124119
-
Noodlee #1295 Gyudron által említett cyces terem közelében is van egy csontis hely. Amíg nincs spawn, addíg lehet gyakni rotikat, stb. -
Gyudron #1294 Nem költözik bele, akkor mellé lépek be, viszont izgalmas, amikor vagy 5-10 cyclops elkezd rohanni felém nagyokat pislogva -
Noodlee #1293 Jó kis hely, de ővatossan kell ott is közlekedni. Ha jól csinálod, akkor a cycek szépen sorbanálnak, hogy legyakhasd őket. -
#1292 :))) -
#1291 Na végre,már régóta keresek csontis helyet!!!
A csonti a jó,mert gyorsan leütöm,s ahhoz képest még ad is xp-t! -
#1290 "cyc terem Thais alatt"
Oda én nem mehetek? Vagy nem merek? :) -
#1289 Mi van ha pont belépsz,s pont azon a kockán áll valaki?
Belé költözik a szellemed? -
Gyudron #1288 Jaja, kedvenc helyem cyc terem Thais alatt -
Noodlee #1287 Gyudron ott szokott kilépni, ahol gondol 1et(me megteheti a mocsok). Xilli Thaisban a szökőkútnál szokott, én meg ugye a depo mellett, ahol mutattam :) -
Gyudron #1286 Edron -> csontvázas hely, később cyclopedia.
Darama (ha ez a sivatagos hely) -> csak magasabb szinten : invisible stalker, demon skeleton, vampire. -
#1285 hülyeség -
#1284 Legyen egy közöz "magyar-hely" Thaisban! Már, ahol ki-be lépegetünk, meg ilyesmi. Vélemény? Vagy hülyeség? :( -
#1283 Gyudron te vótál premium,meséjjé,hogy az a felsoroltak között,hol lehet legjobban xp-zni,egy még nem túl magas szintű karinak? (lev22)
Cormaya,Edron,Darama -
Noodlee #1282 Hát ööö.. Nagyon drága. Én inkább jobb cuccokra gyüjtök. A ház nem igazán éri meg, csak inkább prémiumosoknak, de szvsz nekik is csak akkor, ha már nem tudják hová tenni a pénzüket. (olyan meg nincs) -
Gyudron #1281 Kis házat tutdsz venni (drága, nem éri meg, csak prémiumos tud ágyat használni).
Klánházat, csak klán bérelhet (nagy drága) -
Gyudron #1280 De még mennyire, higanyt le is körözöm -
#1279 hmmmmmm....
A házbérlés hogy müxik? Mennyi arany6hó,megéri? -
Noodlee #1278 hehe. Szerénységem. -
Noodlee #1277 Nem fakul ki. Inkább jön fel, mint a ki*@szott higany!! -
#1276 Én lenni lusta. -
#1275 Knight-Lieutenant - Zak Dourden !!! My padavan!!! :)
Jól van Gyudron, téged is láttalak! :) -
Noodlee #1274 Ha rákeresel a karakter nevekre, akkor az oldal alján kiírja a többi karakterét is.
www.tibia.com -
Gyudron #1273 A bibis ujjaddal elgépelted GURU -
Noodlee #1272 Gugu=guru -
#1271 Jajj és kinek mennyi karaktere van? és mik a nevük, és milyen paraméterekkel, és.. :)
Nekem 3 van, de 2-t törölnék szívesen. Nekem elég Catti-bia. De ha jól érzem, nem lehet véglegesen törölni... (vagy nem t'om) -
#1270 má láttam!
Biztos elérzékenyülten gondolsz a régi szép időkre...lassan-lassan kifakulsz a guildböl,s jönnek majd a friss keményebb emberek:-)))))))) -
Noodlee #1269 Aham. Igazából ő a nagy gugu. Én is csak padavan vagyok. -
Gyudron #1268 Még szép, nézzétek meg www.tibia.com -> community -> guilds -> High Guard -
#1267 követed a MESTERED? -
Noodlee #1266 Én törzsgyökeres Thaisi vagyok, de lehet, hogy átköltözök Kazba. (like Gyudron) -
Gyudron #1265 Lakhely : Kazordoon (törpeváros)
Parkolóhely : Gyudron -> Thais depo
Xillannianthalassa -> Thais szökőkút. -
#1264 Gondoltam :)
De azért semmi gáz? -
#1263 Torch vásárló hely :) ez volt az első kilépéspontom, tényleg lehet ebből baj? nem fognak meglopni? van kemény 16 aranyam és 2 fáki -
#1262 kezdetben thais,de mostnaság több időt töltöttem a törpikéknél,illetve Verona-ban is... -
#1261 inkább, minthogy levizeljen...
Mikor lépsz be újra? -
#1260 :) jött a boss és huss Ati leléelt :) bocsika pedig kezdtem belejönni a szaladgálás és a vadászat feltüzelt :)))
(újabban már ez is feltüzel :DD) -
#1259 Beszéljünk a Tibiáról!
Kinek melyik a városa?
Ki, hol szokot parkolni (kilépni)? -
#1258 Hova lettél? -
#1257 cuki! :) -
Gyudron #1256 Sőt még a ventillátor is pörög