124119
-
Noodlee #1415 Ja szívessen, de én nem sokat segítettem. -
#1414 Nagyon szivesen :) Máskor is. :) -
#1413 KÖszi Shaman és Nood és tegnap Catti-nek is amit ima-gézott :)
JA ÉS kisEriknek a sok-sok segítséget :))))) -
Noodlee #1412 Amikor még megvolt a Sorcim, akkor néha órákig rohangáltam full manával. Eszembe sem jutott varázsolni. (hozzászoktam Zakhez) -
Noodlee #1411 Én néha varázsolni is elfelejtek, nemhogy strigulákat huzogatni :) -
#1410 Mét, ha nem vari ,akkor úgy se varázsol egyfolytába, és ha felírja a varázslatokat, és húz 1 srtigulát amikor elnyomja, akkor tök egyszerű.
Annak szántam :) -
Noodlee #1409 Spellcasterek figyelmébe!!!
#1394 -
Noodlee #1408 Ki fogja irogatni a nagy gamézás közepedte?
De poénnak jó volt :) -
#1407 Jaja, ezt már láttam, de nehézkes angolommal nem sok értelmet találtam benne. De köszee! Reméltem van egy tök eccerű bill. kombináció. :)) -
#1406 Írjad fel papírra, és tudni fogod :) -
Noodlee #1405 Van egy mana kalkulációs progi, de az nem mondja meg.
Mana kalk. -
Gyudron #1404 Én vagyok Szotyika, és nemtom, hogy ma leszek-e, illetve mikor (nem)leszek -
#1403 Bocsi Nood, de itt is megkérdezem:
- Nem lehet, esetleg valahol megnézni, hogy eddig mennyi manát használtam el?
Noodlee azt mondta, nem lehet. :(
Aham mégegyszer kérdezem, ugyanis #1346-nál már érdeklődtem erről, de semmi válasz. :S -
Noodlee #1402 Elvileg tartozna hozzá screenshot is??
Nekem nem tölti be.
-
Noodlee #1401 Bizony. A link jó .) -
Noodlee #1400 A kasztválasztásról, hogy hogyan müxik, itt lehet olvasni bővebben:
Kasztválasztás
Angolosok előnyben -
#1399 ja meg tegnap olvasgattam hogy a questek meg a kulcsok erdekelnek titeket:)
Na aki akarja az vegigolvashatja itt hoyg mi hova valo aszem jo kulcsok qestekna remelem jo linket adok:) -
Noodlee #1398 Kasztja válogatja. De a német oldalon asszem meg lehet találni. -
#1397 hogy érted? szintenként asszem 30 manát,és 5 életerő pontot kapnak. Varázslataikat a www.tibia.de oldalon elolvashatod -
Noodlee #1396 Tudom, de a Szotyikám tudja, hogy ő a szotyesz :)) -
#1395 Vajon ki a "Szotyikád"? Ugyanis nem volt VÁLASZ!!! -
Noodlee #1394 Majd a Beholderes questhez kéne ma este egy varázstudó pár GFB-vel. Lesz valaki? -
Noodlee #1393 Szotyikám!
Ma te leszel valamikor Tibia? -
Noodlee #1392 Én most kortyoltam egy kávét. -
#1391 koszi a kavet imadom de kihagyom:)
a cigirol mar leszoktam a kavera meg nem akrok raszokni:)
Eleg nekem hoyg iszom:):)
Na jo nem is iszom mar egy het e nem ittam egy kortyot se:):):):)ne mintha elotte olyan sokat ittam volna ded hat a legnagyobb orom a sorom:) -
Noodlee #1390 Hi Grimbi. -
#1389 Pálinkád nincs? -
#1388 Feltankolok egy csomó kávét. :)))
Kér valaki??? -
Noodlee #1387 Aham. Augusztus 30.-án mennek vissza :) -
#1386 hi
Shaman de most tényleg mi a varik tulajdonságai? -
Noodlee #1385 Aham. De nem volt sokkal több mint fél óra -
#1384 Nyári vakáción vannak a srácok? -
Noodlee #1383 Én asszem 2 hónap mulva befizetek 11 hónapot. (most még nem, mert az unokaöcséim sokat gaméznak, mikor én tudnék Tibiázni, szal addíg nem érné meg) -
#1382 kis reggeli testmozgás :) -
#1381 Noodlee: Ma 100% hogy befizetem magam,meg bobbert,szal ha valamelyikőtök még akar premium lenni,akkor neki is mostanság meg kéne tennie,hogy eccere legyünk azok... -
Noodlee #1380 Ja, de reggel befigyeltem egy kicsit :) -
Noodlee #1379 Hát ha elmondanám, hogy talált hullákban már miket találtam... -
#1378 előbb még 17000 vót! -
#1377 Kukázni??? Te a szemetesben keresed az exp-eket? :) Akkor nem fogsz sokat találni! :) -
Noodlee #1376 Hát én asszem min. reggelig leszek. (vannak arcok, akik csak éjféltől lépnek be)