettem 0-ás szintü spellt.
És most hogyan tovább???beraktam a depot-ba a spellbookot,s megnéztem benne van a spell,de ezt hogy lehet varázsolni? -
Noodlee #208 Nagy gáz a PvP világ.
Itt olvashattokróla bővebben:
http://www.tibia.com/guide/?subtopic=manual§ion=playerkilling
Még 1x mondom, hogy gyertek át Securára,és akkor nyomhatnánk együtt, és baromi sok magyar van ott. -
#207 Bobber igazad volt.
Az Aldora ahol mi vagyunk PvP világ. Ennek kissé utána olvastma,s van egy-két védett hely (templomok,stb.) ahol nem bánthatnak,de máshol igen.
Ez kissé furi nekem,mert mi van akkor ha valami magas szintű kari azzal szórakozik,hogy aki most kerül át a fő kontinensre azokat kiírtogatja...? vajon mit lehet ez ellen tenni?
Van persze előnye is a PvP-nek,mint ahogy egy-két hülyét (föleg akik miatt halltunk) én is kinyírnék szívesen,de azért kissé parázok mi lesz itt majd...:-) -
Noodlee #206 Bobber!
Küldtem levelet. -
Gyudron #205 Benéztem, 1. jótanács : gyertek át Securára, ott vannak magyarok és tudnak segíteni, hétvégén kevesebb, mint 10 próbálkozás után beengedett. -
Noodlee #204 Gyudront majd ráveszem hogy töbször nézzen be ide a fórumba, mert mostanában nagyon elhanyagolja.
Különben ő volt nekem Joda Mester Tibiában :)
Majd ő is tudna válaszolni ha van kérdésetek. -
Noodlee #203 Rockworm = Rotworm -
Noodlee #202 Akkor skippeld, mert olyan. -
#201 Ja, azt akartam kérdezni, hogy a többi szerver is ilyen? Mert akkor... 'sszem skippelem a játékot. -
#200 Ahoi!
Megnéztem ezt a progit, és amit eddig láttam, abból nagyon úgy tűnik, hogy ingyenes ugyan, de azért a fizetős játékosok sokkal több mindent tudnak csinálni...
Hibernán legalábbis a térkép nagy részére nem enged be... -
#199 nem all szandekomban elfejlodni tolled shaman de valamit csinlanom kell tanulas helyett:):) amugy megtalatam a rock wormot mar tom hol van de nagyon kinlodok vele egyedul nem birom kinyirni ill egszerre nem ert akkorakat ut hogy azt se tom hol vagyok:):) en meg alig sebzem:) ezert kene valami jo fegyo:) amugy meg shaman mikorra ersz haza hogy egyut nyomassuk a macirunt mert nagyon el fogok fejlodni tolled:) -
#198 macirun:-)))
Bobber jó lenne ha olyan nagyon nem fejlődnél el tőlem,s együtt mennénk át a fő kontinensre!! -
Noodlee #197 A tüzes helyet is ismerem, de baromi sok kajával kell odamenni, mert különben fexel. Nem sok értelme van megcsinálni, mert ha átkerültök a főszigetre annál jobb cuccokat dobál ki mindenki. Ha mégis megakarjátok csinálni akkor tipp:
tele legyetek kajával, egy huzamba berohanni a folyosó végére, majd fullra felkajálni magad a visszaút elött. Mi is megcsináltuk anno, befelé tüzönként megáltunk,és ugy kajáltunk, de sokkal többet sebzödik az ember így. Ha tudtok, akkor inkább ne egyszerre menjetek be, és a visszaúton a másik várja a cimborát sok-sok kajával a kijáratnál. így lehet, hogy életben maradtok. :)
Szal szerintem ne csináljátok meg.
Inkább menjetek macirunolni :) -
Noodlee #196 Tudom melyik helyet kresed. Baromi sokat kell lefelé menni, és a végén egy gödörbe lehet létráról lemászni ugye? Na azt most nem tom merre van :) -
Noodlee #195 Ne is próbálkozzaok a tüzek, poison fieldek eltüntetésével, mert csak desintegrate runánal megy :) -
#194 bakker megtalatam a rock wormokat de nem azokat amelyikekekt kerstem:):) mert en most a nagy kupacot talatam meg de van egy hely ahol csak 2 van egy godorben dee nem otm hol szal ha emlekeztek ra akor leghyszi irjatok le hogy merre keressem:):) mert ugy nagyon kene az a kard hogy azzal fejlodjek hiszen en azt akarom fejlsezteni:) -
#193 amugy szerintem itt nem erdemes a cuccokert meg lovet adni mert ha tudja az ember hoyg hol kell keresni akkor egy kis mazlival hozza lehet jutni most.
Most nem arra gondolok hogy lenyulni mas elol hanem sokan ott hagyjak emrt mar nem kell nekik nekem is igy lett chain mail meg 2 darab winged helemt szal neked is van egy shaman:) -
#192 na akor ezzel megnyugtattal minket:):):)
amugy en is szereztem mar magamnak egy chain mailt na meg egy winged helmetet most eppen egy katanara utazok mert az a legjobb kard amit itt adhat de nem igazan tok szerezni ill most eppen nem talaom azt a labirintust ahol a rockwormok vannak mert hat ugye ok dobhatnak:):) amugy meg egy kicsit most morci vagyok mert vegre talaltam egy vodrot es azzal se tom beoltani a tuzeket hiaba viszek ra vizet a tuz eg tovabb es van egy hely ahova csak tuzon at lehet bemmeni de nem tom it lehet csinalni a tuzzel:(:( -
Noodlee #191 Szerintem, ha már a fő szigeten lesztek, akkor sem fogtok tudni belépni. Akkor csak simán azt fogja mondani, hogy Too Many Players. :( Szvsz. -
Noodlee #190 Hogy hányszor halsz, az számít. Ha meghalsz, akkor -10% XP ugrik, -1 a fő tulajdonságodból(pl:eggyel csökken a Sword fighing, persze csak ha kardot használsz, ha mást, akkor abból vonódik le), 10% esélyed van, minden cuccra ami rajtad van, hogy eltűnik, és persze a hátizsákod 100% hogy leesik rólad. Vizsont ha ügyes vagy, és gyors, akkor gyorsan visszamész a hulládhoz, és "kikukázod" :) és akkor megvan a cucc, és a hátizsák is. Pesze az esélye nagyon kicsi, mert valaki tuti megelőz. :) -
Noodlee #189 A Gyors logout nem müködik, mert amig a cipőd melletti kis "Harc" ikon látszik, addíg nem tudsz kilépni. Meg kell várnod míg elmúlik. -
Noodlee #188 Onnan tudom, hogy rákerestem a karakteredre a www.tibia.com oldalon, és megnéztem :) -
#187 Mert ugye itt soxor azért nem enged be,mert sokan vannak a kezdő területetn.Azért kéne átjutni a fő kontinensre... -
#186 Ezért jobb ez az aldora,mert itt még nincsennek annyian,s ha végre átjutunk a fő kontinensre,akkor már mindig be fog (remélem) engedni. -
#185 Egyébként főleg a többi köcsög játékos miatt haltam...:-((
Arénában nyomultam,elfogyott a kajám,nagyon sérült voltam,s geci többiek nem engedtek a létrához.....
Ott pusztultam az aréna porondján:-(( És ehhez hasonlók. Persze,most így hirtelen belegondolva egy gyors Logout megmethetett volna,de akkor nem jutott eszembe.
Egyébként számít valamit,hogy hányszor halsz meg? -
#184 Ez így van:-))
De ezt te honnan tudod? -
#183 ja es hogy ne usson meg a guta securara azert nem tok bemenni mert folyamatosan 851 en vannak rajta:)
-
#182 de most kezdedk egy kicsit ideges lenni mert nem tok bejutni es az azert eleg gaz hogy nem tok bemenni csak ha kevesen vannak:(:(:( mert hat ugy ha nem er ra az ember delelott akor mar be se tud jutni:(:( en meg azert nem fizetek most egy csomoö lovet hogy barmikor bemehessek szal azert bennem is van hiba:) na mind1 majd remelem sikerul egyut gamelni:) ugyan ugy mint a dioban es nudli meghalalja nekem a bartuck karmot egy nfull golden szettel itt a tibiaban:) -
#181 na en feltettem csak a ti kedvetekert a sky akarmit:):):) es regeltem is egyet securan szal majd ha mebgadjatok az azonositotokat akkor komunikalhatunk:):):) nekem bobberke az azonositom a skyban szal majd keressuk egymast:):):) -
Noodlee #180 Somacska!
Látom már 3x meghaltál :) -
Noodlee #179 De ha valamelyikőtök feltenné a Skype programot, akkor tudnánk mikrofonnal kommunikálni, és sokkal gyorsabb, és 1szerűbb lenne.
http://www.skype.com/go/getskype -
Noodlee #178 Csak keves helyen lehet aludni(guild house), de te nem fox tudni. Nem elég Klánba tartozni, de Premiumosnak(fizetősnek) is kell lenned. :( Marad a kaja, kásöbb majd a Healing Runák.
Ha kijabalod, hogy Buy Fishingrod, akkor valaki majd csak ad el egyet.
Azokat a cuccokat, amiket nem érsz el, azokat vagy azért dobták oda, mert nem kell a kutyának se, de nagyobb valószínűséggel Prémiumos játékos rakta oda Levitáció varázslattal. Mondhatni odarepült :)) Ezt is (mint sok mást) csak a fizetős játékosok tudják. :(
Remélem ha átmentek a fő játéktérre, akkor megtaláljátok a Depot. és hogy hol lehet pénzt beváltani nagyobb címletekre.
Azért lett volna jobb, ha Securán játszotok, mert akkor csomo dolgot meg tudtunk volna mutatni. Mi merre, mit hol.
Ha van még kérdés akkor jöhet :)
-
#177 ja ket magyar is van mar ott ahol shaman nyomtja en avgyok a masikl:):):):) amugy nekem is lene egy par kerdesem pl a konyvtar alatt van egy szoba ahol lehet aludni ha jol ertelmeztem. Na szal ott mit kell mondnani a csajszinak hogy kipihenjem magam mert hogy alandoan kajat keressek az elegge gaznak tunik nekem(mondjuk ez a konyvtar dolog csak a mi vilagunkon van vagy mashol is??) ill honnan lehet horgaszbotot keriteni mert en is akarok horgaszni :) ill vananak olyan cuccok amiket egyszeruen nem erek el latomn hogy ott van de van kozte egy ket targy amit nem tok kikerulnbi ill mondjuk ez egy hegyen van es meg van felette egy par szint itt a terkep van roszul generalva es azert nem lehet a cuccot elerni vagy van valami spec technika ahogy az ilyen cuccokat el lehet erni mondjuk hogy a felette levo hegyen a kotelet az ullohoz kotom es azon leereszkedve veszem fel vagy valmi hasonlo??? na igy hortelen ennyi:):):):):) remelem nem tul nagy zagyvasag amit leirtam mint ahogy szoktam:)
-
#176 mi tegnap este nyomtuk vagy 2-3 órát olyan 10-ig,illetve én ma délelőtt is nyomtam olyan 2 órát. Ennyi. Majd vasárnap folytatom,mert meek el hétvégén.
Sajna munkahelyről nemtom,mert a tűzfal nem engedi... -
#175 Somacska -
Noodlee #174 Mi a karaktered neve???????????????????????????????????????? -
Gyudron #173 Amúgy ti mikor szoktátok nyomni, csak éjfél után, vagy éjjel-nappal. -
Gyudron #172 Skype az olyan, mint a teamspeaker, mikrofonos dumagépes balhé. -
#171 Nem fogok securán indulni,direkt itt indultam,mert itt még nincsennek 850-en,s beenged,anélkül,hogy megvenném.
Egyébként köszi az infókat sokat segített.
És már van 2 magyar is az Aldorán,mert cimbi is tolja:-)
skype-az mi? ez olyan MSN/ICQ szerű akármi,vagy olyam mint a teamspeak/roger wilco microfon kommunikáció? -
Noodlee #170 Mi a karaktered neve???