124119
  • Devy
    Hahaha.Gyerunk Inkabb Valtsunk Temat.
  • CattiBrie
    IGEN! - Bár, ha így megy, lassan midnen nap leírom, hogy éppen be sikerült lépnem. :)
  • Devy
    aldoraban nagyon sok ember wan a kezdok szigeten.A Masikon Nyugodtan vadaszhatsz
  • Bobber
    igen ez azert van mert egy ujj vilag es ott meg nagyon sokan vannak a kezdo szigeten :(
    mi is ugyanezt vegigjatszottuk az elo karakterunkel hogy eg yujj vilagban kezdtunk es nem tudtunk belepni mert sokan voltak a kezdoszigeten hiaba voltak csak 500an amugy azok a vilagok is hamarosan telitodni fognak:)
    ha megnezed a szerverstatiszikakat akkor majd meglatod hoyg egy ujj vilag szerveren menniy kezdo van (kb marhasok) illetve mondjuk secura szerveren meg alig van 8 as szint alatti ember(mondjuk 40-50)
  • Devy
    ja keptelenseg belepni
  • CattiBrie
    A Xantera szervere beenged és csak 500an vannak ilyenkor. De nem értem, mert eddig azt írta ki, hogy csak fizetősök léphetnek be.
  • Devy
    ej.Nem szeretem secura-t.azonkivul meg thais amit utalok
  • CattiBrie
    Heló Devy! :)
    Üdvözöllek a fedélzeten! :))
  • CattiBrie
    Bobber: intézd úgy, hogy én is be tuggyak lépni, mert itt pöcsölök már mijóta ... :(
  • Bobber
    deevy gyere at te is securara:):)
    mi is atjottunk mert mashol kezdtunk:):)
    igaz mi meg csak 8 asok voltunk:)
  • Bobber
    huhh bajkker ez iszonyat ennyit oszesen nem irtatok meg idemint az elmult 2 nap:):) alig birtam visszaollvasni:):)
    na megyek eszek utana meg belepesk es nyomatom a gamet:):)
  • Devy
    oh.jo lenneegy partner.lvl 20 vagyok
  • Grimbusz
    na by L-em :)
  • Grimbusz
    szia Devy én nem ott vagyok, de én kb most kezdtem :) fél órája
  • Devy
    aldora szerveren szoktam jarkalni.ha valamelykotok azon a szerveren van szolyon nekem.Yago Warrior a nevem.orulnek ha mar valakivel talalkoznek aki az en nyelvemet beszeli
  • Grimbusz
    Nem tudok Tibiába lépni, vissza. nyaaaaa
  • Grimbusz
    ahha akkor jó :]
  • CattiBrie
    Nem! Dehogy! Crtl-C Ctrl-V volt :)
  • Grimbusz
    Catti ez most komoly? tényleg tudsz ilyen csunyán besz.ni? :O
  • Grimbusz
    ki Tibiázik? Catti láttalak pillanatra, vagy még?
  • CattiBrie
    f@szomat az összes gémerbe!!!! rohatt köcsögök!!! most utálok mindenkit!!! lenyúlta a pajzsomat a rohadék!
  • CattiBrie
    Köszi! :)

Itten előbb nem volt met mostanig. Képzeljétek! Dolgoznom kellett! :( :)
    Game... ? ... ja :)
  • CattiBrie
    Ne búsulj! Addig is bent lehetsz a jó kis "lékkondis" hidegben! :PPP
  • Grimbusz
    :) nekem tetszik a gondolat
  • Grimbusz
    Beléptem a Tibibe :)) kisErik vagy?
  • Grimbusz
    Nem semmi gyors voltam mint a Fless, de most törtem bele majdnem egy zárba a kulcsot, most lebastak hogy azért mert erős vagyok... de nem is vagyok erős, nem vagyok egy Conan. Na mindegy...
  • kiserik
    Csak gyere. Majd adok cuccokat :)
  • Grimbusz
    amint tudok azonnal!

[de termelékeny a banda alíg bírom elolvasni a mennyiséget!!! :)]
  • Shaman
    Na bakker 2 perc múlva kezdődik egy same-time konferencia:-((( Hogy fogok így 4-kor lelépni:-((
  • Gyudron
    Game Mastert könnyű megismerni, benne van a nevében, hogy GM, jött egy Securán main szigeten (lvl 2) és magyarázott, hogy mért lökdösődöm a sorban, mondom, hogy engem is kilöktek csak próbálok visszaállni, majd elegem lett és visszaálltam a sor végére 3x
  • Noodlee
    Na ezt mondom én is.
  • Noodlee
    Ha nem Game Master, hanem szimpla halandó, akkor csak jelenteni tud, egy Game Masternek. Na a válaszra min 2 órát kell várni(szó szerint 2 órát),vagy többet, de lehet, hogy akkor sem csinálnak semmit.
  • Shaman
    Na ma má szétszpemmeltem az agyam,lassan el kéne kezdeni dógozni..:-p
  • Shaman
    Nem paráztam,csak mondom érdekes,hogy a 22 szerverre van 28 game master (ráadásul csomó inaktív),s pont egy ott állna előttem:-)
  • Noodlee
    Lehet, hogy nem is volt Game Master. Szoktak fenyegetőzni ilyenekkel arcok, hogy jelentenek, meg hogy Black list, de általában a gyökerek szoktak ilyenekkel dobálózni. Szal nem kell megijedni. Én már vagy 80x megkaptam ezt.(de azért érdemes ilyenkor valami kultúrált választ adni)
  • Gyudron
    Csak a szájuk nagy, ha elmondod, hogy együtt vadásztatok, és Bobber, Catti megerősíti, akkor nincs gond.
  • Shaman
    Télleg Nood,Gyudron: tegnap ki akart bannolni egy Game Master:-)
    Mikor 3-an (catti,Bobber,meg én) elmentünk cyclopszozni. Én kicsalogattam,hagytam,hogy rám pattanjon,többiek meg dobálták.
    A baj az volt,hogy eccer mélyen bementem,s Bobber késöbb utánam indult,s rápattant egy cvyclopsz. Én rohantam vissza,mint állatz,de későn értem vissza,pont mire meghalt Bobber,s látom hogy Cattira pattant rá a cyc,de ekkor jött 2 csávó aki lenyomta a cyclopszot.Ott ácsorogtunk Bobber hullája mellett (vártam,hogy újra belépjen a cuccai egy része is nálam volt),s ekkor a a csávó elkezdett kötözködni,hogy tuti dirket öltem meg Bobbert,meg ilyenek,meg vigyázzak,mert kibanol,ha mégegy ilyen lesz...
  • Noodlee
    Hát ahogy elnéztem tegnap, 60 körül sebeztél a cycbe. Az nagyon fasza szerintem. 3 lövés 1 cyc.
  • CattiBrie
    Figyik!
    A 10-es szintű emberke gyorsabb egy küklopsznál?
  • Shaman
    Hmmm na majd elnézek oda. Mondjuk meg tudok kis futkosással ölni 1 az 1-ben 1 küklopszot,de többel már gondok vannak. Így is elég sok hmm kell neki,télleg mikó fog már a hmmm sebzése nőni??? Már magic lev 25,de még mindig alig sebez többet,mint mondjuk 3-as szinten...