124119
  • Noodlee
    Hát vannak oldalak, ahol le vannak írva a questek, de én nem ismerek egyet sem. Különben mifelénk szájhagyomány útján tetjednek az ilyen fajta infók :)
  • CattiBrie
    Lassan feltornázzuk az első helyre a legnépszerűbb listán :) (bár most a 4.)
  • CattiBrie
    Úgy értem, még nem vagyok csak 10-eske. Nem gond?
    Bár a tegnapi után. :)
  • CattiBrie
  • Noodlee
    Persze. Neked nincs meg az említett 2 questből egyik sem, szal neked kell mind a kettő.
  • CattiBrie
    Egyébként ... csináljunk egy egész külön MAGYAR SZERVERT! :)
  • Shaman
    Természetesen szó sem lehet róla:-)))
  • CattiBrie
    Jó reggelt!!! :)

#1121: Tegnap írta a szerver belépésnél, hogy 9-től lehet, hogy egy órán át nem lesz elérhető a game.

#1124: Attól még én is mehetek veletek gyakni?
  • Shaman
    Hol lehet ezeket a quest infókat megszerezni? Egyáltalán,hogy milyen questek vannak,van egy csomó zárt ajtó,azokhoz hol van kulcs,stb.?
  • Noodlee
    Hi Grimbi, és mindenki !
  • Noodlee
    kér=két
  • Noodlee
    Pénteken majd megcsinálunk kér Questet. Először kútba ugrunk, majd megcsináljuk a Beholderes Questet is.
    Van kedvetek kútba ugrani?
  • Shaman
    Étettem,köszönöm,további szép napit jó étvágyat!
  • kiserik
    Jól :(((

Sziasztok
  • Grimbusz
    Jól gondolom hogy most nem megy a Tibia?
  • Gyudron
    Az account-ot, password-ot, a Tibiások sosem kérik, sehol nem kell megadni.
  • Grimbusz
    Ja a logom nem ez lesz! a gyengébbek kedvéért (Shaman LOL)
  • Grimbusz
    Tsá all Shami & Nood :)
    megvan az logom csak be kő fejelni :))
    és a Tibia kodom is megjött :D
  • Shaman
    De egy 7 jegyü rendelésui szám van,erre rájöttem,a kérdésem műár csak annyi,hogy a rendelési szám elég a csekkre ugye,nem kell még az account név (szám) is.
  • Noodlee
    Hmmm... Catti!
    Neked tök jó a lógód :)
  • Gyudron
    Válasz, én csak egy kb 5-8 karakteres kódot kaptam, nem pedig 3km hosszú izét.
    Nincs ott véletlenül egy rövidebb szám, bár igaz, hogy én a cash fizetési tipust választottam, de az angol szövegből kiderül, nem ?
  • Shaman
    Inkább nekem válaszóná!!!:-)
  • Noodlee
    Ja. Szegény V'andor jól nem játszik már hónapok óta :( Pedig jó fej volt...
  • Gyudron
    Én azért Secura, mert olvastam egy újságban (PC GURU), hogy mekkora király MMORPG-t nyomnak a magyarok (ráadásul ingyenes).
    Ottan azt írták, hogy akinek van kedve az jöjjön és a Secura nevű szerverre, merthogy ott van sok-sok magyar .
    Aztán a sok-sok magyar szépen abbahagyta Tibiát, mert nem szóltak nekik, hogy az újságban közlik a nevüket (csak karakternév), és egyedül maradtam Securán.
    Ezt követően jött Vándor, majd szépen a többiek, mígnem ott tartunk, hogy már megint kb 10-20 magyar van Securán.
  • Shaman
    Rájöttem,hogy télleg az az order number.

Ezek szerint elég a csekkre az order number a saját account nevem akkor nem kell,ugye?
  • Noodlee
    LOL
    Tegnap kivágtam az oldalról én is, és elköldtem Catti-brie-nek mailben a képet :))
  • Shaman
    Gyudron: azt írják,hogy csekkre rá kell írni a rendelési számot is (order number). Nah az mi?
    Amikor végignyomtam a premium rendelést,akkor utána volt egy ilyen link,hogy [Invoice print version].
    Ezt megnéztem,s ezen vót egy ilyen rész:

INVOICE for Order # xxxxxxxxxx -xxxxx egy szám.Ezt kell beírni a csekkre?
  • Shaman
    Kinnt a fórum oldalon:

Legnépszerűbb témák

1. Lineage 2 - a MMORPG
    2. Logoműhely
    3. Tibia
    4. Makettezés
    5. AUTÓ mánia
    6. SG:Kecskemét Connection
    7. TOCA Race Driver 2
    8. Jaccunk mi is szoláncot
    9. MI VAGYUNK A JÓ ARCOK
    10. Pc tuning

Persze ez sosem az aktuális,hanem 1 nap,vagy valamivel kevesebb,mint 1 nappal ezelőtti adatok,szal tegnap sok vót a szpem!!!
  • Shaman
    Noodleee,Bobber,többiek én sztem a mai napon 85%-os eséllyel befizetek a Tibiára,szal ha gondoljátok....
    (azé 85%,mert csak kis időm van,s nem biztos,hogy a postát el tudom rövid idő alatt intézni...)
  • Shaman
    Ez amúgy mit ábrázol ez a kilapított sárga valami?
  • Shaman
    Jah kezdem felfogni...
  • Shaman
    ez kissé érthetetlen komment számomra.Még az első mondatot értem is,de a második...
  • Noodlee
    Én azért Secura, mert a Gyudron nevű csiccsávónak ott volt karaktere.
    Ő másért, de azt majd mondja el ő. (nem mintha nem tudnám, de most lusta vaok)
  • CattiBrie
    Noodlee: Miért pont Secura?
  • CattiBrie
    "ti"? :)
  • Noodlee
    Bye!
  • Grimbusz
    ny pás mindenkinek L-pek by
  • Grimbusz
    gyalogkakukk :))) de nem tom megcsinálni normálisan. Mert nem tudom meg editálni.
  • Noodlee
    Plélifalkas lulez!
  • Noodlee
    MInd a 2 *.gif?