124119
-
#1255 hogy kapjá huzatot... -
Noodlee #1254 It is ajtó, ablak nyitva, dehát... -
#1253 nálunk ajtónyitásos megoldás van :)) -
#1252 egyébként meg van technika meleg ellen. Beöltözöl melegen (tundrabugyi,3 pulcsi,2 kabát,1 bunda) üldögélsz 10 percet,s utána ha levsezd,mingyá kellemesebb lesz a hőmérséklet:-) -
#1251 Ááááá!
Éljenek az épeszű hozzászólók! :))) -
Noodlee #1250 Akko pukkagyá megfelé. -
#1249 nem mert az autó is klímázott,s a kocsiig légmentes üvegfolyosó vezet,ami zsilipkapukkal csatlakozik a kocsira,szal:-)) -
Gyudron #1248 Aztán majd kimész a melegbe és -
#1247 Mi nem panelbe vagyunk,s minden iroda helyiségben 2 klíma is van,szal.... élvezem a hűvöset:-))) -
Noodlee #1246 Halga csak. Petőfi rádió Kabaré csütörtök. -
Gyudron #1245 Ja télleg, azt 2-3 hete vitte le a huzat -
Noodlee #1244 Mire elviszi a hajadat, addígra kinő a szakállad. -
Noodlee #1243 Csak a reklám kedvéjé:
Játékosok fóruma -> Batman nincs
-
Gyudron #1242 Jaja, otthon király jó nagy huzatot lehet csinálni, majd leviszi a hajamat -
Noodlee #1241 Tibia most is a 3. helyen :)) -
Noodlee #1240 Meg az én szobámban kb 10 fokkal hűvösebb van, mint itt :( -
Gyudron #1239 ÁÁÁÁÁ tényleg, ilyenkor rámtapad a noble armor -
Noodlee #1238 Tudom, de ha ruha nélkül fogom nyomni, akkor elviselhetőbb lesz :) -
Noodlee #1237 Én leszek a málhásló. Viszem a kajcsit, meg a speareket. Neked nem kell semmit hoznod. Te Dobálod az ellent, én meg dobálom neked vissza a speareket. -
Gyudron #1236 Vazze, tudod milyen meleg nyáron a fülhallgató -
#1235 :))) ari -
Noodlee #1234 Én már jól kitaláltam, hogyan fogunk gyakni. Majd skypén elmondom, mert most meleg van hozzá :) -
#1233 Okosan kell beállni, hogy más is hozzá férjen...
Akkor du./este kell gyűjtenem britni spears-eket. :) -
Noodlee #1232 No nem az a probléma, hogy sokan voltunk, hanem hogy nem tudtam mozogni. Szal nem probléma a csapatos gyakás. -
Noodlee #1231 A mi cégünk nem lopja a pénzt, hogy fussa ilyen luxusra :)
Marad a mezei ventillátoros okosság, de sz@rt sem ér :(
Meg a panel különben is meleg. -
Noodlee #1230 Nem kell túl nagy felkészülés. A tegnapi cyclopszos balhé is csak azért volt gáz, mert túl sokan voltunk. Egyedül lazán megy :) Majd csak maci, csonti,farkas, ghoul,és hasonlók lesznek pénteken terítéken. Esetleg mehetünk a törpicsekekhez is. -
#1229 van eghy nagyszerü találmány,amit nálunk már alkalmaznak,bár lehet,hogy hozzátok még nem jutott el: Air Condition -
Noodlee #1228 Nem is igaz! Segít nekem, csak ő nem bénázik :) -
#1227 Fel kellene készítenem még ma este magamat a holnapi nagy kirándulásra. Akkor hazamegyek... és már meg is van a programom (ha be tudok lépni). :) -
#1226 Én szeretek olyant!!! PCt összerakni! Megyek, segítek!!! -
Gyudron #1225 Ingen miattam, mert nem vagyok hajlandó segíteni neki összeszerelni egy PC-t, de megérdemli -
#1224 Na mesééj! Hogy ász? Exp? ... -
#1223 Hátezhülye
Válasz 'Gyudron' üzenetére (#1221) -et akartam. :( -
#1222 Szeegéény!
Mivel bibizted meg magad? Gyudron miatt?
Én nem szertem a jéghideg italokat. Úgyhogy igyad csak! :) -
Gyudron #1221 Viszont én jéghideg JegesTeát iszom, nem úgy, mint Noodlee , aki pont most vágta el az ujját, és most -
#1220 Még mindig csak 3.ok vagyunk? -
#1219 Mongyuk nekem nincs melegem. -
Noodlee #1218 Mondjuk én 1 méterrel közelebb vagyok az ablakhoz. -
Noodlee #1217 NA ja. itt is olyan meleg lehet, mint Gyudronnál. -
Gyudron #1216 Nem vagy egyedül, ebben a kib@§§zottmelegben