124119
-
Noodlee #1135 Hát vannak oldalak, ahol le vannak írva a questek, de én nem ismerek egyet sem. Különben mifelénk szájhagyomány útján tetjednek az ilyen fajta infók :) -
#1134 Lassan feltornázzuk az első helyre a legnépszerűbb listán :) (bár most a 4.) -
#1133 Úgy értem, még nem vagyok csak 10-eske. Nem gond?
Bár a tegnapi után. :) -
#1132 -
Noodlee #1131 Persze. Neked nincs meg az említett 2 questből egyik sem, szal neked kell mind a kettő. -
#1130 Egyébként ... csináljunk egy egész külön MAGYAR SZERVERT! :) -
#1129 Természetesen szó sem lehet róla:-))) -
#1128 Jó reggelt!!! :)
#1121: Tegnap írta a szerver belépésnél, hogy 9-től lehet, hogy egy órán át nem lesz elérhető a game.
#1124: Attól még én is mehetek veletek gyakni? -
#1127 Hol lehet ezeket a quest infókat megszerezni? Egyáltalán,hogy milyen questek vannak,van egy csomó zárt ajtó,azokhoz hol van kulcs,stb.? -
Noodlee #1126 Hi Grimbi, és mindenki ! -
Noodlee #1125 kér=két -
Noodlee #1124 Pénteken majd megcsinálunk kér Questet. Először kútba ugrunk, majd megcsináljuk a Beholderes Questet is.
Van kedvetek kútba ugrani? -
#1123 Étettem,köszönöm,további szép napit jó étvágyat! -
#1122 Jól :(((
Sziasztok -
#1121 Jól gondolom hogy most nem megy a Tibia? -
Gyudron #1120 Az account-ot, password-ot, a Tibiások sosem kérik, sehol nem kell megadni. -
#1119 Ja a logom nem ez lesz! a gyengébbek kedvéért (Shaman LOL) -
#1118 Tsá all Shami & Nood :)
megvan az logom csak be kő fejelni :))
és a Tibia kodom is megjött :D -
#1117 De egy 7 jegyü rendelésui szám van,erre rájöttem,a kérdésem műár csak annyi,hogy a rendelési szám elég a csekkre ugye,nem kell még az account név (szám) is. -
Noodlee #1116 Hmmm... Catti!
Neked tök jó a lógód :) -
Gyudron #1115 Válasz, én csak egy kb 5-8 karakteres kódot kaptam, nem pedig 3km hosszú izét.
Nincs ott véletlenül egy rövidebb szám, bár igaz, hogy én a cash fizetési tipust választottam, de az angol szövegből kiderül, nem ? -
#1114 Inkább nekem válaszóná!!!:-) -
Noodlee #1113 Ja. Szegény V'andor jól nem játszik már hónapok óta :( Pedig jó fej volt... -
Gyudron #1112 Én azért Secura, mert olvastam egy újságban (PC GURU), hogy mekkora király MMORPG-t nyomnak a magyarok (ráadásul ingyenes).
Ottan azt írták, hogy akinek van kedve az jöjjön és a Secura nevű szerverre, merthogy ott van sok-sok magyar .
Aztán a sok-sok magyar szépen abbahagyta Tibiát, mert nem szóltak nekik, hogy az újságban közlik a nevüket (csak karakternév), és egyedül maradtam Securán.
Ezt követően jött Vándor, majd szépen a többiek, mígnem ott tartunk, hogy már megint kb 10-20 magyar van Securán.
-
#1111 Rájöttem,hogy télleg az az order number.
Ezek szerint elég a csekkre az order number a saját account nevem akkor nem kell,ugye? -
Noodlee #1110 LOL
Tegnap kivágtam az oldalról én is, és elköldtem Catti-brie-nek mailben a képet :)) -
#1109 Gyudron: azt írják,hogy csekkre rá kell írni a rendelési számot is (order number). Nah az mi?
Amikor végignyomtam a premium rendelést,akkor utána volt egy ilyen link,hogy [Invoice print version].
Ezt megnéztem,s ezen vót egy ilyen rész:
INVOICE for Order # xxxxxxxxxx -xxxxx egy szám.Ezt kell beírni a csekkre? -
#1108 Kinnt a fórum oldalon:
Legnépszerűbb témák
1. Lineage 2 - a MMORPG
2. Logoműhely
3. Tibia
4. Makettezés
5. AUTÓ mánia
6. SG:Kecskemét Connection
7. TOCA Race Driver 2
8. Jaccunk mi is szoláncot
9. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
10. Pc tuning
Persze ez sosem az aktuális,hanem 1 nap,vagy valamivel kevesebb,mint 1 nappal ezelőtti adatok,szal tegnap sok vót a szpem!!! -
#1107 Noodleee,Bobber,többiek én sztem a mai napon 85%-os eséllyel befizetek a Tibiára,szal ha gondoljátok....
(azé 85%,mert csak kis időm van,s nem biztos,hogy a postát el tudom rövid idő alatt intézni...) -
#1106 Ez amúgy mit ábrázol ez a kilapított sárga valami? -
#1105 Jah kezdem felfogni... -
#1104 ez kissé érthetetlen komment számomra.Még az első mondatot értem is,de a második... -
Noodlee #1103 Én azért Secura, mert a Gyudron nevű csiccsávónak ott volt karaktere.
Ő másért, de azt majd mondja el ő. (nem mintha nem tudnám, de most lusta vaok) -
#1102 Noodlee: Miért pont Secura? -
#1101 "ti"? :) -
Noodlee #1100 Bye! -
#1099 ny pás mindenkinek L-pek by -
#1098 gyalogkakukk :))) de nem tom megcsinálni normálisan. Mert nem tudom meg editálni. -
Noodlee #1097 Plélifalkas lulez! -
Noodlee #1096 MInd a 2 *.gif?