124119
  • kiserik
    LEhet, hogy a közeljövőben és is 1 7-ig, mert az asszony én meg .
  • Grimbusz
    persze mikor? & hol? :)))))))))))))))))))))9
  • Grimbusz
    ahhhhha, ja igaz mindíg aki kérdezi(k) ÉN
    most hogy mondod ja igen! sŐt :)
  • kiserik
    Mán elolvastam :))
  • CattiBrie
    Noodlee: valamit akartam kérdezni, de most szőke vagyok, azaz elfelejtettem. Inkább azt kérdem: este leszel?
  • CattiBrie
    neked egy kis (be-be-bee) :)
  • Grimbusz
    sziasz kisErik
    Láttam volt kérdid vagy inkább hozzászólásod egy topikban barátnőügyben, ha érdekel én is hozzászóltam olvasd el majd ha gondolod :)
  • Noodlee
    Hát ha az ember már korán reggel, utánna meg, akkor aztán megy a, te meg csak
  • Grimbusz
    ez kérlek Catti kinek szól?
  • kiserik
    Gyerekek! Írtok mint a gép :))
  • CattiBrie
    Grimbusz:
  • CattiBrie
    aztán meg:
  • Grimbusz
    jóóóó vóóóót hehe köszi
  • CattiBrie
    Na ezt mér' kéccer???
  • CattiBrie
    Aszittem köcsög-jó reggelt! :)))
  • Noodlee
    Beléd is. Épen meló volt a délelött. Azzal szöttyögtem.
    jó reggelt mindenkinek, így utólag is.

=Pálesz
  • Grimbusz
    má' megint megy a smár! mi meg kimaradunk...ahhhhhhhhh
  • CattiBrie
    Jó reggelt Noodlee!
  • Gyudron
    Ha már távolsági fegyvert használsz, érdemes 1-2 (méter) messziről hajigálni a lándzsákat, lehet, hogy akkor jobban sebez
  • Gyudron
    Izé CattiBrie-nek válasz, csak közben írt Noodle is, bocsesz
  • Noodlee
    Hihi.
    Kortyolgattatok mi?
  • Noodlee
    Várni kell(úgy emléxem, de má régen volt a regelésem). Abban kapsz Passwordot, és majd azzal fox tudni belépni. Érdemes utánna egyből megváltoztatni. Ha nem így van, akkor valaki javítson ki PLZ.
  • Noodlee
    Ha szintet lépsz, akkor egyre több súlyt tudsz majd elbírni. És késöbb bizony nagyobbakat fox tudni sebezni bárkibe, mint egy veled azonos Knight, és neked ráadásúl a szörny mellé sem kell álni.
  • Grimbusz
    Nood tegnap nagyon kiütöttük magunkat a Wulfival!!!!!! alig vagyok magamnál most is.
  • Grimbusz
    bocsika :) én meg ö ö ö --- > Ű, na szóval oksi ja :)
  • Grimbusz
    meg van, és ha van kodom várni kell az emilre?
    vagy nyomhatom máris?
  • Noodlee
    Jólvan na :) Én csak sorban olvasom az üziket, és megpróbálok valami értelmeset írni rá.
  • CattiBrie
    El fog jönni az za idő, amikor elsőre el tud találni egy patkányt? És ez lövéssel leterítni???
    Mert most ez van:
    - egy patkányt 5szörre talál el.
    - egy patkányt 3 lövéssel tud kinyírni
    - egyszerre 4 patkány jön
    Ami azt jelenti, hogy egyszerre 60 piszkának kellene nálam lenni ahhoz, hogy le tuggyak lőni (piszka-felvétel nélkül) 3 patkányt. Egyszerre kb. 10 szpírszem van (mert nem bírja el a kiccsaj). Ez így szerintem vicces.
  • Shaman
    Nálunk ne,mert itt csak a 80-as port van szinte engedélyezve:-((((
  • Noodlee
    Bizony a Create Accountal tudol olyat.
  • Noodlee
    "egy ido utan sokkal jobban tud az ember hentelni plaval mint mondjuk knightal."

Ez bizony így van. Vagyis majd csak így lesz.
  • Grimbusz
    na mindegy mert má azt is tudom...
  • Noodlee
    A mi tűzfalunkon keresztül müxik. (szar Kerio tűzfalunk van)
  • Grimbusz
    az máa amulté azon vagyok már túl :)
  • Grimbusz
    hi Nood :)

na kliens él nálam, hol kell regelni? vagy indítani valami új egyedet vagy is magamat?
    talán create account-al?
  • Noodlee
    Program Filesba csinál Tibia könyvtárat. Ha nem akarod, akkor nem csinál neki ikont. De asszem, hogy a startmenü -> Programok közé azért beteszi.
  • Noodlee
    Ha 11 hónapra fizetsz elő, akkor (208-al számolva)
    1 hónap, az 1248 Ft
  • Grimbusz
    köszi & nekd is Bobber azért megpróbálom, me't már negyon kiváncsi vagyok arra ami ennyire feltüzeli itt a jónépet...
  • Bobber
    Catti amugy meg jobb ha hozaszoksz a gondolathoz hogy ne a kalapacsot hasznald mert az nem jo neked neked mindeen keppen tavolsagi fegyver kell es annak az a feltetele hogy az elejen eleg oskat kell az ellenfelek fogat piszkalni:)
    a buzoganyt sajnos el kell felejtened:(:( most en is azt csinalom ami eleg unalmas de zart labirintusokban maszkalok es jol megdobalom az elnfelet ami sokaig tart de egy ido utan sokkal jobban tud az ember hentelni plaval mint mondjuk knightal. Arrol nem is beszelve hogy azert leg gyorsan lehet fejleszteni a distnce skill nekem is mar 25 os szal jol fejlodik ugyhogy mindjart megyek es nekiugrok egy ket cyc nak vagy hasonlo okossagnak:):):)
    amirol mas karakter csak almodozhat meg nagyon sokauig (Bar moost en is azt teszem:):))
  • Bobber
    hat egy ket dolog latszik:):)
    pl a kliens progi aminkeresztul jatszol:):) nem sok mert csak vagy 5 mega az egesz de akkor is megjelenik szal ha ilyesmire figyelnek akkor tuti lebukas:(
    arrol nem is beszelve hogy lehet hogy a tuzfal miatt nem tudnal csatlakozni :(