124119
-
Devy #1335 Hahaha.Gyerunk Inkabb Valtsunk Temat. -
#1334 IGEN! - Bár, ha így megy, lassan midnen nap leírom, hogy éppen be sikerült lépnem. :) -
Devy #1333 aldoraban nagyon sok ember wan a kezdok szigeten.A Masikon Nyugodtan vadaszhatsz -
#1332 igen ez azert van mert egy ujj vilag es ott meg nagyon sokan vannak a kezdo szigeten :(
mi is ugyanezt vegigjatszottuk az elo karakterunkel hogy eg yujj vilagban kezdtunk es nem tudtunk belepni mert sokan voltak a kezdoszigeten hiaba voltak csak 500an amugy azok a vilagok is hamarosan telitodni fognak:)
ha megnezed a szerverstatiszikakat akkor majd meglatod hoyg egy ujj vilag szerveren menniy kezdo van (kb marhasok) illetve mondjuk secura szerveren meg alig van 8 as szint alatti ember(mondjuk 40-50) -
Devy #1331 ja keptelenseg belepni -
#1330 A Xantera szervere beenged és csak 500an vannak ilyenkor. De nem értem, mert eddig azt írta ki, hogy csak fizetősök léphetnek be. -
Devy #1329 ej.Nem szeretem secura-t.azonkivul meg thais amit utalok -
#1328 Heló Devy! :)
Üdvözöllek a fedélzeten! :)) -
#1327 Bobber: intézd úgy, hogy én is be tuggyak lépni, mert itt pöcsölök már mijóta ... :( -
#1326 deevy gyere at te is securara:):)
mi is atjottunk mert mashol kezdtunk:):)
igaz mi meg csak 8 asok voltunk:) -
#1325 huhh bajkker ez iszonyat ennyit oszesen nem irtatok meg idemint az elmult 2 nap:):) alig birtam visszaollvasni:):)
na megyek eszek utana meg belepesk es nyomatom a gamet:):) -
Devy #1324 oh.jo lenneegy partner.lvl 20 vagyok -
#1323 na by L-em :) -
#1322 szia Devy én nem ott vagyok, de én kb most kezdtem :) fél órája -
Devy #1321 aldora szerveren szoktam jarkalni.ha valamelykotok azon a szerveren van szolyon nekem.Yago Warrior a nevem.orulnek ha mar valakivel talalkoznek aki az en nyelvemet beszeli -
#1320 Nem tudok Tibiába lépni, vissza. nyaaaaa -
#1319 ahha akkor jó :]
-
#1318 Nem! Dehogy! Crtl-C Ctrl-V volt :) -
#1317 Catti ez most komoly? tényleg tudsz ilyen csunyán besz.ni? :O
-
#1316 ki Tibiázik? Catti láttalak pillanatra, vagy még?
-
#1315 f@szomat az összes gémerbe!!!! rohatt köcsögök!!! most utálok mindenkit!!! lenyúlta a pajzsomat a rohadék! -
#1314 Köszi! :)
Itten előbb nem volt met mostanig. Képzeljétek! Dolgoznom kellett! :( :)
Game... ? ... ja :) -
#1313 Ne búsulj! Addig is bent lehetsz a jó kis "lékkondis" hidegben! :PPP -
#1312 :) nekem tetszik a gondolat -
#1311 Beléptem a Tibibe :)) kisErik vagy? -
#1310 Nem semmi gyors voltam mint a Fless, de most törtem bele majdnem egy zárba a kulcsot, most lebastak hogy azért mert erős vagyok... de nem is vagyok erős, nem vagyok egy Conan. Na mindegy... -
#1309 Csak gyere. Majd adok cuccokat :) -
#1308 amint tudok azonnal!
[de termelékeny a banda alíg bírom elolvasni a mennyiséget!!! :)] -
#1307 Na bakker 2 perc múlva kezdődik egy same-time konferencia:-((( Hogy fogok így 4-kor lelépni:-(( -
Gyudron #1306 Game Mastert könnyű megismerni, benne van a nevében, hogy GM, jött egy Securán main szigeten (lvl 2) és magyarázott, hogy mért lökdösődöm a sorban, mondom, hogy engem is kilöktek csak próbálok visszaállni, majd elegem lett és visszaálltam a sor végére 3x -
Noodlee #1305 Na ezt mondom én is. -
Noodlee #1304 Ha nem Game Master, hanem szimpla halandó, akkor csak jelenteni tud, egy Game Masternek. Na a válaszra min 2 órát kell várni(szó szerint 2 órát),vagy többet, de lehet, hogy akkor sem csinálnak semmit. -
#1303 Na ma má szétszpemmeltem az agyam,lassan el kéne kezdeni dógozni..:-p -
#1302 Nem paráztam,csak mondom érdekes,hogy a 22 szerverre van 28 game master (ráadásul csomó inaktív),s pont egy ott állna előttem:-) -
Noodlee #1301 Lehet, hogy nem is volt Game Master. Szoktak fenyegetőzni ilyenekkel arcok, hogy jelentenek, meg hogy Black list, de általában a gyökerek szoktak ilyenekkel dobálózni. Szal nem kell megijedni. Én már vagy 80x megkaptam ezt.(de azért érdemes ilyenkor valami kultúrált választ adni) -
Gyudron #1300 Csak a szájuk nagy, ha elmondod, hogy együtt vadásztatok, és Bobber, Catti megerősíti, akkor nincs gond.
-
#1299 Télleg Nood,Gyudron: tegnap ki akart bannolni egy Game Master:-)
Mikor 3-an (catti,Bobber,meg én) elmentünk cyclopszozni. Én kicsalogattam,hagytam,hogy rám pattanjon,többiek meg dobálták.
A baj az volt,hogy eccer mélyen bementem,s Bobber késöbb utánam indult,s rápattant egy cvyclopsz. Én rohantam vissza,mint állatz,de későn értem vissza,pont mire meghalt Bobber,s látom hogy Cattira pattant rá a cyc,de ekkor jött 2 csávó aki lenyomta a cyclopszot.Ott ácsorogtunk Bobber hullája mellett (vártam,hogy újra belépjen a cuccai egy része is nálam volt),s ekkor a a csávó elkezdett kötözködni,hogy tuti dirket öltem meg Bobbert,meg ilyenek,meg vigyázzak,mert kibanol,ha mégegy ilyen lesz... -
Noodlee #1298 Hát ahogy elnéztem tegnap, 60 körül sebeztél a cycbe. Az nagyon fasza szerintem. 3 lövés 1 cyc. -
#1297 Figyik!
A 10-es szintű emberke gyorsabb egy küklopsznál? -
#1296 Hmmm na majd elnézek oda. Mondjuk meg tudok kis futkosással ölni 1 az 1-ben 1 küklopszot,de többel már gondok vannak. Így is elég sok hmm kell neki,télleg mikó fog már a hmmm sebzése nőni??? Már magic lev 25,de még mindig alig sebez többet,mint mondjuk 3-as szinten...