124119
-
Noodlee #1175 Gáz, hogy innen bentről nem tok segíteni(belépni), pedig van egy karakterem Newbie szigeten. Mehetnénk együtt gyakni :( -
#1174 -
#1173 1. menj le a csatornákba patkányt írtani. az utcán látsz csatorna lejáratot ott le tudsz menni. Nyiss ki minden patkányt,illetve elteheted a hullájukat is a friss hullákért a központi téren lévő épületben a manusz ad 2 aranyat.El ne felejts kötelet minnél előbb beszerezni,mert az kell,ha lyukakon fel akarsz menni.
2. amint eléred a 2-es szintet kimehetsz a városból.
3.amint megvan a 8-as szint akkor távozhatsz a szigetről az oráákulumnál,s akkor választassz kasztot.
Még rengeteg dolgot el lehetne mondani,de inkább kérdezed kiseriket,ha ő úgy is online.
ctrl+o-t megnyomod,ott beírod,hogy kiserik.Utána jobbgombbal hozzáadhatod a vip listához,és beszélhetsz vele magánban a "message to xy-al.
Röviden ennyi -
#1172 okés éppen patkányra vadászom :)
-
#1171 DE kellenél, csak hát foglalt vagy :))))))))))))))))))))))))))))9 -
#1170 Akkor nem is kellek. -
#1169 ...
Először támadj meg nyuszit. Utána, ha meglhalt, akkor jobbkatt Open, és amit benne találsz, azt megeheted (Use).
Jobboldalon a hátadon van egy hátizsák, azt nyisd ki (Open). Alul megjelenik, hogy mi van benne. Ha már nem tudsz megenni kaját (nyusziból), azt húzd bele a tagyódba. -
#1168 Ezt csak úgy írtam, nem neked. Mászkálj, amerre tudsz, feltérképezheted a tájat.
Az experience (exp, vagy xp) növekedésével tudsz fejlődni. Ebből kell jó sok, hogy át tudsz jönni a fő-szigetre.
Exp növelése harccal lehet. De csak olyan enemi után kapsz exp-t, ami téged is megtámad. Tehát azt kell leyőzni.
... -
#1167 kisErik bennt vana játékban :) -
#1166 Mármint a kezdő szigetre nem tudok menni. -
#1165 hát de mit csináljak? mászkáljak és gyakjak? még azt sem tudom hogy lehet gyakni :)
nincs is kasztom, azt hogy lehet választani? -
#1164 basszus.. most már mindegy :( bocsi -
#1163 The advantages and disadvantages of the different vocations:
Knights are the masters of close combat fighting. They advance faster than any other vocation in their fighting-skills. Knights are rather average at distance fighting, but they only have very basic magic spells. Knights often train their skills. This is the most popular vocation in Tibia, and probably the one that costs the least gold.
Paladins[6b] are best at non-magical distance fighting. They advance in distance fighting faster than the other vocations, but only average in close combat skills. Paladins are able to use quite a number of useful magic and produce a few helpful runes. They constantly have to buy new ammunition for their ranged weapons, but they can train with spears.
Sorcerers[6b] are masters of aggressive magic. They can learn many rune-spells and aggressive spontaneous spells, but they also know some defensive magic. Their skills (close combat as well as distance fighting) generally are very low, they seldom advance.
At the beginning a sorcerer-character is difficult and expensive to play, but the higher you advance the stronger you become. Probably the least popular vocation.
Playing a magical vocation costs a lot and involves standing around eating food and waiting for the mana to go up for a long time. You will spend much of your Tibian life killing rotworms and similar monsters in close, non-magical combat to earn the money for magical attacks on stronger monsters.
Druids[6b] can learn many defensive, but also some aggressive spells, and are also able to produce (and sell) healing runes. They can convice monsters with their runes. Very much like the sorcerers, the druids seldom advance in the non-magical skills. Druids, too, grow much stronger with each level they gain. -
#1162 Én már nem tudok belépni.
Figyejj!
Emberek nem bántanak. Sem a nyuszi, sem az őz.
Ami bánt az a farkas, kígyó, patkány. -
#1161 Szótáraztam: vocations - hivatás, elhivatottság :) -
#1160 :) ott vagyok ahol beléptem a játékban ott mászkálok az épület előtt Grimbusz néven :) -
#1159 mászkálok, de hova menjek? Catti help me :/ -
#1158 Hol vagy? Miért? Hogyan? Mi kell? ... -
#1157 Vagyok segítek! :)) -
#1156 Szörfölök... Nem is tudtam, hogy a két kis kard ikon azt jelzni, hogy nem tudsz kilépni a gaméból (enemi veszély)! -
#1155 bennt vagyok Tibi-ában mit csináljak közben beszélget hozzám valaki :) -
#1154 ez eccerü ténymegállapítás volt,semmi más... -
Noodlee #1153 Kötöcködöl mi? He? -
Gyudron #1152 A hack-and-slash = megyek vágom, vagyis agyatlan vagdalkozás -
Noodlee #1151 Hol akarod megnézni? Tudol egy oldaltot, ahol meg lehet? Akkor írd ide az elérhetőségét PLZ. -
Noodlee #1150 Kb Péntek DU 17:00-tól, vasárnap reggelig :)
Vagy ameddíg bírjuk. -
#1149 Pénteken mi az a du-i időpont, amikor kezdődne a game? 15h, vagy 18h?
Hümm... és meddig? 2h, 5h? :) -
#1148 Noodlee! Jó a logód ;)
(Nem a lógód) ;) - ööö illetve azt nem tudom -
#1147 Az hack, ha megnézem, hogy 36-os kulcs mit nyit és nem végigpróbálom? -
#1146 Ilyet sem láttam még,hogy pont knigth-ot keresnek egy questhez hiszen abból van a legtöbb:-) -
Gyudron #1145 Nem olvastam, én szerepjátékként játszom Tibiát, nem pedig hack-and-slash-ként.
Láttam, hogy haverok keresnek lvl 20 knightot desert questhez, mentem és megcsináltam, nem szeretem előre tudni, hogy mi jön a questeknél -
Noodlee #1144 Na akkor OK. De rossz hozzászólásra klikkelté, szal -
#1143 Olyan nehéz felfogni???
Linkejj be olyan oldalt ahol utána lehet nézni a questeknek,kulcsoknak.- Gyudron tuti tud kérdezzed meg!
Nem hiszem,hogy ő a kisujjából szopta,biztos anno valahol óvasta! -
#1142 Én sem értem, hogy mit nem ért. :) -
Noodlee #1141 Mi a kérdés? Mit nem értesz? -
#1140 Azon gondolkodtam - igen én is tudok ilyent -, hogy azok, akik előfizetők, azoknak állandóanki-be kell mászkálniuk, ha azt szeretnék, hogy az "előfizetetlen" haverjuk is be tudjon lépni. :) -
#1139 hmmm
Válasz #1138-ra? -
Noodlee #1138 Nem gond. E két quest tuti, hogy nem szint függő. -
Noodlee #1137 Nekem van egy hátizsáknyi kulcsom, csak aza gáz, hogy tudja fene melyik mit nyit. A kulcson megy csak annyi infó van, hogy
pl:#3254. key
De ha szerzel egy kulcsot, akkor érdemes megjegyezni, hogy hol találtad, mi a száma, és melyik ajtót nyitja. Én tudtam egy párat, de már elfelejtettem. -
#1136 Ha vannak oldalak,akkor nyomhatnál be egyet,vagy szólhatnál Gyudronnak,hogy nyomjon egyet. Gondolom ő sem úgy született,hogy ismerte fejből az összes questet,szal valahonann csak megtutta...