124119
-
Noodlee #1535 05:20 You advanced from Level 34 to Level 35. -
#1534 király volt Bobber!!!
Elmentünk elf erődbe. Kurva sok elf volt,s zak egy idő után azt mondta menjünk ki,pedig én még henteltem vóna:-)) -
#1533 Geciiiiii! Meghaltam: bóklászok, bóklászok, egy kis HUNTER fejbelövött, zsupsz...
Bye all! -
#1532 hi én sem tudok belépni :())
de leglább mekkpröbáltam :)
jó éjt all -
#1531 bakker merges vagyok kibannoltak mar megint az ipmet 30 percre szal en ma mar nem leszek mert felidegesitettem magam:(:(:(
remelem holnap tobb szerencsenk lesz
de mar alig varom hoyg telleg premium acc legyek es akkor nem kell szarakodni a belepessel -
#1530 játszik most vki?
[akit ismerek :)] -
#1529 menem kell by lasan :) ciasztok!!! jó hétvégét -
#1528 ZAKNAFEIN!!! kámón! :) -
#1527 bocsi de közben xp-t nyüjtök hogy hozzátok érjek mielőbb :!!!!! -
#1526 ja ja !!! :)))) -
#1525 grimbusz néven tolod? -
#1524 én vagyok, Shaman vip-el be magadhoz me nem tala téged :)
-
#1523 na hol vagy Noodlee? Nem azt mondtad,hogy ma tibia? -
#1522 mekk nyomom 1000 szintetlépek :)) -
#1521 Bennt vagyok Securában :))))) -
#1520 végülis nem rejtegetem, jobb lenne Grimbuszal nyumni mindjárt szintet lpne de nem tudok bemenni vele :( -
Noodlee #1519 Akkor mákod van :) -
Noodlee #1518 Én figyelemmel kísérek minden itteni magyart.Ki hogyan mikor. Szal vigyázzá. Különben a www.tibia.com oldalon kerestem rá a Grimbusz nevű játékosra, és ott írja ki az infókat. -
#1517 Segített kenyeret sütni és kaptam egy csomó mindent. -
#1516 De honnan tudod hogy újat indítottam? :O
-
#1515 Azon egyszerű okból mert oda nem tudok belépni és addig is gyakorolnék, + -
Noodlee #1514 Grimbi!
Mé indítottá új karit?
Nem volt jó a Securás? -
Noodlee #1513 Gyáááá!
A Naminátorokkal nagyon vigyázz!
Főleg a Lacika the Naminator a veszélyes!!
8 éves kissrác, és követ mindenhová. Csak feltartja az embert! Meg dobálja a hullákat.
Meneküjjé bazz! -
#1512 Bandi the Naminator, aszondta, hogy ismeri Zak-ot :))) -
#1511 nem jót mondtam? -
#1510 Köszi4 :) ... "több sorban" -
#1509 berakod a kiabálnivalót hot key-be (F1-F7-ig) és sűrű hotkey és enter :))))) -
#1508 hi, én itt, de nem tudok bemenni Tibiába :(( -
Noodlee #1507 Ki? Hol? -
#1506 Új HUN-Tibiás a fórumon! :) -
Noodlee #1505 LOL -
#1504 :-)))))))))))) nem próbáltam még,de asszem igazad van... -
#1503 De úgy értettem, hogy körbe lehet rizsázni a köszönést valahogy így: "Szervusz kedves Imre, akinek nem is az a neve, de mindegy, jöttem vásárolni, hi" :) -
#1502 Biztos nem, mert olyanom nincs!!! :PPP -
#1501 azé nem egészen,mert mondjuk azt mondod neki,hogy "hatchet" akkor el akar majd neked adni egyet,ha viszont azt mondod "sell hatchet",akkor ő veszi meg tőled... -
#1500 Hiába írok... :( :) -
#1499 A boltosokkal történő beszélgetés során tök mindegy mit mondasz, csak az adott szó legyen benne, csak az a fontos, nem? -
#1498 mekhalt a topig:-((((
Nincs elég szpem! -
Noodlee #1497 na majd skypén azt is elmondom. -
#1496 Miért van az, hogy engem minden egyes alkalommal felidegelnek, amikor a depo mellett megyek el??? Mi a facér kell ott állniuk és elállni a bejáratot. Miért nem tudnak 5 kockával odébb állni? ááá :o)